4 Οκτ 2009

ΚΩΛΟέΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦόΡΕ, ***ΑΛΗΘΙΝέ*** ΑΡΧΙΕΡέΑ ΤηΣ ΔΙΑΦΘΟΡάΣ, ΒΓάΛΕ ΕΠΙΤέΛΟΥΣ ΜΙάν """ΑΝίΣΧΥΡΗ""" ΚΥΒέΡΝΗΣΗ!!!!!!!

.

Τόσα χρόνια, Κωλοέλληνα, από το 1975, βγάζεις "ισχυρές κυβερνήσεις" και μετά εξαργυρώνεις με κάθε τρόπο την ψήφο σου: με "χάρες", με ρουσφέτια, με διορισμούς, με αργομισθίες, με αυθαίρετα, με επιδοτήσεις, με βολέματα, με ατιμωρησία, με κάθε είδους πελατειακή σχέση με την εξουσία. Το αποτέλεσμα είναι ένα Κράτος ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΠΑΤΑΛΗΣ, ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
.
Το 2004 ο Κωστάκης υποσχέθηκε να πολεμήσει τη διαφθορά και την αναξιοκρατία. Στην πρώτη περίοδο που κυβέρνησε πέτυχε ακριβώς το αντίθετο. Από τους κλέφτες του Σημίτη περάσαμε στους ακόμα πιό ανίκανους κλέφτες του Κωστάκη.
.
Το 2007, εν μέσω ενός οργίου σκανδάλων, διαφθοράς κι ανικανότητας χωρίς προηγούμενο, σού ζήτησε "νωπή εντολή". Τού την έδωσες. Τώρα, χωρίς καμμιά ντροπή, σού την ξαναζητάει.
.
Από την άλλη, ο Γιώργος, έχοντας πάρει από τα Συγκροτήματα και τα λοιπά κέντρα παραεξουσίας την εντολή να γίνει Πρωθυπουργός, υπόσχεται τη "Νέα Αλλαγή". Και ζητάει κι αυτός τη στήριξή σου, ζητάει, τί έκπληξη (το άκουσα χτες και τα πήρα κρανίο) "ισχυρή κυβέρνηση", επισείοντας και πάλι τον μπαμπούλα της "ακυβερνησίας".
.
Κι εσύ, κωλοέλληνα που καυλώνεις τόσο να σού χαιδεύει τ' αυτιά ο κάθε Λαζόπουλος πως όλοι φταίνε ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, εσένα που το 2007 ψήφισες κατά 80% ΝΔ + ΠΑΣΟΚ κι επιπλέον έδωσες ακόμα ένα 5% στο φασιστοειδές τσίρκο του ΛάΟΣ, ετοιμάζεσαι να ψηφίσεις.
.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΔΕΙΞΕ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ.
.
ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
.
Ψήφισε ένα μικρό κόμμα, κι ας είναι όλα τους προβληματικά, για τον έναν ή τον άλλο λόγο. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. Ν' ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Μ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ, ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΜΙΑ ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ Θ' ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΣΕΜΝΑ.
.
Και θυμήσου: η αποχή και το λευκό ΔΕΝ είναι πολιτικές πράξεις, με τον ίδιο τρόπο που και η αυτοϊκανοποίηση δεν είναι ερωτική πράξη, αλλά ΜΑΛΑΚΙΑ.
.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΟΣ, ΚΑΘΕ ΑΠΟΧΗ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΔΛΔ ΤΟ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΛΔ ΤΗ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ_ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ_ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ.
.
ΒοΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.