9 Μαΐ 2007

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΡΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

.

Οι Γάλλοι μάς έδειξαν το δρόμο με τα εκπληκτικά τους ποσοστά συμμετοχής στις προεδρικές τους εκλογές, Για να μπορέσουμε κι εμείς να πετύχουμε υψηλά ποσοστά συμμετοχής στις επόμενες εκλογές (που απ ό,τι φαίνεται δεν αργούν και πολύ), ιδού ορισμένες επαναστατικές Μαυρογάτειες ιδέες:

1. Σε κάθε εκλογικό τμήμα (σε κάθε κάλπη) θα κληρώνεται κι από ένα DVD player, και σε κάθε εκλογική περιφέρεια θα κληρώνεται ένα αυτοκίνητο ανά εκλέξιμο βουλευτή. Τα 300 συνολικά αυτοκίνητα που θα μοιραστούν θα είναι συλλεκτικά κομμάτια τύπου Leonidas, κατασκευής ΕΛΒΟ, σχεδιασμένα από τον Kostetsos, δρεπανηφόρα, με ενισχυμένα κλάξον τύπου «Ελληνική Αστυνομία», αντί-αλκοτέστ, και αντιαρματική θωράκιση. Θα τα παραδώσουν στους τυχερούς οι ίδιοι οι Βουλευτές, μαζί με τρία κουπόνια ΔΩΡΕΑΝ ρουσφετιού ανά τυχερό. Τα απαραίτητα χρήματα θα εξοικονομηθούν χάρη στην Επαναστατική Ιδέα 2 και στην Επαναστατική Ιδέα 5 (βλέπε παρακάτω).

2. Σε κάθε ψηφορφόρο θα δίνεται ΔΩΡΟ από μια ΔΩΡΕΑΝ πιστωτική κάρτα της νεοσύστατης Τράπεζας Βουλής, από ένα Εκλογοδάνειο, από ένα κινητό τηλέφωνο της επιλογής του Ψηφορφόρου (ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ), και τέλος από ένα αναμνηστικό συλλεκτικό πολύχρωμο φουρφούρι, με όλα τα χρώματα κι όλα τα κόμματα. Εξ ου και «Ψηφορφόρος». ΟΛΑ αυτά τα ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ θα είναι υποχρεωτικά (διευκρινίζεται για την περίπτωση που κάποιος απροσάρμοστος δεν θα τα θέλει).

3. Τα ρεπορτάζ από τα εκλογικά τμήματα δεν θα τα κάνουν όπως συνήθως οι δημοσιογράφοι και οι εκλογολόγοι αλλά η Κορομηλά, η Μενεγάκη, ο Γρηγόρης, η ΑΓΕΛΑΔΑ ΚΛΑΡΑ, η Στεφανίδου (που έκανε άλλωστε και μια εκπληκτική διάλεξη περί ήθους στα καλλιστεία που παρουσίασε), ο Καπουτζίδης, η Μπακοδήμου, η Λαμπίρη, ο Σεργουλόπουλος, ο Πρόδρομος, και όλα τα λοιπά επιτελεία των μεσημεριανάδικων. Αν σε κάποιο Nομό παρατηρηθεί έλλειψη από μεσημεριανάδες, θα επιστρατευτεί και η Δρούζα με την Πάνια, μαζί με το επιτελείο τους και με το κοινό τους.

Για πρώτη φορά θα μάθουμε επιτέλους όλα τα γαργαλιστικά παραλειπόμενα των εκλογών!

4. Οι εκλογικοί αντιπρόσωποι θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όμορφα κορίτσια και αγόρια 18-21 ετών, που θα φοράνε ελαφρά μαγιώ, ανεξαρτήτως καιρού. Παράλληλα με την ψήφο για τις εκλογές, οι ψηφοφόροι θα ψηφίζουν σε διπλανές κάλπες και για την Star Εκλογική Αντιπρόσωπο, όπως και για τον Star Εκλογικό Αντιπρόσωπο. Η καταμέτρηση των ψήφων των Εκλογείων (Εκλογών Καλλιστείων) θα προηγείται από την καταμέτρηση των ψήφων για τις εκλογές, οπότε πριν από τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα θα έχουν ήδη αποσταλεί στο Υπουργείο Εξωτερικών τα τοπικά αποτελέσματα των Καλλιστείων. Έτσι το βράδυ της Κυριακής των Εκλογείων, ταυτόχρονα με τα εισερχόμενα εκλογικά αποτελέσματα, θα διεξαγονται με televoting και τα καλλιστεία Mister Ελλάς Εκλογικός Αντιπρόσωπος και Μiss Ελλάς Εκλογικός Αντιπρόσωπος.

Καλεσμένοι στα αποτελεσμάτα των Εκλογείων θα είναι ο Σάκης, η Έλενα, ο Σαρμπέλ, και όλο το επιτελείο της Γιουροβίζιον. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ θα τα παρουσιάσουν ο Ψινάκης και ο Μικρούτσικος, σε Εθνικό Δίκτυο!!!!!!

Είπατε τίποτα;
.

4 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Ααααααααααα!!!!Γαπητέ Μαύρε Γάτε,

Οι ιδέες σας είναι επαναστατικές και θα έλεγα ότι συνδυάζουν το κλασσικόν με το μοδέρνον.

2 παρατηρήσεις:

1. Δεν βλέπω συμμετοχή της προαλειφόμενης υπουργού πολιτισμού Ανίτας Πάνια μετά του επιτελείου της (Κατέλης & Co.)

2. Ο Σαρμπέλ προφέρεται Σαρμπέλ, αλλά ΓΡΑΦΕΤΑΙ Σαμπρέλ ( © Till ).

cropper είπε...

Φοβερή ιδέα!
Αν είν' έτσι, θα ψηφίσω κι εγώ. Μετά από πολλάαααα χρόνια.

BK είπε...

Φοβερή ιδέα του μαυρόγατου που αν περάσει θα ψηφίσουν και τα δέντρα.
Εύγε!

Unknown είπε...

Απαιτώ, πάραυτα, συμμετοχή της κυρίας Παπαρίζου, που δόξασε τα Ελληνικά χρώματα στον ιερό θεσμό της Eurovision, καθώς και τις κυρίες - κυρίες δημοσιογράφους Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και Δάφνη Μπόκοτα - για την προαγωγή της εθνικής συμφιλίωσης. Ειδεμή θα απέχω των εκλογών! Υποθέτω ότι εκ παραδρομής ξεχάσατε την κυρία Μακρυπούλια, αλλιώς είστε πραγματικά ασυγχώρητος!