21 Μαρ 2008

ΝΤΟΥ ΗΤ ΛάΙΚ Δη ΓΚΡήΚΖ (ηΚΖάΚΤΛΥ)!

Βαρεθήκατε τον μπανάλ τουρισμό; Θέλετε να χτυπήσετε κόκκινο σε αδρεναλίνη, ζώντας μερικές από τις πιό συναρπαστικές και τρομακτικές εμπειρίες σε όλην τη Γη; Θέλετε να γνωρίσετε την Ελλάδα πέρα από τα κλισέ Ακρόπολις- Σουβλάκι- Μπανάκι; Θέλετε ν' ανακαλύψετε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Ελλάδα;

Ελάτε μαζί μας, και ντου ιτ λάικ δη Γκρήκζ (ηκζάκτλυ!)



Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Ημέρα Πρώτη: Άφιξη το πρωί στο αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος με πτήση των Ολυμπιακών Αερογραμμών, που είναι από μόνη της μια μοναδική εμπειρία, όχι όσον αφορά την ποιότητα εξυπηρέτησης, αλλά το πρεστίζ, μια που ως γνωστόν η ΟΑ είναι (@2008) η ακριβότερη αεροπορική εταιρία του κόσμου σε κόστος πτήσεων.

Θ' αφιερώσουμε τη σημερινή μέρα στην προσπάθεια να φτάσουμε οδικώς στο ξενοδοχείο, μέσα από γραφικά μποτιλιαρίσματα και ατέλειωτα κορναρίσματα. Άφιξη στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα, τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ ρομαντικό δείπνο με κρύα πιάτα στο φως των κεριών, λόγω διακοπής ρεύματος (μια ευγενική προσφορά των Ελλήνων απεργών).


Ημέρα δεύτερη: Ντράιβ λάικ δε Γκρήκζ!

Σήμερα θα κάνουμε μια πρώτη γνωριμία με την καθημερινότητα του μέσου Έλληνα. Τί καλύτερο λοιπόν από ένα Ράλλυ Θανάτου στο κέντρο της Αθήνας; Σάς παρέχουμε αυτοκίνητα με χαλασμένους καταλύτες και αρρύθμιστους κινητήρες (για μάξιμουμ ηχορύπανση και δηλητηριώδη καπνογόνα εφέ), πλήρη ασφαλιστική κάλυψη (έως και για παράσυρση με εγκατάλειψη),  και αυθεντικό ντόπιο Κάφελλο συνοδό.

Και το καλύτερο: Ο Μεγάλος μας Διαγωνισμός!
Μαζεύετε πόντους ως εξής:

-Για κάθε κορνάρισμα 0,1 πόιντζ
-Για κάθε πεζό που θα τρομάζετε στις διαβάσεις ουάν πόιντ (συνιστάται η παραδοσιακή ελληνική "πλάκα", δλδ να κάνετε πως σταματάτε για να τον αφήσετε να περάσει και μετά να περνάτε γκαζωτοί)
-Για κάθε χωσιά σε φανάρι / παραβίαση κόκκινου: τού πόιντζ
-Για κάθε σφήνα σε λεωφόρο: θρη πόιντζ
-Παρκάρισμα κάθετα σε πεζοδρόμιο: θρή πόιντζ την ώρα
-Παρκάρισμα μπλοκάροντας πεζόδρομο: φάιβ πόιντζ την ώρα
-Παρκάρισμα με κλείσιμο δρόμου φορ πόιντζ (μίνιμουμ ένα τέταρτο)
-Παρκάρισμα με κλείσιμο δρόμου με γραμμή λεωφορείου/τρόλλεϋ - φάιβ πόιντζ

-Για κάθε πεζό που θα πατήσετε: μείον θρή πόιντζ
-Για κάθε μηχανή που θα παρασύρετε: μείον φάιβ πόιντζ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τυχόν πρόστιμα που θα φάτε αφαιρούνται από τα πόιντζ σας (μέιον ουάν πόιντ ανά κλήση). Μην ανησυχείτε όμως, η Ελληνική Αστυνομία είναι πολύ απασχολημένη για ν' ασχολείται με σας, έχει να προσέχει τον Μητσοτάκη, τον Σημίτη, τον Βαρδινογιάννη και τον Λαμπράκη.


Ημέρα Τρίτη: Για σήμερα σάς έχουμε άλλη μια μέρα γεμάτη δράση και περιπέτεια. Το πρωί θα ξεκινήσουμε με αναρρίχηση στα Όρη των Σκουπιδιών, που δεσπόζουν σε κάθε Ελληνική πόλη. Θα γνωρίσουμε τις ομορφιές του όρους Σπουπιδιαρέου, του όρους Πλαστικοσάκουλου, του όρους Χαρτοκιβώτη, του Βρωμέρειου Όρους, και άλλων πανέμορφων σκουπιδοβουνών. Και όλα αυτά μέσα στο κέντρο της Αθήνας! Απολαύστε την εξαιρετική θέα από την κορυφή πίνοντας αυθεντικό ελληνικό φραπόγαλο (όλο και κάποια καφετέρια θα έχει ανοίξει εκεί στο μεταξύ)....

Παρέχεται ο απαραίτητος εξοπλισμός (μποτάκια, ορειβατικές αξίνες, ραπέλ, αντιασφυξιογόνες μάσκες) και όλα τα απαραίτητα εμβόλια (χολέρας, τύφου, πανούκλας κτλ).


Ημέρα τέταρτη: Σήμερα θα γνωριστούμε ακόμα καλύτερα με την καθημερινότητα των Αθηναίων Ιθαγενών και θα εκτονωθούμε με ανεπανάληπτους τρόπους. Θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας σε ένα ΙΚΑ, όπου θα περιμένουμε στην ουρά μαζί με τους ασφαλισμένους. Θα διασκεδάσουμε αφάνταστα στα μπουλούκια μπροστά από τις πόρτες των γιατρών, κλέβοντας τη σειρά των παππούδων, και μπλέκοντας σε καυγάδες. Αν είστε τυχεροί, μπορεί να παίξετε ακόμα και κλωτσομπουνίδι (παρέχεται πλήρης ασφάλιση για τυχόν τραυματισμούς, τυχόν ανθρωποκτονίες όμως βαρύνουν τους πελάτες μας- μην ανησυχείτε, τα γερόντια στην Ελλάδα κοστίζουν πολύ φτηνά).

Για το απόγευμα έχουμε προβλέψει ακόμα ένα επικίνδυνο και συναρπαστικό παιχνίδι, που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη: Λέγεται Ανέβα -κατέβα- κλείσου στα ασανσέρ!!! Θα γνωρίσουμε την ανεπανάληπτη εμπειρία της διακοπής ρεύματος μέσα στο ασανσέρ και θα περάσουμε μερικές ώρες όρθιοι και στριμωγμένοι, ΠΟΛΎ κοντά σε αυθεντικούς/ αυθεντικές Ιθαγενείς. Παρέχονται φακοί και προφυλακτικά (όχι για χρήση, προφανώς- θα συμμετέχετε όμως έτσι σε μια ενδιαφέρουσα φαντασίωση των Ιθαγενών, κάτι που θα αυξήσει κατακόρυφα την απόλαυσή σας) .

Ημέρα πέμπτη: Για σήμερα έχουμε προβλέψει γνωριμία με τα καμμένα δάση στα περίχωρα της Ελληνικής Πρωτεύουσας. Θα δούμε τα εντυπωσιακά σεληνιακά τοπία που περιτριγυρίζουν την Αθήνα και θα παίξουμε την απίθανη Τόμπολα - Αυθαίρετο: εμεέις θα σάς μοιράσουμε περσινές φωτογραφίες του δάσους, και όποιος βρει τα πιό πολλά αυθαίρετα στο πιό μικρό χρόνο θα κερδίσει απίθανα δώρα!

Ημέρα έκτη: Για την τελευταία ημέρα της Εκδρομής μας σάς έχουμε φυλάξει τις πιό συναρπαστικές εμπειρίες!

Θα ξεκινήσουμε το πρωί μας με πορεία στο κέντρο της Αθήνας, μπλοκάροντας την κυκλοφορία. Θα φωνάξουμε, θα γράψουμε συνθήματα, θα σπάσουμε βιτρίνες, θα κάψουμε τράπεζες, θα ρίξουμε και θα φάμε ξύλο. Αν είμαστε τυχεροί, θα καταλήξουμε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, όπου θα γνωρίσουμε από κοντά αυθεντικούς Έλληνες μπάτσους που θα μάς περιποιηθούν κατάλληλα. Παρέχονται: Κουκούλες, κράνη, σπρέυ σε διάφορα τρέντυ χρώματα, λοστοί, βόμβες μολότωφ, ρόπαλα καμουφλαρισμένα σε σημαίες, πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και νομική κάλυψη, ολοήμερη εμφάνιση στην Ελληνική τηλεόραση, επίσκεψη στελεχών του Σύριζα στα κρατητήρια για συμπαράσταση .

Το τελευταίο μας βράδυ, αφού θα σάς έχουμε αποφυλακίσει με εγγύηση (προσφορά του γραφείου μας και των κοννέ μας), θα διασκεδάσουμε ως το πρωί σε ελληνικό σκυλάδικο, λάικ δε Γρήκζ εκζάκτλυ. Παρέχονται γαρύφαλλα, ωτοασπίδες, σκυλοτροφή, φίμωτρα, αντιλυσσικός ορός και εμβόλιο, αντίδοτα για κάθε δηλητήριο που θα περιέχει το ποτό μπόμπα σας. Είναι απόλυτα εξασφαλισμένο ότι θα γίνετε εντελώς κουρούμπελα, εκζάκτλυ λάικ δε Γκρήκζ. Μην ανησυχείτε όμως, έχουμε φροντίσει για όλα: η εκδρομή μας τελειώνει με μια ακόμα καταπληκτική έκπληξη, που έχουμε εξασφαλίσει για σας: Αναχώρηση απ' ευθείας για το αεροδρόμιο πάνω σε φορεία- μια τρελλή κούρσα μέσα σε αυθεντικά ετοιμόρροπα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, εξάκτλυ λάικ δη Γκρήκζ, λέμε.

Είμαστε σίγουροι ότι τι Ταξίδι σας αυτό θα σάς μείνει αξέχαστο! Αν επιζήσετε, δλδ.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: Κ.Κ Κωστάκη Καραμανλή και Γιωργάκη Παπανδρέου, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας και Αμαλίας γωνία.

13 σχόλια:

An-Lu είπε...

Τα σέβη μου...εκζάκτλυ λάικ δε γκρηκς!

november είπε...

Α, την πήγα πρόσφατα αυτή την εκδρομή, μου είναι πολύ φρέσκια. Κάτι σε εφιαλτικότερο, έχετε;

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου ρε Γατούλη!!!αχχαχχχαχα! χχχχαχχχχχχα!χχχχχχαααααχαχα! ε,δε τρώγεσαι πιά..δε παίζεσαι..άπαιχτο κείμενο! δέκα με τόνο ρε!!χχχχαααχα!!καλά απορώ αυτά τα βγάζει όλα μα όοοοοοολα αυτό το μυαλό;;;...καταπληκτικό...απίθανο είμαι κατενθουσιασμένη...μη σου πώ και το καλύτερό σου...έτσι παιδί μου έτσι έχεις δίκιο..πολύ δίκιο έτσι είναι...έτσι χώστα τους λίγο χώστα τους...αλλά τί να κάνουν και οι άμοιροι οι εργαζόμενοι με τις άχρηστες,ελλεεινές και τρισάθλιες τροποποιήσεις τους...κάπου έχουν δίκιο κι αυτοί να απεργούν συνεχώς......πάντως εξαιρετικό κείμενο....πολύ καλό...Αθανασία.

Swell είπε...

Ξέρεις αν δίνουν στο τέλος θεωρημένη απόδειξη;

Surrealist είπε...

Ευτυχώς που μας μένει και η σάτιρα... ώστε να δικαιολογούνται τα Ελληνικά μας, αδικαιολόγητα.

Κάθε χρόνο και χειρότερα έλεγαν πριν χρόνια, άραγε ισχύει ?

{¨}

Καλησπέρα...

demetrat είπε...

Ταξιδεύω με αυτό το πακέτο, κάθε φορά που έρχομαι στην αθήνα.
Δεν το αλλάζω με τίποτα.Όταν επιστρέφω, ξανααγαπάω τη ζωή απο την αρχή.
δ

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλησπέρα συν-περιηγητές μου!

Μα εγώ δεν έχω τίποτα με τους απεργούς! Με τους Καραμανλήδες και τους Παπανδρέου τα έχω Σ;0/

Dreamer & the full moon είπε...

Μιλτε εχεις ταλεντο τουρ οπερατορ... κανε μια σπεσιαλ προσφορα για ατομα με ειδικες αναγκες... ιτ γουιλ μπι σο εξάιτινγκ το τραι αουρ φασιλιτις...
:-)))

Στα σοβαρα τωρα, ριξε μια ματια αν εχεις χρονο, στα ποστ σχετικα μα την καμπανια "think" που εχω αναρτησει στο blog μου. Αν κανεις κλικ στους τιτλους σε παραπεμπτει με link στο you tube. Νομιζω αξιζει να τα προβαλεις ειτε εδω ,ειτε στο "καφελλοι"... ισως καποιοι ευαισθητοποιηθουν λιγο, και βελτιωσουν την οδηγικη τους συμπεριφορα...
Την καλησπερα μου...

αθεόφοβος είπε...

Η εμπειρία θα είναι πλήρης εάν οι ταξιδιώτες κινηθούν και με αναπηρικό καροτσάκι σε αθηναϊκό πεζοδρόμιο και πάνε να επισκευτούν και καμιά δημόσια υπηρεσία πχ μια πολεοδομία.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΟΣ!!

τι να πω τα είπες όλα!!

KitsosMitsos είπε...

Χαχαχα! Ωραίος! Η ασφάλιση θα είναι σε ασφαλιστική-στα-πρόθυρα-χρεοκωπίας έτσι νγια να τρέχουμε και στα επικουρικά ταμεία (γουάτ ιζ επικουρικό;)!

brexians είπε...

os gnostos taxidolos kai taxidokritis....soy aponemo to xriso tethripo me fila sikis...
kai to linkarw sto taxidoblog....
kalinixta miltiadi

Μαύρος Γάτος είπε...

Περιμένω σήμερα το πρώτο γκρουπ Σ;-)))