6 Ιαν 2010

ΣΦάΛΜΑ ΕύΡΕΣΗΣ ΔΙΕύΘΥΝΣΗΣ





Την ώρα που ετοιμαζόταν ν’ ανοίξει την Πύλη της Τράπεζας, η Τράπεζα έπαψε ξαφνικά να υπάρχει.


Έκανε πίσω. Ξεκίνησε για το Ταχυδρομείο.


Την ώρα που ετοιμαζόταν ν’ ανοίξει την Πύλη του Ταχυδρομείου, το Ταχυδρομείο έπαψε ξαφνικά να υπάρχει.


Έκανε πίσω. Ξεκίνησε για την Εφημερίδα.


Την ώρα που ετοιμαζόταν ν’ ανοίξει την Πύλη της Εφημερίδας, η Εφημερίδα έπαψε ξαφνικά να υπάρχει.


Τσατίστηκε λίγο. Έκανε Ανανέωση.


Δεν έγινε τίποτα.


Τσατίστηκε πολύ. Αποσυνδέθηκε και ξανασυνδέθηκε.


Δεν έγινε τίποτα.


Τρόμαξε λίγο. Έκανε επανεκκίνηση.


Δεν έγινε τίποτα.


Τρόμαξε πολύ. Έκανε επαναφορά συστήματος.


Δεν έγινε τίποτα.


Πανικόβλητος, τράβηξε τη μπρίζα, με σκοπό να την ξαναβάλει.


Ο Δρόμος γύρω του, με τα πλακάκια του, με την άσφαλτό του, με τους περαστικούς του, με τ’ αυτοκίνητά του, με τα καχεκτικά του δέντρα, με τα περίπτερά του, με τον ουρανό του, εξαφανίστηκε. Ο Κόσμος είχε μετατραπεί σε μιαν απόλυτη, πυκνή, φωτεινή ομίχλη, που σε ελάχιστα λεπτά έδωσε τη θέση της στο απόλυτο Σκοτάδι.







«Κυρία μου», είπε ο Τεχνοδικηγόρος, «το συγκεκριμένο μοντέλο Α.ύ.Ν.  [Αέναης Υποστήριξης Νοημοσύνης] που χρησιμοποιούσε ο Α.έ.  [Αυτόνομος Εγκέφαλος] του συζύγου σας, το «Αθανασία 3.04 pro», είναι από τα πιο εξελιγμένα και πιο αξιόπιστα μοντέλα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Ο εκλιπών διέπραξε τεράστιο λάθος βγάζοντας τη μπρίζα, μέσα στον πανικό του, και σε καμμιά περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε αποζημίωση από την Π.Κ.G.Μ.  [Παγκόσμια Κυβέρνηση Google-Microsoft] για μια τόσο χονδροειδή παράβαση των βασικών κανόνων ασφαλείας. Αν ο εκλιπών ακολουθούσε τις οδηγίες χρήσεως, ως όφειλε, και περίμενε υπομονετικά να τον μεταφέρουν οι Τ.Δ. [Τεχνοδιασώστες] στο πλησιέστερο σέρβις, δεν θα είχε πάθει τίποτα, και θα ήταν τώρα ακόμα cyber-ζών»...


Σιώπησε για λίγο, και συνέχισε: «Λυπάμαι πολύ, αλλά βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σάς συμβουλέψω να μην επιχειρήσετε καν να κινηθείτε δικαστικώς, θα είναι χαμένος χρόνος και πεταμένα χρήματα. Δεχθείτε πάντως τα θερμά μου συλληπητήρια.


Και λέγοντας αυτά, δίπλωσε τους βραχίονές του, μάζεψε τις τηλεσκοπικές του διόπτρες, και κύλησε προς την Έξοδο του Παράθυρου Διαλόγου.
























Δεν υπάρχουν σχόλια: