24 Ιαν 2008

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ, ΡΕ ΣΥΧΑΜΕΝΕ, ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΧΙΟΣ; ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΦΟΡΑ Η ΖΩΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ

.

Τον Καμπουράκη τον έχω δει καναδυό φορές στα παράθυρα των ειδήσεων του Ρέγκα Τσάνελε. Μού δίνει την εντύπωση ότι τον βάζουν εκεί να παίζει κάθε φορά κι από έναν διατεταγμένο ΡΌΛΟ, να φωνάζει -κυριολεκτικά- για πράγματα που δεν πιστεύει, έτσι για να υπάρχει αντίλογος στα παράθυρα, και για να χαϊδεύονται κάποια αυτιά που πρέπει να χαϊδευτούν. Αν όσα είπε για την Ζαχοπουλιάδα είναι αλήθεια (κι ας τα αρνιέται τώρα), ας επιληφθεί ο Εισαγγελέας. Αν δεν είναι, τότε ο άνθρωπος είναι απίστευτα ξεφτίλας, και να τον χαίρεται ο ΔΟΛ.

Τον Χϊο των απογευματινών κατιναριών δεν θέλω ούτε να τον ξέρω.

Δεν με αφορούν, κύριε, ούτε αυτοί, ούτε ο Θέμος με τους Μάκηδες και τους Νίκους και το Λάκη.

Με αφορούν τα παιδάκια που είδα σήμερα πρωί-πρωί να πηγαίνουν στο σχολείο, τυλιγμένα καλά στα μπουφανάκια τους, με τη σάκα στον ώμο. Μόνα τους, τα περισσότερα. Με αφορούν τα αθώα ματάκια τους, το απονήρευτό τους βλέμμα, η λαχτάρα τους ν' ανακαλύψουν τον κόσμο - όχι τον ΔΙΚΟ σου κόσμο, αλήτη δημοσιογράφε, αλήταρά πολιτικέ.

Με αφορά η αγωνία των γονιών τους να μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά, να τους δώσουν εφόδια για τη ζωή, να τα προστατέψουν από ΕΣΈΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΟΥ.

Με αφορά το αδιέξοδο των νέων παιδιών, που αντιμετωπίζουν από τη μια την εκμετάλλευση και την απαξίωση της αξιοπρέπειάς τους κι από την άλλη το φάσμα της ανεργίας.

Με αφορά η αγωνία του υπαλλήλου να κρατηθεί στη δουλειά του, να τα βγάλει πέρα με το μισθό του, ν' αναθρέψει τα παιδιά του, να ζήσει με αξιοπρέπεια.

Με αφορά η αγωνία του επαγγελματία και του μικροεπιχειρηματία να τα βγάλει πέρα με την οικονομική δυσπραγία και με το ΙΚΑ και με την Εφορία.

Με αφορά η αγωνία του συνταξιούχου να επιβιώσει με την πενιχρή του σύνταξη, να μπορέσει να δει έναν γιατρό όταν τον χρειάζεται, και όχι τρεις μήνες μετά, να μπορέσει να χειρουργηθεί όταν πρέπει, και όχι όταν θα έχει εξασφαλίσει το φακελάκι της Δημόσιας Ανθυγείας.

Με αφορά η ΖΩΗ, και όχι Ο ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΘΑΡΜΑ.
.

7 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Προσπαθουν να μας αποβλακωσουν ολους,αλλα δεν θα τα καταφερουν...

pølsemannen είπε...

Σωστός.

ONOMATODOSIA είπε...

η τηλεοραση εχει κανει μαγαλη ζημια...

ONOMATODOSIA είπε...

μεγαλη

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλησπέρα παιδιά

Νίκο δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι δεν τα έχουν ήδη καταφέρει. 85% (το λιγότερο) είναι αυτό...

Κε Πολσεμάνογλου, αύριο το πρωί με τον κηδεμόνα σας Σ;))))

Ονοματοδοσία, καλωσήρθες! Και να ταν μόνο η τηλεόραση... Πρόσθεσε τις εφημερίδες (από πού ξεκίνησε ο Θέμος;), τα κόμματα, τους μηχανισμούς του κράτους...

Σκεφτείτε μόνο όι όλα ξεκίνησαν από ε΄να πήδημα (στο κενό). Σκέφτείτε αν μην είχε πηδήσει ο Ζαχόπουλος. Δεν θα είχαμε μάθει τίποτα από όλα αυτά...

Ανώνυμος είπε...

Δείτε το κι εσείς

http://patato151.blogspot.com/2008/01/10-dvd.html

Μη φοβάστε να ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,色情聊天室,聊天室,AV,成人電影,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天