29 Φεβ 2008

ΕΥΤΥΧίΑ

Η καλή μου Σύλβια - Ολίβια - Πανόπτης μού ζήτησε να γράψω τί σημαίνει για μένα Ευτυχία. Το σκέφτηκα πολύ, και τελικά αποφάσισα να μην το σκεφτώ καθόλου. Θα γράψω ό,τι αισθάνομαι αυτήν την στιγμή, κι αυτήν την στιγμή δεν ξέρω τί είναι ευτυχία, ξέρω όμως καλά τί ΉΤΑΝ ευτυχία...

Ευτυχία ήταν να την κοιτάζω μέσα στα μάτια.

Ευτυχία ήταν να ξυπνώ πρώτος και να βλέπω το στήθος της ν' ανεβοκατεβαίνει, καθώς εκείνη ακόμα κοιμόταν.

Ευτυχία ήταν να έχει σταματήσει ο Χρόνος, να μην υπάρχει ηλικία, να μην υπάρχει βιασύνη, για τίποτα, επειδή ήμουν μαζί της.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Μίλτο μας...μωρέεεεε πάλι μελαχόλησε σήμερα το γατάκι μας και κρέμασε και σούφρωσε το μουτράκι του;;;...δεν αξίζει γατάκι μας να χαλάς το χαμόγελό σου και να κρεμάς τα.....'μουστάκια'σου για ορισμένα πράγματα που πιά ανήκουν στο παρελθόν...σημασία για μένα έχει να ψάχνω-ψάχνεις-ψάχνουμε πάντα να βρούμε το μονοπάτι αυτό και τον δρόμο αυτόν που θα μας χαρίσει την πραγματική,την αληθινή ευτυχία,την αληθινή αγάπη...και που θα γεμίσει με χαρά τη καρδιά μας...και με γέλιο τα χείλη μας..και με λάμψη το βλέμμα μας...ξέρω πονάει..αλλά στο χέρι σου είναι να σταματήσεις τον πόνο αυτόν...και να τον μεταμωρφόσεις σε κάτι άλλο..χρήσιμο και καλό για σένα...και που ξέρεις! ίσως κάπου εκεί έξω να 'παραμονέυει'και ο δικός σου μεγάλος έρωτας...και είμαι σίγουρη ότι κάπου θα τον βρείς και σύντομα....Αθανασία.

Μαύρος Γάτος είπε...

Μα όχι καλή μου Ηλιαχτίδα, εγώ απλά απάντησα στη Σύλβια για την ευτυχία... Όμως, αυτό μου βγήκε...

Σε φιλώ

Ανώνυμος είπε...

kalimera gatouli mou
ego protimw na milas ston enestota!

Sissi Soko είπε...

Ευχαριστώ Μαύρε Γάτε, εγώ ξέρω ότι τώρα είμαι χάλια γιατί χάλσε το gmail μου. Κατά τα άλλα είμαι μονίμος καλά, δεν την κυνηγάω την ευτυχία όπως λένε γιατί είμαι απλά ευχαριστημένη, με το παρελθόν μου, το παρόν (;) το μέλλον, σαν μία κόκκονη κλωστή που τα συνδέει όλα, η δημιουργία.

Sissi Soko είπε...

Δεν ζητάω πολλά από τον Θεό για το εαυτό μου, από το εαυτό μου πολλά για το σύνολο μας, την ανθρωπότητα.
Μήπως ξέρεις να με συμβουλέψεις για το gmail μου; (Το μόνο πράγμα που μπορεί να με αγχώσει πλέον είναι πρόβλημα με τον υπολογιστή.) Όχι για άλλο λόγο αλλά δεν το έμαθα στο σχολείο.
Σ;Ο)

Neura είπε...

Ευτυχία ήταν, να κάθομαι στον καναπέ και στο άσχετο, να σηκωνόμαστε και οι δυο και να αρχίσουμε να χορεύουμε στο σαλόνι χωρίς μουσική.
Κάποιος μου είπε ότι την πραγματικότητα μας, την φτιάχνουμε μόνοι μας, και δε χρειάζεται να πονάμε. Μεγαλύτερη μ...α δεν έχω ακούσει. Εμένα την τωρινή και μελλοντική μου πραγματικότητα την έφτιαξε κάποιος άλλος βάναυσα και χωρίς να με ρωτήσει.