11 Νοε 2006

Ο ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΣΙΑΝΟΣ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑΘΗ!

Κάποιοι φίλοι μου bloggers (η λέξη φίλος για μένα είναι βαριά, και την χρησιμοποιώ συνειδητά και όχι επιπόλαια), έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Στάθη Τσαγκαρουσιάνο σαν τιμητή του Καλού και του Ήθους, απέναντι στον σιχαμερό Μανιφέστο, που πρέσβευε το χυδαίο, το αισχρό, την εμπάθεια, την παιδοβουβαλοσύνη, τον αγοραίο τσαμπουκά της τσακαλοπαρέας των μπούληδων. Για να δουν ποιόν άνθρωπο υπερασπίζονται, και μόνο γι'αυτό ασχολούμαι ξανά με το σιχαμερό αυτό θέμα (είναι αλήθεια πως είμαι και κάπως τσατισμένος, αλλά κανονικά θα περίμενα απλά να μού περάσει - την ώρα που συμπληρώνα τα υστερόγραφα ήδη μού είχε περάσει) .

Έψαξα λοιπόν ΟΛΑ τα κάμποσα άρθρα που έγραψε ο Μανιφέστος για το θέμα, και βρήκα μόνο δύο αισχρές εκφράσεις. Κάτι για "ζακυνθινούς κώλους" και κάτι για "μουρλοκακομοίρες". ΜΙΑ φορά το καθένα.

Κι επειδή σήμερα είμαι πολύ θυμωμένος (αυτό προφανώς ήθελε και ο κύριος εκδότης της lifo), λέω να κάνω μια γερή και δωρεάν διαφήμιση στα blogs της lifo, και ειδικά στο συγκεκριμένο blog ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ.

Χαρείτε ήθος. Χαρείτε πνευματικότητα. Χαρείτε τον, φίλοι του. Εγώ θα τού ρίξω μια γερή χλέπα (φτύσιμο) στη μούρη, άμα τον δω.

Α ναι, πάνω πάνω έχει την διεύθυνση. Για να πετύχει καλύτερα τον ευγενικό στόχο του (να κάνει διαφήμιση στο site της lifo) τα έγραψε όλα αυτά, το λέει καθαρά κάτω-κάτω, σημασία έχει να σε διαβάζουν, μην γελιέστε, κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό παιδί και ηθικό στοιχείο, μη γελιέστε σάς λέω, συν-ηλίθιοι μου παλιοκουλτουριάρηδες.

Μαζί και το πρώτο σχόλιο εκεί, μια σημερινή "καλημέρα" του ίδιου του Στάθη. Πρώτη φορά στη ζωή μου η καλημέρα ακούγεται στ' αυτιά μου σαν βρισιά.

Σταθίκο, μην ξεχάσω, θυμάσαι τί είχε γράψει για σένα, τότε, ο Μιχάλης Μητσός;

Μην ανησυχείς, θα σού το θυμίσω εγώ...

Προς το παρόν, Enjoy.


[TSAGAR] 10.11.2006 10:48:56

BLOG PORNO

Προσβάσιμο μέσω εξωτερικού URL:
http://www.lifo.gr/blogs/rb.asp?id=162


Tα υστερικά καμώματα του δημοσιογράφου που με βρίζει, ούτε με ξαφνιάζουν ούτε με θυμώνουν. Κι εγω στη θεση του, τα ίδια θα έκανα – συνταξιούχος σε όλα τα πεδία της ζώης.

Εκείνο που με ξαφνιάζει είναι ο εργατικός συναισθηματισμός με τον οποίο οι κουλτουριάρηδες βγήκαν και στηθοδέρνονταν, επειδή νόμισαν ότι «ενας άνθρωπος έχασε τη δουλειά του» κατόπιν της στυγνής μου αποκάλυψης ότι αυτό το συγκεκριμένο ερείπιο (συνάδελφος σε μια μεγάλη εφημερίδα) νυχθημερόν τσιρίζει χτυπώντας το τακουνάκι του στο χώμα, κρυμμένος πίσω απο την κουκούλα μιας αυριανικής ψηφιακής περσόνας. Αν τράβαγες τη λογική τους στα άκρα, τότε ούτε ο νοσηρός μπάτσος που σκότωσε εν ψυχρώ τον Μελίστα θα έπρεπε να απολυθέι –κι αυτός εργαζόμενος ήταν και μάλιστα χαμηλόμισθος. Και θά 'ταν έγκλημα ενάντια στη ελευθερία της ρουφιανιάς, αν στην Κατοχή αναγνώριζες κάτω απο την κουκούλα ενος δωσίλογου τον φθονερό σου γείτονα, τον Δημητράκη. Θα 'πρεπε να τον φωνάξεις με το καλλιτεχνικό του: Λόλα!

Το γεγονός ότι πιάστηκαν κώτσοι και πίστεψαν ακόμα ένα ψέμμα της συφοριασμένης (που ΔΕΝ απολύθηκε βεβαίως) δεν αλλάζει το γεγονός –ετσι είναι οι ευαίσθητες καρδιές: ευκολόπιστες! Το ουσιώδες έιναι οτι η "αριστερή" ευαισθησία τους λειτουργεί στον αυτόματο: βάζουν τον εργαζόμενο πάνω απο την χυδαιότητά του και την πολιτική ορθότητα πάνω απο την νοσηρότητα. Ας αφήσω ασχολίαστο ότι κανείς δεν έκρινε τον γλυκό, απυρόβλητο Ψυχάρη, που υποτίθεται απέλυσε την καψερή. Ανθρωποι της δουλειάς είμαστε όλοι.

Οσο για κάτι άλλους που με έβρισαν επειδή τους πείραξα τον κιτς διασκεδαστή τους (3-4 σεσημασμένα μαλάκια με χαζά ψευδώνυμα) κι αυτούς τους καταλαβαίνω. Στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο βρίσκουν την νοσηρή απόλαυση που έβρισκαν τα SS στους παστωμένους ομοφυλόφιλους των καμπαρέ, καθως ξεπορδιζόντουσαν!

(Πάντως, ευτυχώς που φτιάξαμε μπλογκς εδώ και δεν χρειάζεται πια να γράφω τέτοια κείμενα στις εφημερίδες. Αρκετά διάσημους τους έκανα, ας πορευτουν τώρα μόνοι. Μη δίνετε βάση στον δραματικό ΄τονο --είναι για να πάρει ρυθμό το γράψιμο. Μηδέν απο μηδέν, ίσον μηδέν)

Comments (8) / Hits (529)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
11.11.2006 08:51:04
(από) TSAGAR
Και αγαπητέ g, πλάκα κάνω για το όνομα, δεν έιμαι τόσο εύθικτος. Γνώμες υπάρχουν πολλές, σημασία έχει στο τέλος να σε διαβάζουν
.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ: Τί δουλειά έχω εγώ να μπλέκω με όλα αυτά τα ΣΙΧΑΜΕΡΑ; Παραλίγο να κατεβάσω αυτό το άρθρο, και να το στείλω με email στους δυό-τρεις φυσικούς του αποδέκτες (συμφωνα με αυτά που είπα στην αρχή). Δεν το κάνω, από την μιά γιατί υποσχέθηκα μιαν εξήγηση στον Μανιφέστο όσον αφορά την λέξξη "χυδαιότητα", κι από την άλλη γιατί προφανώς είμαι ένα από τα εύπιστα μαλάκια με τα χαζά ψευδώνυμα, και επομένως χρωστάω μιαν εξήγηση και στον ίδιο τον Στάθη. Χρωστάω, όχι χρωστούσα, ε;

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: Η αλήθεια είναι ότι αν τελικά όντως ΔΕΝ απολύθηκε ο Μανιφέστος, είμαι πολύ εύπιστος και αρκετά ηλίθιος. Μαλάκιο όμως δεν είμαι. Ούτε χυδαίος.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3: Μανιφέστε. Επιμένω να θεωρώ χυδαίο το διάσημο editorial του εκδότη, όπως και την συνολική του παρουσία, και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα από το "ζακυνθινοί κώλοι", αλλά πριν ξαναφωνάξεις επί ματαίω "Λύφος, Λύφος!", θυμήσου και το παραμύθι του παππού Αισώπου, με το βοσκό, το λύκο, και τα πρόβατα....

Καλημέρα

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απλα μια Καλημέρα
στον συνωνόματο γατούλη και σε όσους διαβάσουν το post :-)

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλημέρα Μαυρογατίνα Σ:)))

Μαύρος Γάτος είπε...

Είχα μια έντονη τάση να κατεβάσω αυτό το άρθρο, κα να το στείλω με email σοτυς δυό-τρεις φυσικούς του αποδέκτες, συμφωνα με αυτά που είπα στην αρχή. Δεν το κάνω, γιατί υποσχέθηκα μιαν εξήγηση στον Μανιφέστο, και γιατί προφανώς είμαι ένα από τα μαλάκια με τα σαχλά ψευδώνυμα, και χρωστάω μιαν εξήγηση και στον Στάθη. Χρωστάω, όχι χρωστούσα, ε;

Ανώνυμος είπε...

Aδερφέ, και με το συμπάθειο: "ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΣ" είμαι εγώ!
Λέξη που πρωτοχρησιμοποίησε ο ΑΝεμος εναντίον μου κι ο Τσαγκαρουσιάνος φρόντισε να αναπαράγει!

Μην τα μπερδεύουμε! χαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

To "χαζό ψευδώνυμο" γιατί ακούγεται στα αυτιά μου: ΚΑΛΤΣΟΒΡΑΚΟΣ;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μαύρος Γάτος είπε...

Γειά σου ρε παιδοβούβαλε ΜακΜάνο, δεν θα κατέβω κάτω στην Αθήνα, καψοκαλυβίτη; Θα κατέβω....

Σ;)

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολλοί γατούλη μου σαν τον σταθη που γεννιούνται και πεθαίνουν τελειωμένοι γιατί δεν θέλουν, αρνούνται πεισματικά να καταλάβουν, να παραδεχτούν τι ακριβώς συμβαίνει, συνέβη στη ζωή τους...Που δεν τόλμησαν ποτέ να αναρωτηθούν γιατί γεννήθηκαν, το λόγο που ζουν, που γράφουν και τι στο διάολο γυρεύουν ανάμεσά μας και μας γυροφέρνουν...

Mantalena Parianos είπε...

Αν υποψιαστώ ότι έχουμε και "αριστερές ευαισθησίες", θα πάω να γραφτώ στο ΕΝΕΚ.

ΥΓ. Εγώ πάντως δεν έχω βρίσει ποτέ τον μπαρμπα - Στάθη. Σοβαρά. Κριτική κάνουμε, λέμε. Και χωρίς υπαινιγμ - ούς η δημοσιογραφία συνένωσε, άνθρωπος μη χωριζέτο.
χι

Ανώνυμος είπε...

an kai den kserw gia poio thema akrovos milate.alla thelw na pw ston gatouli oti oi apopseis tou aksizoun poli kai na mn stamataei na tis tirei.

Ανώνυμος είπε...

Το κείμενο αυτό με στεναχώρησε και με απογοήτευσε πάρα πολύ, όχι τόσο για το περιεχόμενό του αλλά για την αισθητική του.

"Χλέπα", "Σταθίκο","φίφο", ρυθμός κειμένου πολεμικός που δεν ταιριάζει σε κάποιον που γράφει ποιήματα και τραγούδια και αγαπά τον Χατζηδάκη.

Η ιστορία αυτή, θα έπρεπε να σας προβληματίσει όλους σας σε διάφορα επίπεδα.

Πρώτον, το γεγονός ότι ο Γαλάνης δια του Μανιφέστο αισθάνεται ασφαλής να κάνει τέτοια πλάκα σε βάρος της φήμης του εργοδότη του μόνο και μόνο για να την πει σε εκδότη, σημαίνει ότι το παιχνίδι παίζεται σε επίπεδα που δεν αφορούν κάποιον που είναι εκτός Μήντια. Γιατί επιμένετε να ανακατεύεστε σε μια ιστορία που παίζεται αλλού και γι άλλους;

Μέχρι και η καημένη η Μιραντολίνα που είναι δημοσιογράφος και που υποτίθεται ότι έπρεπε να διασταυρώσει την επιστολή Γαλάνη (όπως μας προέτρεπε να κάνουμε στην υπόθεση του Blog.me) πριν να παραιτηθεί "στον αέρα" και γράψει το απαράδεκτο κείμενό της, το οποίο θα την ακολουθεί δια βίου, την πάτησε. Πιόνι κι αυτή, αφελής και συναισθηματική, όπως και οι φίλοι του Μανιφέστο που αγνά, έσπευσαν να του συμπαρασταθούν.

Σε μια παρτίδα όπου οι συνεργάτες των δύο "αντιπάλων" αντιμετωπίζονται από τους ιδίους ως πιόνια, τί δουλειά έχετε εσείς; Γιατί ρίχνετε νερό στο μύλο τους, αθώα και αφελή παιδάκια;

Δεν περιμέναμε εσάς για να μας εξηγήσετε ποιος είναι ο τρυφερός και ευαίσθητος Στάθης Τσαγγαρουσιάνος ο οποίος το ένα Σάββατο είναι ρομαντικός και το άλλο ξεφωνίζει κόσμο κατονομάζοντάς τους, για το πόσο γρήγορα χύνουν.

Πίστευα πως στις γωνιές του διαδικτύου, η τρυφερότητα και η ποίηση ζουν σε καρδιές ευαίσθητων ανθρώπων, αληθινών καλλιτεχνικών φύσεων.

Σήμερα διαπίστωσα πως έκανα λάθος.

Μαύρος Γάτος είπε...

Ακριβώς επειδή δεν ήξερα ποιός είναι ο Στάθης, και με μεγάλη θλίψη το ανακάλυψα, και ακριβώς επειδή αισθάνομαι πάρα πολύ πικραμένος με την απάτη του Μανιφέστου, γι αυτό υπάρχει το πιό πάνω κείμενο.

Και για κάτι ακόμα. Επειδή τα blogs υπάρχουν για να εκφραζόμαστε, όταν νι΄ώθουμε την ανάγκη, χωρίς να νοιαζόμαστε αν θα κάνουμε κακό στην εικόνα μας.

Ανώνυμε, ποτέ δεν το έπαιξα θεός. Είμαι άνθρωπος.

Δηλαδή, τι άνθρωπος, τιί λέω, Γάτος ήθελα να πώ....

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

H θεση μου ειναι γνωστη.
Σκατοψυχοι-στενοκεφαλοι-Ελληναραδες, που δεν βλεπουν περα απο το τσουτσουνι τους,δεν νομιζω οτι εχουν λογο υπαρξης.Αξια τους δινουμε.
Εγω την ευχη τους την εδωσα παντως,παρολο που η Lifo ως εντυπο ειναι αρκετα καλο.
Αντε γαμ***** ...

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Χατζιδάκ....ης γράφεται με "ιώτα" Ανώνυμε, που ΔΕΝ είσαι ανώνυμος, αλλά ένας άλλος δειλός είσαι που κρύβεσαι στο σκοτάδι του δικτύου!

Εδώ παίζουμε το κεφάλι μας πάνω στον πάγκο του χασάπη.... το γαμημένο editorial, ανέφερε ΤΡΙΑ ονόματα, κι εσύ μας σφυρίζεις αφιάφορα και ...ποιητικά (μην χέσω)

Μαύρος Γάτος είπε...

Νίκο, απ' ότι είδα, σε στόλισαν κι εσένα μια χαρά....

Μάνο, νομίζω είσαι υπερβολικά επιθετικός με τον-την ανώνυμ-η. Εγώ πιστεύω ότι ό,τι έγραψε, το έγραψε καλοπροαίρετα. Θα ήθελα μόνο να τού/τής θυμίσω ότι ο Χατζηδάκις ήξερε μια χαρά να δείχνει τα δόντια του όταν θεωρούσε ότι άξιζε ο κόπος. Κια ότι καλλιτεχνική φύση και ευαισθησία δεν σημαίνει και να κάθεσαι να σε βρίζουν...

Xνούδι είπε...

Kι η δική μου θέση γνωστή είναι. Δοχείο για εμετό έχετε μαύρε γάτε ή να ξεράσω πάνω στο template σας;;;

Αντε καλησπέρες

Xνούδι είπε...

To μασημένο προιόν του στομαχιού μου εννοείται ότι δεν πάει για σένα γάτε, αλλά για αυτά που έγραψε ο "κύριος" Τσαγκαρουσιάνος.

graoutso είπε...

ανώνυμε, κρίμα που είσαι ανώνυμος γιατί οι λίγες γραμμές που έγραψες έχουν τόσο δίκιο. Παίζεται ένα παιχνίδι δημοσιογράφων και εκδοτών πάνω στην πλάτη μας. Για εμάς που δεν είμαστε δημοσιογράφοι και δεν έχουμε κανένα συμφέρον απ'ολες αυτές τις ίντριγκες και τις κόντρες, όλη αυτή η ιστορία μας έχει κάνει να μοιάζουμε με ηλίθια πιόνια. Δεν ξέρεις ποιόν να πιστέψεις και τι ισχύει στην πραγματικότητα. Εγώ αυτό καταλαβαίνω από το ποστ του Μαύρου Γάτου. Κρίμα που οι δημοσιογράφοι που γράφουν στην blogoσφαιρα δεν έχουν την ευπρέπια και αξιοπρέπεια που έχει π.χ. ο Καμπύλης ή ο Μιχάλης Μητσός. Αντιθέτως τη χρησιμοποιούν για να βγάλουν τη χολή τους και τα απωθημένα τους. Και ο Τσαγκαρουσιάνος δεν κάνει κάτι διαφορετικό. Παίζει αυτό το παιχνίδι. Λυπάμαι αλλά αδιαφορώ για όλα αυτά. Δεν ξεκίνησα τα blogs μου για να συμμετέχω σε ίντριγκες και έριδες και προσωπικές κόντρες. Προτιμώ λοιπόν να διαβάζω τα blogs που έχουν κάτι να μου πουν και κάτι καινούριο να μου δείξουν. Τα blogs δεν είναι χωράφι κανενός. είναι η προσωπική μας αισθητική, οι ιδέες μας, οι ανυσηχίες μας, ακόμα και ο ρομαντισμός που κανείς δεν τολμάει να βγάλει στην καθημερινότητα γιατί οι άλλοι θα τον περάσουν για μαλθακό και κορόιδο. Επιπλέον το να παρακολουθώ ίντριγκες και κόντρες στα blogs δεν διαφέρει καθόλου από το να παρακολουθώ τατιάνα και τα συναφή. Ευχαριστώ κύριοι αλλά δεν θα πάρω. Υπάρχουν πολλά περισσότερα και καλύτερα πράματα για να ασχοληθεί κανείς στην blogoσφαιρα......

Μαύρος Γάτος είπε...

Graoutso, συμφωνώ. Απλά πάτησα την μπανανόφλουδα κι έμπλεξα. Κι έγινα μέρος του προβλήματος....

Αύριο σκέφτομαι να αφαιρέσω όλα τα σχετικά άρθρα.

ANemos είπε...

Πάτησες την μπανανόφλουδα, γάτε!
Το πιστεύω κι εγώ αυτό.
Την πάτησαν κι άλλοι, αλλά είσαι ο πρώτος που βγήκε δημόσια και το παραδέχτηκε. Σου βγάζω το καπέλο παρά το ότι διαφωνώ και με αυτό το ποστ σου. Ομως είναι δικαίωμά σου, όπως και δικαίωμά σου θα είναι κάποτε να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για πρόσωπα και καταστάσεις!
(Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης είναι αντριχιαστικές. Παρά το ότι θα βοηθούσαν πολύ κάποιους που εκτιμώ, δεν θα τις αναφέρω γιατί ξέρω οτι κάποια στιγμή θα γίνουν γνωστές)

Θα σε επισκέπτομαι όσο θα είσαι online... (ελπίζω για πολύ ακόμη)

Ανώνυμος είπε...

@MacManus: Ηρέμησε αγαπητέ μου. Δεν είμαι τόσο βλάκας για να χρειάζομαι τις διευκρινίσεις σας. Είδα κι έκρινα για άλλη μια φορά το ποιόν του ανθρώπου.

Φιλική παραίνεση. Προσέξτε,Μακ Μάνους, μην πληρώσετε εσείς στο τέλος, αυτά που έσκασε ο Τσαγγαρουσιάνος στην κόρη του Λαλιώτη γιατί εσείς δεν έχετε κάνενα ΔΟΛ να σας κάνει πλάτες...

Και δεν είμαι ανώνυμος. Επώνυμος είμαι και εξαιρετικά επώνυμος στη μπλοκόσφαιρα αλλά σιγά μην κάνω το χατήρι σ'ορισμένους...

Ανώνυμος είπε...

Γάτε, μην αφαιρέσετε τίποτε. Μπορεί το ποστ να μην είναι του γούστου μου για τους λόγους που εξήγησα αλλά είμαι έντιμο. Εσείς, δεν έχετε κάνει κάτι για να ντρέπεστε.

Mantalena Parianos είπε...

Όπως έγραψε και ο Πρε΄ζα ΤιΒι σε επόμενο ποστ σου μαυρόγατε, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ και πήρες θέση για κάτι που θεώρησες ότι αφορά την κοινότητα (όπως την αντιλαμβάνεται ο καθένας και ότι κι αν σημαίνει για τον καθένα) - σιγά την μπανανόφλουδα δηλαδή.

Κι εγώ είμαι "εξαιρετικά επώνυμη", αλλά βάζω νικνέημ για να ξέρετε με ποια δικτυακή προσωπικότητα (sic) έχετε να κάνετε και να μου προσάψετε ότι θέλετε να μου προσάψετε.
Όλα τα άλλα, νουθεσίες (περί φάλτσου χειρισμού, χατζιδάκΥ, ειασθησιών κ.λπ. κ.λπ.) νομίζω ότι θα πρέπει να τα ακούμε βερεσέ όταν εκφέρονται από Anonymous, γιατί στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ περίπτωση, εκφέρονται από κάποιον που διαπνέεται a priori από δειλία - ειδικά όταν λέει ότι είναι "επώνυμος μπλόγκερ".

Ο Μαύρος Γάτος, στο φινάλε, έχει το θάρρος της γνώμης του, ποιος είναι ο κύριος/κυρία που θα μας κάνει και δίδαγμα περί ανέμων και υδάτων, ΑΝΩΝΥΜΙΚΩΣ;

Για τον Γαλάνη, κρατήστε μια πισινή, πριν τον καταδικάσετε ότι μπλόφαρε. Εμένα στην τελευταία μου δουλειά, το ένα αφεντικό ήθελε να με διώξει και το άλλο να με κρατήσει.

Last but not least (διότι περί αυτού ήταν το ost και όχι περί των προθέσεων του Μαύρου Γάτου ο οποίος δε νομίζω ότι κρίνεται εδώ),
το κείμενο αυτό από το λιφομπλογκ είναι κατάπτυστο, γεμάτο αιχμές, υπαινιγμούς και προσβολές. Ελπίζω ότι δεν έχουμε ξεχάσει ακόμη ούτε τα ελληνικά μας, ούτε το ΄κοινό περί δικαίου αίσθημα, για να μην το αναγνωρίσουμε.


Ύπογραφή:
κάποια που δεν φοβάται μην παρεξηγηθεί και φυσικά, "σας κάνει τη χάρη".
moi.

Unknown είπε...

"«Πήρε φωτιά η μπλογκόσφαιρα». Δεν παίρνει φωτιά κάτι που αφορά 500 νοματαίους" (Στάθης Τσαγκαρουσιάνος, Ελευθεροτυπία, 11/11/2006)

Δηλαδή, όλος ο ντόρος στα editorial του κου Στάθη γίνεται για κάτι που δεν διαβάσαν ούτε 500 νοματαίοι! Αλλιώς μας τα 'λεγε ο κος Στάθης για τους blogger πριν πάρει διαστάσεις (;) τo θέμα. Τι κρίμα, για τον κο Στάθη μας, το μέσον δεν υποτάχθηκε στις δικές του προσδοκίες - αλλιώς τα περίμενε;

Ανώνυμος είπε...

Graoutso
Προσυπογραφω με απολυτο σεβασμο.


Πρεσβυωψ

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλημέρα σας!

Είναι κάποιες καταστάσεις που σε φθείρουν.

Χίλιες όμως φορές να φθείρεσαι στην εικονική πραγματικότητα, έστω και πραγματικά,

παρά στην πραγματική πραγματικότητα.



Σ;)

CLOSER91 είπε...

O kosmos den arxizei oute teleiwnei sth blogosfaira...

http://zavarakatranemistan.blogspot.com/

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο..