4 Οκτ 2007

***ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:*** ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΟ!!!!Είναι γνωστή η συμπάθεια που τρέφω για τον Βαγγέλη Βενιζέλο. Επειδή ο άνθρωπος - δηλαδή ο Γϊγας ήθελα να πώ - σόρυ ο μελλοντικός Αρχηγός ήθελα να πω - σόρυ ο μελλοντικός Πρωθυπουργός ήθελα να πω - τέλος πάντων, ο Μπένυ, δεν είναι αγνώμων, μού ανταπέδωσε τη συμπάθεια με μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απολαύστε την:

Μαύρος Γάτος: Σάς κατηγορούν ότι είστε χοντρός.

Ευάγγελος Βενιζέλος: Κοιτάξτε, δεν νομίζω ότι τα σωματικά χαρακτηριστικά του καθενός προσφέρονται για επικοινωνιακή εκμετάλλευση. Αν κάποιοι θέλουν να μού κάνουν κακό λέγοντάς με χοντρό, τον εαυτό τους αδικούν, δείχνοντας το επίπεδο του ήθους τους.

Μ.Γ. : Προφανώς έχετε απόλυτο δίκιο, ειλικρινέστατα το λέω. Σάς κατηγορούν επίσης ότι ο προπάππος σας ονομαζόταν Τούρκογλου.

Ε.Β. : Θα σάς απαντήσω και πάλι πως δεν είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με ονόματα και σωματικά χαρακτηριστικά. Πρέπει κάποτε επιτέλους σε αυτόν τον τόπο να φτάσουμε σ' ένα άλλο επίπεδο δημοσίου λόγου. Και Μωάμεθ αν ονομάζονταν κάποιος προπάππος μου, τί σημασία θα είχε αυτό για εμένα; Θα έπρεπε να ντρέπομαι; Όχι, η ντροπή ανήκει σ' εκείνους που δεν έχουν πολιτικά επιχειρήματα εναντίον μου και προσπαθούν με σκαιότητα να εκμεταλλευτούν τέτοιου είδους δεδομένα, πραγματικά ή φανταστικά.

Μ.Γ. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω - και πάλι - μαζί σας, ειλικρινά κι απόλυτα. Σάς κατηγορούν όμως ότι στη Νομική Θεσσαλονίκης, σαν Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, δεν αφήσατε φοιτήτρια για φοιτήτρια που να μην τής ριχτείτε.

Ε.Β. Άλλη μια αναπόδεικτη και κακοήθης συκοφαντία εναντίον μου. Εσείς προσωπικά γνωρίζετε έστω και μία φοιτήτρια που να της ρίχτηκα;

Μ.Γ. Μα, βοά ο τόπος...

Ε.Β. Δια βοής θα με καταδικάσετε; Επαναλαμβάνω, γνωρίζετε εσείς έστω και μία φοιτήτρια που να της ρίχτηκα ποτέ; Στο κάτω κάτω, ακόμα και να είχα κάνει κάτι τέτοιο, τί το κακό θα βρίσκατε σε αυτό; Η μοιχεία έχει αποποινικοποιηθεί από καιρό, χάρη στον αείμνηστο Ανδρέα - να δείς πώς τον έλεγαν στο επίθετο, μού διαφεύγει. Και στο ακόμα πιό κάτω κάτω, τί θα προτιμούσατε, να ήμουνα κανένας gay -σαν μερικούς μερικούς, ονόματα δε λέμε, και να την έπεφτα στους φοιτητές;;;

Μ.Γ. Εδώ βρίσκω ότι έχετε ξεφύγει κάπως, αλλά ας μείνουμε στην ουσία: αποδείξεις εγώ προσωπικά, όχι, δεν έχω, άλλωστε δεν είμαι εισαγγελέας για να σάς δικάσω, ας λήξει λοιπόν το θέμα εδώ. Τι έχετε όμως να πείτε για το άλλο που σάς προσάπτουν, ότι υπονομεύσατε το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά για να πέσει ο Γιώργος και ν' ανεβείτε εσείς στην ηγεσία του Κινήματος;

Ε.Β. Ρε παιδιά, έλεος! Κανείς δεν παρέλασε προεκογικά από περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές απ' ότι εγώ. Ήμουν 100% παρών προεκλογικά, όπως είμαι και μετεκλογικά. Από κει και πέρα, μήπως ο Γιώργος είναι καμμιά ιερή αγελάδα, που απαγορεύεται κανείς να την αγγίξει; Μήπως είναι ιεροσυλία να αμφισβητεί κανείς την απόλυτη κυριαρχία του στο Κόμμα; Για να συνέλθουμε λίγο. Δεν είναι καιρός πιά να ξεπεράσουμε τα κόμματα- Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. και να φτάσουμε επιτέλους στα δημοκρατικά κόμματα;

Μ.Γ. Τϊ να πω; Και πάλι δίκιο έχετε. Μήπως τελικά σάς είχα αδικήσει;

Ε.Β. Παίζεται. Σαν μελλοντικός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ πάντως σε συγχωρώ, όπως και όλους τους υπόλοιπους συντρόφους, κι ας μού προσάπτετε ο,τιδήποτε, ακόμα και γιαούρτια.

Μ.Γ. Μα κύριε Βενιζέλο, εγώ δεν είμαι του ΠΑΣΟΚ, κι ούτε ποτέ θα γίνω!

Ε.Β. Δεν πειράζει παιδί μου--- εεεε, γατί μου, ήθελα να πω. Σε συγχωρώ κι εσένα. Στου Μπένυ την μεγάλη καρδιά δεν έχει θέση ο ρεβανσισμός. Περίμενε όμως να βγω με το καλό Αρχηγός, και τότε θα δεις πού την έχει η αχλάδα την ουρά...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κύριον Ευάγγελο Βενιζέλο, βουλευτή, blogger: σχετικά με την Αμαλία (και όχι μόνο)

ο Υπουργός Πολιτισμού Ε. Βενιζέλος κατεβάζει έναν πίνακα ζωγραφικής του Thierry De Cordier από την έκθεση Outlook

6 σχόλια:

Suspect είπε...

σαν να ακουω τον γελωτα υπο του Σωκρατους:

χο χο χο χο...

Μαύρος Γάτος είπε...

Γελάει καλύτερα όποιος γελάει Βενιζέλος;;;

Σ;))))))

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Δίκιο έχεις, γάτε μ΄, αλλά ποιός σ' ακούσει.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...

Giorgio Dimitriu είπε...

ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ... ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΑΘ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ...

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον που σκανδαλισε την ελληνικη κοινη γνωμη με το σεξουαλικο του περιεχομενο