26 Ιαν 2006

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

ΟΙ ΣΥΝανΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:
Εσωτερικών & Εντοσθίων Πουλερικών
Δημοσίων Έργων (Β’ Προβολής, ΣΗΜΕΡΟΝ ΔΥΟ (2) ΕΡΓΑ ΣΕΞ)
Αταξίας, Χρηματισμού και Υπερβάλλοντος

ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ
ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΉ θΕΟΜΗΝΊΑ- ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ
που χτύπησε τόσο άπονα την Χωράκλα μας

ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΗΠΙΑΜΕ
ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ (ΟΡΘΙΟΙ, ΟΜΩΣ...)
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ και ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ
τα κατωτέρω κατώτερα
υποδεκάΜΕΤΡΑ:

1. Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, κου Ευαγγελάτου, λόγω των συνεπειών της πρόσφατης θεομηνίας, αναβάλλονται επ’αόριστον ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου, του Πάσχα, των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, και του Halloween.


2. Ερωτηθείς ο Κυβερνητικός Απρόσωπος για τον εκτροχιασμό της εμπορικής αμαξοστοιχίας στο μετρό του Συντάγματος, απάντησε ότι οφειλόταν στον ανθρώπινο παράγοντα, συγκεκριμένα ο μηχανοδηγός ασχολούνταν με το να ανάβει ένα μαγκάλι, για να ζεσταθεί ο κακομοίρης, και δεν είδε μπροστά του τον χιονάνθρωπο που είχαν φτιάξει οι βουλευτές, που είχαν καταφύγει στα αντιατομικά καταφύγια του Σταθμού, λόγω της Σιβηρικής ακτινοβολίας του Πολικού Αστέρα (σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσε η υποψήφια Υπερνομάρχης Λίτσα Αέρα-Πατέρα, στο αγαπημένο πρωινάδικο της Βουλής). Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες του ΔΟΛ, που κατέφθασαν στον τόπο του ατυχήματος, κύκλοι της Βουλής, που δεν επιθυμούν να τετρ-αγωνιστούν, επισημαίνουν, πως οι ράγες του μετρό στο σημείο εκείνο ήταν κατά τα άλλα παντελώς ελεύθερες χιονιού και πάγου, αδιάσειστη απόδειξη ότι ο Κρατικός Μηχανισμός μΆς ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ-ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

Για τον εκτροχιασμό της πολιτικής μας ζωής, δεν έκανε κανένας λόγο.


3. Όσον αφορά την αντιμετώπιση των συνεπειών των Πολικών Θερμοκρασιών που σημειώθηκαν σε ψυγειοκαταψύκτες τύπου "ΛΑΝΤΑ", στην Βαρβάκειο Αγορά, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, κος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, δήλωσε: "Η Κυβέρνησή μας δεσμεύτηκε απέναντι στον Ελληνικό Λαό, να βάλει το μαχαίρι στον Κόκκαλη των διαπλεκόμενων, και στο δικό του το κοκκάλι. Η Ρωσική Παγοκρατία και η Σιβηρική Απειλή δεν θα περάσουν. Αποφασίζουμε άμεσα την αποπομπή του Πρέσβη της Ρωσίας και την ανάκληση του Έλληνα Πρέσβη στην Μόσχα."

4. Για την άμεση και ριζική επίλυση των προβλήματων στα Τέμπή: προκηρύσσεται Δημόσιος Πλειοδοτικός Διαγωνισμός, για την κατεπείγουσα κατασκευή γραμμής τελεφερίκ Λάρισας – Κατερίνης, με δυνατότητα μεταφοράς από γαιδάρους μέχρι τριαξονικές νταλίκες. Το Μέγιστο αυτό Έργο θα κατασκευαστεί με βάση ΑΑΤ (Άγνωστη Αρχαιοελληνική Τεχνολογία), που παρέσχε αφιλοκερδώς η Ομάδα "Ε" και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος. Όπως χαρακτηριστικά διευκρινίζεται, του φτωχού τω πνεύματι το σκοινί, μονό δεν φτάνει, διπλό περισσεύει.

Το έργο θα εγκαινιάσουν απόψε το βράδυ ο Υπουργός Τουρισμού & Μαϊντανού, κος Αβραμόπουλος, και ο Σάκης Ρουβάς.


5. Από το Υπουργείο Δημοσίας Ταράξεως ανακοινώνεται ότι οι Αρχές έχουν πληροφορίες, τις οποίες και ερευνούν προσεκτικά, για τους εμπλεκόμενους στην σημερινή αντικοινωνική τρομοκρατική ενέργεια της επανεμφάνισης του Ήλιου. Ο Υπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά, "και τώρα τι θα κάνομεν χωρίς θεομηνίαν;"

6 Τέλος, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Απραξίας ανακοινώνει ότι από τις κατά τόπους ΔΟΥ διατίθενται στο κοινό Κομποσκοίνια Αγίου Όρους, αντιπαγωτικά - αντιθαμβωτικά – αντιολισθητικά. Με την Αιώνια Γραπτή Εγγύηση της Εκκλησίας της Ελλάδος Α.Ε., και της Ορθόδοξης Ρωσικής Μαφίας.

ΟΙ ΣΥΝανΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
ΜΑΥΡΟΙ ΓΑΤΟΙ-ΠΟΝΗΡΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: