22 Αυγ 2008

Οι ΚόΚΑ- ΚΟΛΥΜΠΙΑΚΟί ΑΓώΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟΦόΡΑ ΤέΡΑΤΑ


Πέσατε πάλι όλοι από τα σύννεφα. Καλά, εσάς δεν σάς φάνηκε παράξενο που η μικρή μας χώρα γέμισε ξαφνικά Ολυμπιονίκες, χωρίς καμμιά σοβαρή υποδομή, χωρίς παράδοση στον μαζικό αθλητισμό, που είναι το φυτώριο των πρωταθλητών. Καλά, εσάς δεν σάς ενόχλησε που στην ΔΟΕ μάς αντιπροσωπεύουν ο Μίνως Κυριακού τής Μενεγάκη και των καλλιστείων και του Αντέννα, και ο Υψηλότατος Βασιλεύς Κοκός. Δεν σάς ένοιαξε που δεν υπάρχει γήπεδο ή κολυμβητήριο για να αθληθείτε, αν υποθέσουμε ότι θα θέλατε να κάνετε μια τέτοια παλαβομάρα. Δεν σάς ενόχλησε το τερατώδες κιτς της τελετής έναρξης, με τα αναρίθμητα χειρουργικά χαμόγελα και με τον ιπτάμενο Υπεράνθρωπο. Δεν σάς ενόχλησαν τα τεράστια συμφέροντα που σχετίζονται με τους Κόκα- κΟλυμπιακούς.

Σάς ενόχλησε μόνο που βγήκαν στη φορά κάποια κοινά μυστικά, σχετικά με την ντόπα.
Ε λοιπόν, απογοητευτείτε, ντραπείτε, αγανάκτηστε κι εσείς, μαζί με τον Ιωαννίδη και με τον Ολύμπιο Μίνωα- έχετε ΚΑΙ τον αθλητισμό που σάς αξίζει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου γατάκι...ε, ναι δεν έχεις και άδικο..πολύ δίκιο έχεις όπως και πάντα άλωστε...έχω να πώ...και κυρίως σε αυτό που λες στο τέλος ότι έχουμε κ α ι τον αθλητισμό που μας αξίζει..αν και γώ νομίζω ότι πιά θα πρέπει να βρούμε κάποια άλλη λέξη γιανά περιγράφουμε αυτό το εντελώς γελοίο πανυγυράκι..που γίνεται κάθε 4 χρόνια...αυτή τη 'φιέστα'ας την ονομάσω έτσι..γιατί πλέον έτσι το κατάντησαν οι χορηγοί,οι πολυεθνικές,οι προπονητές,οι όποιοι δήποτε τέλοσπάντων εμπλεκόμενοι..καλά τώρα όσο για το θέμα της ντόπα...ας μη το σχολιάσω καλύτερα..θα εκφράσω μόνο τη βαθιά μου λύπη για όλα όσα ακούστηκαν και ακούγονται για τους έλληνες αθλητές...αυτό...και τη βαθιά μου απογοήτευση...και τη ντροπή που νιώθω γι αυτούς και για όσα κάνουν....ντροπή τους έχω να πώ και μόνο αυτό...ΔΕΝ τους άξιζε η αγάπη και η εκτίμηση και ο σεβασμός του κόσμου...ΚΑΘΟΛΟΥ...ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΤΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗ ΔΟΞΑΣΟΥΝ...ΝΤΡΟΠΗ..ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.φιλάκια,Αθανασία.