12 Φεβ 2008

ΈΛΛΗΝΑ, ΕΊΣΑΙ ΜΑΛΆΚΑΣ!


Γύρω σου ο κόσμος καίγεται. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ, κάθε καλοκαίρι. Η ποιότητα ζωής σου υποβαθμίζεται συνεχώς. Η διαφθορά βασιλεύει, τόσο στο Κράτος, όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Δημόσια υγεία δεν έχεις. Δημόσια παιδεία δεν έχεις. Ασφάλιση δεν έχεις, και σύντομα θα έχεις ακόμα λιγότερη.
Κι εσύ ασχολείσαι με τη γκολάρα της ομαδάρας, με τα μπάσταρδα του ενός, με τα ρεζιλίκια του άλλου, και με τα ξεφωνητά της Κακομοίρας και του Μαρθάκη.
.
ΥΓ: Επειδή κάποια με κατηγόρησε πρόσφατα για σεξιστή, και χάριν της ισότητας, οφείλω να συμπληρώσω: ΕΛΛΗΝΊΔΑ, ΕΊΣΑΙ ΜΑΛΆΚΩ!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Μίλτο μας....έ, ναί αυτό είναι ένα κάκιστο ελλάτωμα των Ελλήνων...δεν λένε να ξεπεράσουν τη κατινιά τους και την τάση τους να ασχολούνται με ανούσια,και εντελώς ασήμαντα και αδιάφορα πράγματα...έχουν αφήσει τα δικά τους προβλήματα αυτά που καίνε και που θα πρέπει να τους ανησυχούν και να τους γεμίζουν με το μεγαλύτερο άγχος επειδή αφορούν το μέ λλ ον της Ελλάδας σα χώρα,το που πάμε σαν Έλληνες,το πως έχουμε καταντήσει (να μη το σχολιάσω καλύτερα αυτό)....και ασχολούνται με εντελώς γελοία πράγματα..νομίζω ότι όμως δε θα πρέπει να αναρωτιόμαστε γιατί πάνε όλα κατά διαβόλου...γενικότερα στην Ελλάδα....κάπου φταίμε και έχουμε και εμείς μερίδιο σε όλο αυτό..και μεγάλο πιστέυω...επειδή ανεχόμαστε να ζούμε έτσι...επειδή ανεχόμαστε αυτή την συνεχή 'κακοποίηση',επειδή ανεχόμαστε να μας κατακλύζει όλη αυτή η βρωμιά....και δεν αντιστεκόμαστε....σε αυτήν...Αθανασία.

Ανώνυμος είπε...

ξεχνας το ποδοσφαιρο, μεθοδο εγκεφαλικης μαλακυνσης που εισηγαγε η χουντα νομιζω και εξακολουθει να κατατρωει τον μαλακα τον ελληνα μαζι με τα συναφη μπασκετ, λοττο, λαχεια, τιβι, ελληνικουρες (κινηματογαρφικες και τηλεοπτικες κλπ) κλπ κλπ κλπ

η ελλαδα ομως ποτε δεν πεθαινει!

πεθαινουν οι πεθαμενοι?

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλημέρα Ηλιαχτίδα!

Ανώνυμε έχεις απόλυτο δίκιο. Σπεύδω να συμπηρώσω.

Ανέστης Μ. είπε...

κατ’αρχας συγχαρητήρια για το μπλογκ σου.Χαίρομαι που έπεσα πάνω του!
Για τους έλληναρες τι να πεις..Ευτυχώς που υπάρχουν και οι φαεινές εξαιρέσεις.
χαιρετισμούς

An-Lu είπε...

HOla!
Δεν βλέπω τιβι κι έτσι γλυτώνω τον χαρακτηρισμό, ή όχι ;-)

Stefanos είπε...

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΛΑΚΑΣ!!
(Προσφάτως δε, και σύμφωνα με δημοσιογράφα της Καθημερινής, ΚΑΙ είμαι ΚΑΙ πουτάνα..)

Φαίδρα Φις είπε...

"στα σύνορα του χάους
συνάντησα τον μίκυ-μάους..."
δανεικό κι αγύριστο...

Dreamer & the full moon είπε...

"δε γαμω κωλο που χεζει
και μουνι που κατουρει
μα τη παιζω με το χερι
και την εχω καθαρη..."

by Τζιμακος

και για την αντιγραφη...
ΕΓΩ ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ο Καφ.Ελ.Ος ο Ξερολας ο Φραπεδουλας ο Τσιγαροβιος ο Ηδονοβλεψιας....