12 Νοε 2010

Η ώΡΑ ΤηΣ ύΨΙΣΤΗΣ ΕΥΘύΝΗΣ Για Τη ΘΕΣΣΑΛΟΝίΚΗ



Αν σάς αρέσει η Θεσσαλονίκη όπως είναι τώρα, τότε ΜΗΝ πάτε να ψηφίσετε...

Αλλιώς ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΤΡέΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚώΛΟ-ΜΠΟΥΤΑΡΗ!

Όταν κινδυνεύουμε να υποστούμε ΑΛΛΗ μια τετραετία Κούβελο-Κοσμόπουλων-Αθανάσαρων-Παπαγεωργόπουλων, η αποχή δεν είναι "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ", αλλά "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ".

Γιατί ΚΑΜΜΙΑ σχέση ο (όποιος) Μπουτάρης και ο συνδυασμός του με τον Γκιούλεκα = Παπαγεωργόπουλο και τον συνδυασμό τους!!! Μα καμμία!!!!!!!!

9 σχόλια:

Νοσφεράτος είπε...

η Γκιουλεκιαδα ..για να αντιληφθουμε λιγο

http://nosferatos.blogspot.com/2010/11/o-18.html

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται στο άρθρο ότι ξεχνάμε (σκοπίμως) τι παιχνίδι παίζεται σε αυτές τις εκλογές. Παίζεται το μέλλον της χώρας και σεις καλείται το λαό της Θεσσαλονίκης να ψηφίσει τον τσοντο-Μπουτάρη; Αν ψηφιστεί αυτός ο Γιωργάκης θα πει ότι συμφωνούνε οι Έλληνες με το μνημόνιο και θα μας εξοντώσει με νέα μέτρα. Άρα δεν πρέπει να ψηφιστεί με τίποτα ο Μπουτάρης. Έπειτα δεν καταλαβαίνω τη λογική ότι όποιος είναι ο Μπουτάρης θα είναι καλύτερος από τους άλλους. Από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα. Μάντης είστε. Ο πρώην αλκοολικός, αυτός που θέλει τσόντες στην τηλεόραση και την ονομασία δρόμου της Θεσσαλονίκης με το όνομα του σφαγέα του Ελληνικού λαού Κεμάλ Ατατούρκ είναι καλύτερος; Είναι αυτονόητο πως ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τι να ψηφίσουμε την δεύτερη Κυριακή;
Ο Προβόπουλος προαναγγέλλει νέα σκληρά μέτρα το ίδιο και η Τρόϊκα. Δεν αποδώσανε λέει τα μέχρι τώρα μέτρα. (Άρα ήταν λάθος). Θεωρήσανε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου θετικά για το ΠΑΣΟΚ και λένε ότι αφού δεν έχουν αντίρρηση οι Έλληνες και ξαναψηφίζουν του υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ τους αρέσουν τα μέτρα, έτσι πάρτε και άλλα πολύ χειρότερα. Δεν καταλαβαίνω την ψυχολογία των Ελλήνων. Από την στιγμή που ο ίδιος ο κ Παπανδρέου έδωσε χρώμα δημοψηφίσματος για το μνημόνιο στις εκλογές κάθε ψήφος στους υποψηφίους που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος υπέρ του Μνημονίου και υπέρ της λήψης νέων σκληρότερων μέτρων.
Θα μου πει κανείς ναι αλλά ο Κακλαμάνης είναι αντιπαθής (ή ο Ψωμιάδης). Ναι συμφωνώ αλλά οι δήμαρχοι θα είναι καλοί ή κακοί για τον δήμο τους μόνο ενώ σε αυτές τις εκλογές παίζεται το μέλλον της χώρας, των εργαζομένων, των νέων, των συνταξιούχων. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να καταψηφιστούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ παντού. Μαύρο λοιπόν στους υποψήφιους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

Μαύρος Γάτος είπε...

Μα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτός είναι ο λόγος που δεν είπα τίποτα για τον Μπόλαρη! Δεν μού αρκεί ο "μπαμπούλας" του Ψωμιάδη για να ψηφίσω άλλο ένα κομματόσκυλο. Την έχω πατήσει και ξέρω καλύτερα.Στο Δήο όως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, η ποιότητα του συνδυασμού Μπουτάρη δεν έχει καμμία σχέση με την (μη) ποιότητα του συνδυασμού Γκιουλέκα = Παπαγεωργόπουλου.

Μαύρος Γάτος είπε...

Όσο για εκείνο το "σκοπίμως" σάς το επισστρέφω, ανώνυμε- στα μούτρα.

Ανώνυμος είπε...

"Παίζεται το μέλλον της χώρας και σεις καλείται το λαό της Θεσσαλονίκης να ψηφίσει τον τσοντο-Μπουτάρη; "
Δηλαδή αν την Κυριακή δεν ψηφιστεί ο Μπουτάρης η κυβέρνηση δεν θα πάρει πιο σκληρά μέτρα!!!!!
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Το διλλημα δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό:
Αισθητική Γκιουλέκα-Ψωμιάδη-Παπαργεωργόπουλου-Άνθιμου vs Αισθητική Μπουτάρη-και-λοιπών.
Ο καθένας διαλέγει και παίρνει. Αν νομίζει ότι τα 2 είναι ίδια δεν πας ή πας και ρίχνεις λευκό ή άκυρο. Αν νομίζει ότι υπάρχει διαφορά πας και ψηφίζεις αυτό που θεωρείς καλύτερο.

Σε αντίθεση με τις περιφερειακές (στις οποίες η πολιτική υπερτερεί του αυτοδιοικητικού) και σε αντίθεση με τον πρώτο γύρο (στον οποίο επιλέγουμε τους ανθρώπους που μας εκφράζουν και όχι απλώς τους λιγότερο κακούς) ο δεύτερος γύρος για τις δημαρχίες είναι ο ορισμός του "μη χείρον βέλτιστο".
xBerliner

Μαύρος Γάτος είπε...

Πέστα βρε x-berliner!!! Συμφωνώ απόλυτα.

Αλήθεια, πού χάθηκες; Ελπίζω όχι πίσω στο Βερολίνο....
Σ;-)

Ανώνυμος είπε...

"Αλήθεια, πού χάθηκες; Ελπίζω όχι πίσω στο Βερολίνο...."
Όχι, αλλά όχι και πίσω στην πατρίδα.
ψάξε λίγο την IP μου και θα καταλάβεις (μην καρφωθούμε κιόλας).
xBerliner

Νοσφεράτος είπε...

ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ μετο δευτερο ανωνυμο σχολιο ηρθε κιεδώ .. τελικα ολοι οι ακροδεξιαρες γκιουλεκοψωμιαδηδες μας το παιζουν ...αντιμνημονιακοι ..
και βαριουνται και να γραφουν ..

http://nosferatos.blogspot.com/2010/11/o-18.html