4 Φεβ 2006

TO MEGALYTERO REALITY OLON TON EPOXON


ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ REALITY ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Ας ανοίξουμε τα μάτια μας. Όλοι εμείς που κοροιδεύουμε τα Big Brothel και τα Bar και τα Flame Sorry και τις Φάρμιες και τα Suvlakivor.

Το μεγαλύτερο reality όλων των εποχών είναι εδώ. Είναι το blogger. Ποιός το έστησε; Γιατί; Πιθανότατα κάποιος με τις καλύτερες προθέσεις. Και σίγουρα, δεν είναι παρά ακόμα ένα εργαλείο, και ο τρόπος χρήσης του είναι ευθύνη του καθένα μας. Αλλά η ουσία δεν αλλάζει.

Τύφλα νά’χουνε ο Πρόδρομος και ο Τσάκας και ο Νίνο και η Δεβόρα και η Κακομοίρα και ο ξερωγώ και η δενξερωποιά. Αυτοί δείξανε στην κάμερα το βρακί τους, άιντε το πολύ πολύ το βυζί τους.



ΕΜΕΙΣ οι bloggers δείχνουμε ξεδιάντροπα κάθε μέρα τα βάθη, δηλαδή τα βαθύτερα βάθη, δηλαδή τον πάτο, της ψυχής μας. Ξεδιάντροπα. Χωρίς πολλή πολλή συναίσθηση του τι ακριβώς κάνουμε.

Έχουμε στήσει απέναντί μας μια κάμερα, την εστιάσαμε επάνω μας, και έχουμε ξεχάσει ότι η κάμερα δεν είναι έναασήμαντο μικρό ηλεκτρονικό πραγματάκι, είναι ένα ΜΑΤΙ, μέσα από το οποίο, μας βλέπει, ο οποιοσδήποτε, κάθε στιγμή.

Κι ύστερα ανησυχούμε για τις υποκλοπές της Vodafone...

ΑΥΤΟ είναι το μεγαλύτερο reality όλων των εποχών. To To blogging. Απλά δεν το έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι οι Τατιάνες.

Χτες κάποιος μού ευχήθηκε να μού καεί τι πισί κι εγώ του είπα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και το εννοούσα! 100%! Ακόμα και οι κάποιες μέρες ώσπου να πάρω άλλο, κέρδος θα ήταν. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι έχω δύο…

Αγαπητέ φίλε Aspic1, παρακαλώ επαναλάβατε την ευχή, με την διαφορά να πείτε, «να σού καούν τα πισιά σου».Όπως οι φεμινίστριες το '80 έκαψαν τα σουτιέν τους και τραβούσαν τα βυζιά τους, έτσι κι εμείς να κάψουμε τα πισιά μας. Η μόνη λύσις.

(και μην ακούσω την ερώτηση "και να τραβάμε τι;" - έτοιμοι ήσασταν)


Καλή σας μέρα, φίλοι. Peace. Love.

Ούθτ από ζω παλιό - μπλόγκερ

ΥΓ Πείτε ό,τι θέλετε αλλά μην μού πείτε για Μέτρα Άριστα κτλ. Είπαμε, είναι σε έλλειψη. Δεν υπάρχουν πουθενά. Έψαξα παντού σας λέω. Ίσως η επόμενη εισαγωγή από την Κίνα...

10 σχόλια:

raffinata είπε...

μπορείς να με προτείνεις για αποχώρηση από το "σπίτι";

Μαύρος Γάτος είπε...

Κάνε reload. O δικός σου ο ποπός δεν είναι αυτός; Αν ναι, θα το κάνω!

Σ;))))

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο λάθος είναι βρε, με όλα τα ριάλιτι. Νομίζεις ότι επειδή εκτίθεσαι οι άλλοι δεν έχουν άλλη καούρα απ'ο σένα. Λάθος μέγα. Πιο πολλοί Έλληνες γράφουν παρά διαβάζουν. Είναι πιο εύκολο να μιλάς παρά να ακούς. Πιο εύκολο να γράφεις παρά να διαβάζεις. Καλός ο ναρκισισμός, κυρίως επειδή απλώς υπάρχει, αλλά μετά τι;
Και ναι. Στα μπλογκ η επιδειξιομανία πάει σύννεφο. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος μ'ένα πσ.

raffinata είπε...

αυτός ο κώλος είναι γυμνασμένος να το πω, ψωμωμένος να το πω... καμία σχέση... βρες άλλο λόγο να με διώξεις απ' το σπίτι ;)
π.χ. δεν μαγειρεύω -κυριολεκτικά και μεταφορικά!!!

Ανώνυμος είπε...

οκ. ραφινάτα καταλάβαμε. Είσαι χάλια γκόμενα. ΞΕΚΌΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μας την πέσανε κι οι κατσιβέλες εδώ μέσα!
Μαύρε Γάτε, που είσαι να επιληφθείς,παιδί μου, γάτε μου ήθελα να πω!

Ανώνυμος είπε...

Επί του θέματος:
Μαυρογατούλι, σου μιλάει η φωνή της συνείδησής σου:έχασες τη μπάλα με τον ατυχή, κατά την ταπεινή μου άποψη, παραλληλισμό των blogs με reality και έδωσες και αφορμή σε διάφορους να "ξεφορτώσουν" χολή.Οι άνθρωποι μιλάνε για τις εσώτερες σκέψεις τους, ανοιχτά, αυτό είναι η πεμπτουσία της επικοινωνίας.Πολλοί από αυτούς εκφράζονται και τόσο ωραία που είναι απόλαυση να τους διαβάζεις.
Οι άλλοι, στα realities,που δείχνουν κάποια σημεία του σώματός τους, τι έχουν να κάνουν, που βλέπεις την ομοιότητα;Υπάρχουν και τα αδιάφορα μπλογκς, αν αυτά εννοείς, όπως αναντίρρητα υπάρχουν και οι αδιάφοροι άνθρωποι.Αδιάφοροι, ωστόσο για μας, για κάποιους άλλους ενδιαφέροντες.
Αυτά, συγνώμη για το τριπλό μήνυμα.

Μαύρος Γάτος είπε...

Ξαφνικά το firefox αποφάσισε από μόνο του να χρησιμοποιήσει αντί το κανονικό ISDN modem, κάποιο ανύπαρκτο bluetooth μόντεμ.Έφαγα δύο ώρες για να ανακαλύψω τι συμβαίνει και δεν μπορώ να συνδεθώ... %$$^^&*&^(

Μένω εκτός, vielen dank Σ;)))

Αγαπημένη μου Θεοδώρα, από τότε που σε απείλησα να σε απολύσω και να προσλάβω τον Κούγια, όλο μέλια είσαι Σ;))))

Άσε το κατσιβελάκι να λέει. Η Ραφινάτα έχει πολύ... ραφιναρισμένο ποπό και κάθε άλλο παρά χάλια γκόμενα είναι. Αν ακούγαμε το κάθε κατσιβελάκι... κατά τα άλλα οι απόψεις σου σεβαστές, κατσιβαλάκι, αν και δεν συμφωνώ... αν δεν υπήρχαν ηδονοβλεψίες δεν θα υπήρχαν και επιδειξίες.

Θεοδώρα για τα καλολογικά μου στοιχεία ΑΚΑ παρομοίωση reality-blog, εγώ νομίζω ότι η αναλογία είναι πολύ φανερή, και όντως τα blog ΕΙΝΑΙ ακόμα πιό αποκαλυπτικά από τα reality. Παράδειγμα τα σχόλια toy κατσιβελάκη (κρητικό είσαι παιδάκι μου ;))). Δύσκολα θα άνοιγε το στόμα σου να τα πει σε ένα reality. Δεν τα βγάζεις εύκολα πέρα μαζί μου... Σ;)))

Ραφινάτα (έκοψα τα διπλά φ και τ γιατί ζαλιζόμουν), είναι η σειρά σου απόψε να πλύνεις τα πιάτα. Αλλιώς το σακίδιό σου και δρόμο!

Καλό Σαββατόβραδο...

9:57 PM
Delete

Ανώνυμος είπε...

Πάντα είμαι όλο μέλια εκτός κι αν δεν σου αρέσει, οπότε, εντάξει, σταματάω...
Πότε με προσέλαβες για να με απολύσεις κιόλας; Άμα μετά από μένα επιλέγεις Κούγια, μεγάλη τιμή μου κάνεις.

ATHENA είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΓΑΤΕ

ΟΝΤΩς ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΗΑΛΙΤΙ ;)))