30 Ιαν 2006

ΜΉΝΥΜΑ ΣΕ ΕΜΑΙL

Την Παρασκευή το βράδυ έκοψε την πίτα ο ορειβατικός μου σύλλογος, που είναι ουσιαστικά μια μεγάλη και καλή παρέα. Δεν πηγα, έλειπα και μακριά. Πέρσι είχα πάει με την Φ.
Χτες το βράδυ είχε χορό το φροντιστήριο του φίλου μου του Α. Πάλι δεν πήγα...Πέρσι είχα πάει με την Φ. Ήταν πιο μετά, είχαμε ντυθεί και καρναβάλια. Εγώ αρχαίος Έλληνας, αυτή... Τi; Άρχισα κιόλας να ξεχνώ...

6 σχόλια:

raffinata είπε...

επιλεκτική μνήμη
;)

Μαύρος Γάτος είπε...

Όντως, η μνήμη ξέρει να αμύνεται...

Εγώ πάλι ο κάτοχός της, όχι...

ViSta είπε...

Μηπως ειναι ιδιαιτερη προκληση να πας τωρα (μόνος) εκει που πηγατε καποτε μαζι;
Ισως και να μην σε στεναχωρεσει το γεγονος της απουσιας της.
Ισως να εχεις επιτελους τον χρονο να μιλησεις με ολους αυτους τα προηγουμενα χρονια δεν μπορεσες να μιλησεις επειδη δεν υπηρχε ο χρονος; Ησουν απασχολημενος, η προσοχη του κοσμου ηταν διαιρεμενη μεταξυ σας.
Δεν ξερω αν το εξηγω καλα... αλλα βρεθηκα σε παρεες που πηγαιναμε 12 χρονια ως ζευγαρι, και οι φιλοι ξαφνιαστηκανε πως ειχα τοσα πολλα ενδιαφεροντα να πω, αντιθετα εγω χαρηκα για την ομορφη βραδεια και την αμεση επικοινωνια. Ο συζηγος επιζητουσε το ενδιαφερον και ηταν πολυ εξωστρεφης, και εγω (typisch Frau) εβαζα τον ευατο μου στο φοντο, θαυμαζονται τον.
Καλησπερα :-)

Μαύρος Γάτος είπε...

Πόσο μου αρέσει η αισιοδοξία σου, η τάση σου να βλέπεις το ποτήρι όχι απλά μισογεμάτο, αλλά τελείως γεμάτο...

Εγώ όσες φορές πήγα σε μέρη που είχαμε πάει μαζί κλάταρα.

Ίσως να "φταίει" που εσείς απ'ότι κατάλαβα χωρίσατε μάλλον "ώριμα", και είχατε και το παιδί να σας συνδέει μετά, κι έτσι δεν ήταν τόσο απότομο. Εμείς καθόλου ώριμα, πολιτισμένα ναι, αλλά απότομα... δεν γινόταν αλλιώς.

Καλημέρα, Επιθεωρητά... ευχαριστώ.

ViSta είπε...

Καλημερα, παρολο που δεν ειμαι εγω η επιθεωρητης παρα η Μαρια Ριζου ;-) Ηλιολουστες μερες με τσαχπινες γατουλες σου ευχομαι :-)

Ανώνυμος είπε...

Best regards from NY! Ass nn ass Vacuum cleaners sold in 1990 http://www.blood-pressure-monitor-6.info/Juliana-interior-design-virginia.html Asian women using the toilet cute+butts butt logo i stick things up my ass covers for hot tubs Amateur mmf amateurs Dutch ovens big asses Sex male impotence Free brunette hardcore how much does laser hair removal cost Nccc boy's basketball conference Hardcore simpson cartoon porn tgps http://www.upskirt-6.info/Round-asses-in-tight-short-shorts.html prozac welbutrin