1 Οκτ 2008

29 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤέΣ ΓάΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΟύΝ: "ΞΕΧάΣΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙά ΠΟΥ έΧΕΤΕ ΧάΣΕΙ. ΚάΝΤΕ ΚάΤΙ ΓΙ ΑΥΤά ΠΟΥ ΣάΣ έΧΟΥΝΕ ΜΕίΝΕΙ!"




Ή αλλιώς, "ξεχάστε τη Zωή που έχετε χάσει.
Κάντε κάτι γι' αυτήν που σάς έχει μείνει."





9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου γατάκι...αχαχαχαχχαχαχ!χαχχαχαχχαχχαχααχ!φαίνεται σε εμπνέει πολύ ο Χειμώνας ε;;;αχτύπητος όπως και πάντα!μάλλον ο Χειμώνας 'εξάπτει'την αίσθηση του χιούμορ σου!δύσκολο να ξεχάσεις τόσο έυκολα μιά χαμένη ζωή....μιά ολόκληρη χαμένη ζωή..και ακόμη πιό δύσκολο να τη ξεχάσεις εάν την έχεις χάσει από δική σου βλακεία,και εντελώς μα εντελώς άσκοπα και για ανούσια πράγματα...πάντα είναι ενοχλητική (αφάνταστα)η διαπίστωση ότι έχεις χάσει μεγάλο μέρος του χρόνου σου και της ζωής σου ίσως;;;για κάτι ανούσιο,άσκοπα,και για κάτι που δεν άξιζε καν...ή κάποιον,κάποιους κλπ,κλπ,κλπ....ε,μιά ολόκληρη ζωή είναι αυτή!δεν είναι έυκολο ούτε να ξανακερδίσεις άλλη,ούτε να βρείς μιά άλλη αλλά ούτε να τη ζήσεις και για δέυτερη φορά...όταν χάνεται μιά ζωή χάνεται δυστυχώς για πάντα...κατάλαβες γατάκι;;;φιλάκια,Αθανασία.

anepidoti είπε...

Σμφωνωωωωωωωώ...!!!!
Εγώ μάλιστα, φόρεσα το στραφταλιζέ κόκκινο σκουφάκι που προτείνεις και τρέχω να προλάβω με τεράστια χαρά, ό,τι μου λείπει.
Μόνο που αυτό δεν γίνεται ούτε εν αγνοία μας, ούτε χωρίς αντίτιμο...
Κάτι ξέρουν οι 29 κατασκευαστές.

Rodia είπε...

Γατούλη, φαντάζομαι ότι μου επιτρέπεις μια μικρή αλλαγή:

«Ξεχάστε τα μυαλά που έχετε χάσει, κάντε κάτι Με τα μυαλά που σας έχουν μείνει»!
φιλάκια πολλα πολλά :)))))))))))

ange-ta είπε...

που βρήκες τοοοοοσο άσχημες γάτες!

ATHENA είπε...

ΓΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 46ο ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΣΕ ΝΟΙΩΘΩ ΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΡΦΟΥΜΕ ΟΣΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ! ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΑΥΤΟ ΠΟΣΤ.

ΦΙΛΙΑ

ο αποτέτοιος είπε...

εντάξει, μπήκα τυχαία εδώ μέσα και αυτό το ποστ είναι σαν να αναφέρετε σε εμένα. έχω μείνει!

athena, τώρα κατάλαβα ποιανού ήταν η ζωή που έπεσε πάνω στη δική μου μόλις την πέταξα από τον 45ο.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα γατούλι!...Athena...από τον 45ο ε;;;αμάν...εσύ δεν την πέταξες απλώς..εσύ την αφάνισες!! αλλά μη νομίζεις και γώ κάπως έτσι τη πέταξα..σ ευχαριστώ μου έκανε πολύ καλό το σχόλιό σου..όσο δε φαντάζεσαι...αυτά είναι όταν δεν προσέχουμε αυτά παθαίνουμε..θα φροντίσω να είμαι περισσότερο προσεκτική άλλη φορά...φιλάκια.

Spy είπε...

Εκτός αν έχει αξία και αυτή που έχουμε "χάσει", οπότε την κρατάμε για οδηγό. Μια πυξίδα παραπάνω ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλησπέραααααααα!

Κρατάτε γερά!!!!!!!

Σ;-))))))