25 Μαΐ 2007

ΕΦΥΓΕ Η ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΛΥΒΙΝΟΥ

Αισθάνομαι σαν να έφαγα ένα ακόμα τεράστιο χαστούκι, σαν τότε που πρωτοδιάβασα το μπλόγκ της.

Και πάρα πολύ μεγάλη οργή.

Για όλους εκείνους που συντέλεσαν με τις πράξεις τους και με τις παραλείψεις τους

να συνθλιβεί και να πεθάνει πρόωρα η Αμαλία.

Και για όλες τις Αμαλίες που προηγήθηκαν και που θα επακολουθήσουν.

Η κηδεία της Αμαλίας θα γίνει αύριο στις 12.30 μ.μ. στο Νεκροταφείο της Αναστάσεως στον Πειραιά, περιοχή Χαραυγή.

17 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ποτε εγινε;Ξερουμε που θα γινει η κηδεια;

Μαύρος Γάτος είπε...

Σήμερα, Νίκο. Αύριο η κηδεία, στο νεκροταφείο της Αναστάσεως στον Πειραιά, περιοχή Χαραυγή.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ευχαριστω.

Βασιλική Παπαδημητρίου είπε...

μονο χαστουκι;
μπουνια στο στομαχι...
κριμα...

ci είπε...

....καλά δεν ξέρω τι να πω.
και νωρίτερα την διάβαζα..

καλό ταξίδι.
και πολλή οργή.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Helix Nebulae είπε...

Με πάγωσες γάτε. Γαμώτο. Μόνο αυτό. Γαμώτο...

Ανώνυμος είπε...

και εγώ πάγωσα :/

angeliki marinou είπε...

...

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ είπε...

Τώρα όμως πρέπει όλοι εμείς οι "άγνωστοι φίλοι" της να συνεχίσουμε αυτό που Εκείνη ξεκίνησε... Για να δικαιώσουμε τον αγώνα της & τον άδικο χαμό της! Για να συντελέσουμε όλοι μας να αναπαυτεί η ψυχούλα της!

Ανώνυμος είπε...

Μαύρε γάτε μας μαύρισες την ψυχή με το μαντάτο σου :(

Το παρήγορο είναι ότι όπως διάβασα "έφυγε" χωρίς να υποφέρει - σε αντίθεση με όσα τράβηξε.

Καλή της ανάπαυση

An-Lu είπε...

.................................

Μαύρος Γάτος είπε...

Tο κορίτσι αυτό με τη δύναμή της μάς είχε κάνει όλους να πιστέψουμε ότι ΠΑΡ'ΟΛΑ τα γνωστά και μη εξαιρετέα που τράβηξε, eνάντια σε κάθε λογική, θα τα κατάφερνε.

.

ion είπε...

Φοβόμουν πως δεν έχω δύναμη. πως κάποια πράγματα, κάποιες καταστάσεις δεν μπορώ, εγώ η "μικρή" να τα αγγίξω..πόσο μάλλον να τα επηρεάσω..Η τρέλα αυτή που επικρατεί στον χώρο της υγείας, με αποτέλεσμα τον χαμό της Αμαλίας αλλά και δεκάδων άλλων τέτοιων ψυχών με θύμωσε. Κατάλαβα μέσα απο όλη αυτή την ιστορία με τα blog πως ξέρεις κάτι; τελικά έχουμε δύναμη. Ο,τι κι αν κάποιοι ανεγκέφαλοι πολιτικοί και να λένε. Εχουμε δύναμη. Να κάνουμε έστω και κάτι μικρό. Κάτι. Είναι καιρός να γίνουμε δυνατή φωνή ενάντια σε όλη αυτή την ανεξέλεγκτη καθημερινή παράνοια. Να μιλήσουμε μια φορά για αυτό που πρέπει. Θέλω να μπορέσουμε. Εστω και λίγο..διαμόρφωσα μια φωτο (σαν μπανεράκι). αν θες ενσωμάτωσέ την εδώ που θα την βλέπουν περισσότεροι..καλημέρα γάτε

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν...?Λίγο μετά που γίνεται πανελληνίως γνωστό το blog της να φεύγει απο τη ζωή? Χριστέ μου!! Μου έχουν κοπεί τα πόδια...!
Καλό ταξίδι Αμαλία!

Constantine είπε...

Amalia, Zeis mesa stis kardies olwn mas. Egraspa to tragoudi auto kai to afierwnw stn mnimi sou. Kalo sou taxidi.
To tradoudi tis amalias:
www.caravassilis.net/for_amalia.html

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,情色,成人,A片,自拍,情趣用品,情趣,色情,成人影片,色情影片,免費A片,情趣用品,情趣,成人網站,A片下載,日本AV,做愛,情趣用品,情趣,美女交友,A片,辣妹視訊,情色視訊,情趣用品,情趣,色情聊天室,聊天室,AV,成人電影,A片,情趣用品,情趣用品,情趣商品,情趣,情趣情色,A片,AIO,AV,日本AV,色情A片,AV女優,A漫,免費A片,A片下載,情色A片,哈啦聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費視訊聊天,上班族聊天室,080中部人聊天室,視訊聊天室,視訊聊天,成人聊天室,一夜情聊天室,辣妹視訊,情色視訊,成人,成人影片,成人光碟,成人影城,自拍情趣用品,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,日本AV,寄情築園小遊戲,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,色情遊戲,一葉情貼圖片區,色情網站,色情影片,微風成人, 嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,18成人,成人影城,成人圖片,成人影片,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,080視訊聊天室,視訊聊天室情趣用品,A片,aio,av,av女優,a漫,免費a片,aio交友愛情館,a片免費看,a片下載,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,色情影片,情色網,色情網站,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人小說,成人電影情趣用品,情趣,情趣商品,自拍,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,H漫,A片,AV,AV女優,A漫,免費A片,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,SEX,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣商品,A片,A片,A片,A片,A片,A片,中古車,二手車,情色小說,色情,情色視訊,寄情築園小遊戲,AIO交友愛情館,色情遊戲,情色交友,嘟嘟情人色網,言情小說,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,情色網,色情漫畫,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,視訊聊天室,080聊天室,視訊聊天,美女交友,視訊做愛,情色視訊,免費視訊A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人光碟情趣用品,情趣商品,情趣,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,情色A片,情色小說,色情,情色視訊,寄情築園小遊戲,AIO交友愛情館,AIO,色情遊戲,情色交友,嘟嘟情人色網,情色論壇,色情影片,微風成人,成人網站,成人光碟,嘟嘟成人網,成人,成人影城,18成人,成人聊天室,聊天室,成人電影,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人影片,成人文章,微風成人區,成人交友,走光,巨乳,同志色教館,美女寫真,美女,A片