19 Μαρ 2006

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ BLOGGER???????

Δύο εκδοχές του Blogging:

1. Κυριακή πρωί. Χαρά θεού. Ξυπνάς ήρεμα κατά τις δεκαμισί, ανοίγεις (μετά από πολύ καιρό...), την τηλεόραση δίπλα στο κρεβάτι, βλέπεις τον Χριστόδουλο να πουλάει μαγκιά σε καμμιά δεκαριά παρατρεχάμενους και σε καμμιά τριακοσαριά παππούδια, κλείνεις κατεπειγόντως την τηλεόραση, και πριν καλά καλά ξεκινήσεις την ημέρα σου, κάθεσαι και γράφεις το πρωϊνό σου "άρθρο".

Σε είκοσι λεπτά, έχεις τελειώσει, βρίσκεις και μια ταιριαστή φωτογραφία από τις δικές σου, ή μια νέα από τον Γούγλη, κάνεις publish, κάνεις και μια γρήγορη βόλτα στους φίλους σου, και μετά κλείνεις τον υπολογιστή ευχαριστημένος, και ξεκινάς την Κυριακή σου. Σύνολο που ασχολήθηκες με οθόνες και πληκτρολόγια: 30-40 λεπτά.


2. Κυριακή πρωί. Χαρά θεού. Ξυπνάς ήρεμα κατά τις δεκαμισί, ανοίγεις (μετά από πολύ καιρό...), την τηλεόραση δίπλα στο κρεβάτι, βλέπεις τον Χριστόδουλο να πουλάει μαγκιά σε καμμιά δεκαριά παρατρεχάμενους και καμμιά τριακοσαριά παππούδια, κλείνεις κατεπειγόντως την τηλεόραση, και πριν καλά καλά ξεκινήσεις την ημέρα σου, κάθεσαι και γράφεις το πρωινό σου άρθρο. Σε είκοσι λεπτά, έχεις τελειώσει. Βρίσκεις και μια ταιριαστή φωτογραφία από τις δικές σου, ή μια νέα από τον Γούγλη, πάς να κάνεις publish... τίποτα. Αλλάζεις το όνομα της φωτογραφίας, μήπως ο Blogger το βρήκε απρεπές, τίποτα. Αντί για φωτογραφία βάζεις link, τίποτα. Πάς στους ΑΜ προσπαθώντας να το ανεβάσεις εκεί, τίποτα. Τουλάχιστον ένα τέταρτο παιδεύεσαι, το τέταρτο γίνεται μισάωρο, στο τέλος του οποίου η καλή σου διάθεση και η ηρεμία σου έχουν εξανεμιστεί. Και έφαγες και μιάμισι - δυό ώρες, καί η δουλειά σου δεν έγινε.

Και αυτό γίνεται ΠΑΡΑ πολύ συχνά, σήμερα ήταν η πιό ανώδυνη, απλά δεν παίρνει τις φωτογραφίες. Το ποστ για τον pitsirikos μού έσπασε τα νεύρα για πάνω από δυόμισι ώρες (σ'αυτό, είπαμε, μάλλον έβαλε το χέρι της η Διεθνής Συνωμοσία και η Alexa - Alexis, η γκόμενα του pitsirikos.

Ρε παιδιά, εντάξει, είναι τσάμπα, και σας ευχαριστούμε πολύ, αλλά ό,τι είναι τσάμπα πρέπει να είναι και ξεφτίλα, όσον αφορά τις υπηρεσίες που παρέχει;;; Σίγουρα όχι.

Καλή σας μέρα και περαστικά μας

*&&&^&^&%$%^&^^&%*&$%$*%^$*^$%*^$*&

Σ;[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[

&%^(&^%&^*&*(&_()*&_)&_&_&_&$##^%#$&^

υγ Ώρα 12:30, ακόμα δεν παίρνει τις φωτογραφίες...

7 σχόλια:

NinaC είπε...

Του Λαμπρούκου, που είναι όλες πρόστυχες, τις παίρνει πάντα. Μήπως, λέω, μήπως, να γινόσουν πιο πρόστυχος????

Καλημέρα γατί! :)

Μαύρος Γάτος είπε...

Δεν προλαβαίνω να σού απαντήσω Κούκλα, γιατί τρέχω επειγόντως στου Λαμπρούλκου να δω.....

Σ;)))))))))))))))))))))

raffinata είπε...

αχ γατε, πόσα πρέπει να σε μάθω πιά... όταν ο οικοδεσπότης μας βλόγκερ σ' έχει χεσμένο με τις φωτό, ανεβάζεις στο ιντερνετ αυτή που θες και μετά τη χώνεις στο html του post σου με την κατάλληλη εντολή.... απλούστατα...!!!
μη τυχόν δε με ψηφίσεις στα καλλιστεία του Λαμπρούκου, γιατί θα σε βάλω να το ξυρίσεις το μουστάκι ;))

Xνούδι είπε...

ωρα 5.45 κι ακόμα τπτ...



Γεια σου γατάκι μου.

Μαύρος Γάτος είπε...

Γκρρρρρρρρρρ....

Μαράκι ήταν τόσο απλό, γιατί δεν το σκέφτηκα;;;;;;;;;;;;

Bloggsmann, Σ:)))))))

Χνουδάκι, γύρισα Σ;)))))))))))))...

futures speculator είπε...

Τα άτομα (του Blogger) δεν παίζονται, εκτός απο τα τεχνικά (για τα οποία δεν υπάρχουν δικαιολογίες) και την στοιχειώδη έλλειψη κοινού νου (π.χ. να βάλουν ένα πραγματικό error message αντι του http 403 επί 16 ώρες την Παρασκευή)...

αλλα και τη στιγμή που τα προβλήματα παραμένουν, αντι να βάλουν το κεφάλι κάτω και ασχοληθούν 100% με το πρόβλημα, οι απίστευτοι έβγαλαν τον προβληματικό router στο δρόμο και τον έκαναν γυαλιά-καρφιά.

Και το "καμαρώνουν" και το έκαναν και "είδηση" στο μπλογκ τους βλ εδώ.

Εγώ πάντως τους έκραξα στο μπλογκ μου και το έστειλα και ως email παραπόνων στην μαμα-εταιρία Google...

Μαύρος Γάτος είπε...

Αυτοί είναι σίγουρα τρόμπες, αλλά εγώ πολύ θα ήθελα να ήμουν εκεί να συμμετέχω στον βανδαλισμό...

Τόσα που έχω τραβήξει με τον Blogger!

Σ;)))))))))))))))))))))))))))))))