24 Νοε 2009

η "ΝέΑ" ΓΡίΠΠΗ Α (Η1Ν1) ΚΑι Οι ΠΑΤάΤΕΣ ΤοΥ ΚΑΠΟΔίΣΤΡΙΑ: ΠΡιΝ η άΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦόΡΗΣΗ ΓίΝΟΥΝ ΕΚΑΤόΜΒΗ ΝΕΚΡώΝ



Υπάρχουν ορισμένα πράγματα με τα οποία παίζεις, και άλλα με τα οποία ΔΕΝ παίζεις.


Όταν ο Καποδίστριας έφερε ΔΩΡΕάΝ τις εξωτικές τότε πατάτες στην Ελλάδα, συνάντησε τρομερές επιφυλάξεις κι αντιδράσεις- οι πατάτες του κατασυκοφαντήθηκαν κι έμειναν στα αζήτητα. Τότε, λέει ο θρύλος, ο πανέξυπνος (κι αδικοχαμένος) Κυβερνήτης  έπαιξε με τους Έλληνες: μετέτρεψε τις πατάτες σε δήθεν πολύτιμες και σπάνιες, κι έβαλε φρουρούς τάχα να τις φυλάνε, με αποτέλεσμα να γίνουν ανάρπαστες.


Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνεται με θέματα σοβαρά, θέματα ζωής και θανάτου, όπως ο εμβολιασμός για τη "νέα" γρίππη, όχι όταν ΗΔΗ έχουμε εννέα νεκρούς, κυρίως ΝΕΟυΣ και ΠΑΙΔΙΑ, και τουλάχιστον δεκαεφτά στις εντατικές. Δεν μπορεί το Κράτος να παίξει με τους πολίτες, να υποκριθεί πως το εμβόλιο είναι δυσεύρετο, ή να το χρυσοπουλήσει, για να μάς πείσει να εμβολιαστούμε. Ο καθένας ας ενημερωθεί κι ας αποφασίσει για τον εαυτό του.


ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ: Η γνώμη των ειδικών είναι σεβαστή, όποια κι αν είναι αυτή, ακόμα κι αν είναι ενάντιοι στο μαζικό εμβολιασμό. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟ, είναι το να βγαίνει ο καθένας ΑΣΧΕΤΟΣ και να δαιμονολογεί δημόσια, με βάση κάτι που διάβασε, κάτι που άκουσε, μιαν "εντύπωση" που "κυκλοφορεί".


Σαν γιατρός λοιπόν καταθέτω κι εγώ τη δική μου άποψη:


ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ!!!


1. "Η γρίππη Η1Ν1 είναι μια ήπια γρίππη" - όλα τα δεδομένα δείχνουν το αντίθετο, τουλάχιστον για τις ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, τις λεγόμενες "ομάδες υψηλού κινδύνου". Μεταξύ πολλών άλλων, οι ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΙ και οι ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ είναι ομάδες υψηλού κινδύνου...για σκεφτείτε το λίγο...



2. "Το εμβόλιο δεν είναι δοκιμασμένο" - σε ποιόν θα ήθελες να δοκιμαστεί; Σε κανέναν μαύρο; Σε κανέναν κίτρινο; Σε κανέναν γύφτο; Για να το κάνεις εσύ μετά με "ασφάλεια;" Πάντως το εμβόλιο αυτό το έχουν ήδη κάνει εκατομμύρια άνθρωποι, και είναι ένα κοινό εμβόλιο, όπως όλα τ' άλλα, και όχι κάτι νέο. Το μόνο "νέο" είναι τα συγκεκριμένα αντιγόνα που περιέχει.


3. "Το εμβόλιο περιέχει θανατηφόρο υδράργυρο" - το εμβόλιο περιέχει όντως ένα συντηρητικό με υδράργυρο, αλλά σε απειροελάχιστη ποσότητα, αυτό που λέμε "ίχνη"- πολύ κάτω από τα όρια ασφαλείας.


4. "Ο εμβολιασμός δεν είναι απαραίτητος, αφού η γρίππη Η1Ν1 σκότωσε ως τώρα πολύ λιγότερους απ' ό,τι η κοινή γρίππη" - φυσικά, αφού ήταν λίγο πριν το καλοκαίρι που ξεκίνησαν όλα. Αυτήν την στιγμή υπολογίζεται πως έχουν νοσήσει 300.000, από τους οποίους πέθαναν εννιά και άλλοι δεκαεφτά είναι στην εντατική. Με δεδομένα ότι τα κρύα ακόμα δεν άρχισαν, κι ότι ΟΙ ΗΔΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΣΕ ΚΛΙΝΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΪΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, έλα τον επόμενο Ιούνιο, που θα γίνει Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, να τα ξαναπούμε...


5. "Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα" - όντως, τα εμβόλια έχουν ένα - πολύ μικρό - ποσοστό κινδύνου, ενώ τα φάρμακα έχουν ένα ΜΕΓάΛΟ ποσοστό κινδύνου, γι αυτό άλλωστε και οι λέξεις "φάρμακο" και φαρμάκι" μοιάζουν τόσο πολύ. 100% ασφαλές ΔΕΝ είναι κανένα εμβόλιο, και κανένα φάρμακο. Όπως 100% ασφαλές ΔΕΝ είναι ούτε το να σηκωθείς από το κρεβάτι σου το πρωί, ούτε και το να ΜΗΝ σηκωθείς. Λέγεται ΖΩΗ, κύριε, και είναι επικίνδυνη.
ΟΙ ΑΡΡώΣΤΙΕΣ όμως, είναι ασύγκριτα πιό επικίνδυνες από τα εμβόλια και τα φάρμακα... Ωριμότητα είναι να μπορείς να ζυγίσεις τους κινδύνους.


6. "Είναι κόλπο των φαρμακευτικών εταιριών για να βγάλουν φράγκα" - μα φυσικά, Μπόζο, όπως άλλωστε και το ηλεκτρικό ρεύμα είναι μια σατανική εφεύρεση - συνωμοσία των Μασόνων και της ΔΕΗ για να μάς τα παίρνουν


7. "Η ίδια φασαρία έγινε και με τη γρίππη των πτηνών, και τελικά όλα ήταν μία φούσκα" - αν η ΒΟΜΒΑ εκείνη, κοτοπουλάκι μου, έγινε τελικά ΦΟΥΣΚΑ, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι λήφθηκαν εγκαίρως τα κατάλληλα μέτρα, είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις;


8. "Γιατί να εμβολιαστώ, αφού ΔΕΝ ανήκω στις ομάδες υψηλού κινδύνου;" - μα δεν εμβολιάζεται κανείς μόνο για να προστατέψει τον εαυτό του, εμβολιάζεται και για να προστατέψει ΕΜΜΕΣΑ και τους γύρω του, αλλά και το κοινωνικό σύνολο: όσο πιό λίγοι υγιείς εμβολιαστούν, τόσο πιό πολύ θα διασπαρεί η γρίππη, κι έτσι θα φτάσει σε πολύ περισσότερους ΕΥΠΑΘΕΙΣ ανθρώπους, από τους οποίους ΠΟΛύ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ θα πεθάνουν, απ ό,τι αν γινόταν αζικός εμβολιασμός.


9. "Πρόκειται για οργανωμένο Σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και του Αντίχριστου για να μάς εξολοθρεύσουν μαζικά" - εδώ με πιάνεις τελείως αδιάβαστο, κάτσε να ρωτήσω τη Παγκόσμια Μυστική Κυβέρνηση, που ως γνωστόν εδρεύει στην έρημο Τακλαμακάν της Μογγολίας και στο Γαλαξία της Ανδρομέδας, και θα σού πω.



ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ



- ΠΛέΝΕΤΕ ΚΑΛά Τα ΧέΡΙΑ ΣΑΣ μόλις φτάνετε στη δουλειά, μόλις επιστρέφετε στο σπίτι, πριν φάτε ΟΤΙΔήΠΟΤΕ. Στα δημόσια μέρη, κλείνετε τη βρύση ΜΕ ΧΑΡΤΟΜάΝΤΗΛΟ.






- Μην κυκλοφορείτε και μην πηγαίνετε στη δουλειά αν είστε γριππωμένοι. Αν ανήκετε σε κάποια ομάδα υψηλού κινδύνου, αν η γρίππη σας είναι ασυνήθιστα βαριά, ή αν διαρκεί περισσότερο από το συνηθισμένο, επικοινωνήστε αμέσως με τους ειδικούς.






- Όσο είστε γριππωμένοι, μην φταρνίζεστε στα μούτρα των άλλων, και χρησιμοποιείτε αποκλειστικά δικά σας μαχαιροπήρουνα και ποτήρια.


.




9 σχόλια:

A.F.Marx είπε...

Τις ντομάτες ή τις πατάτες έφερε ο Καποδίστριας;
Νομίζω τις πατάτες.
Όσο για το εμβόλιο, για την τεράστια σύγχιση που υπάρχει ο τελευταίος που φταίει είναι ο απλός κόσμος.
Καλημέρα

The Schrodinger's Dragon είπε...

Τα επιχειρήματα σου μου φαίνονται βάσιμα και εγώ δεν τυγχάνω ειδικός επί του αντικειμένου. Μια ερώτηση μόνο φίλε Μαυρόγατε:

Αν είναι τα πράγματα όπως τα παρουσιάζεις, γιατί υποχρεώνεται ο "επίδοξος" ασθενής να υπογράψει για το ακέραιο της ευθύνης του σε περίπτωση παρενεργειών; Εκτός και αν δεν ισχύει αυτό περί υπογραφής, οπότε θα πάω να εμβολιαστώ τώρα!

Dimos είπε...

Μαύρε Γάτε από αυτά που γράφεις θαρρώ πως έχεις διαβάσει και το δικό μου post στο οποίο έχω επιχειρήματα κατά του εμβολίου. Δεν είμαι γιατρός, όπως εσύ, απλά έκανα μια μεγάλη έρευνα, και δεν έχω νοσήσει οπότε μιλάω εκ του ασφαλούς. Μπορώ να πω όμως ότι τα επιχειρήματά σου δεν με πείθουν. Ελπίζω μόνο για αυτόν τον "άσχετο" που λες να μην αναφέρεσαι σε εμένα (την όρεξή μου είχες βέβαια, αλλά λέω εγώ) γιατί κι εγώ στηρίχτηκα σε γνώμες ΓΙΑΤΡΩΝ που είδα στις ειδήσεις, που βρήκα σε άλλα blogs ή που βρήκα στο YouTube. Οι μισοί γιατροί λένε ότι το εμβόλιο είναι επικίνδυνο και οι άλλοι μισοί που το υποστηρίζουν δεν πανε να εμβολιαστούν! Οξύμωρο; Να ξέρεις ότι ο σκεπτικισμός ενάντια στο εμβόλιο ξεκίνησε πρώτα από τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ. Μετά ήρθαν οι αναφορές για θανάτους εξαιτίας του εμβολίου κλπ. Τι τρέχει τελικά;

Για όσους θέλουν να διαβάσουν τη αντίθετη άποψη http://megalesistories.blogspot.com/2009/11/11.html

Προφανώς γράφω αυτό το σχόλιο χωρίς καμία διάθεση για αντιπαράθεση. Απλά θέλω την γνώμη σου ως γιατρού. Γιατί αν όντως το εμβόλιο δεν είναι τόσο βλαβερό όσο ακούγεται ΠΑΝΤΟΥ και ΣΥΝΕΧΩΣ, τότε να πάμε να εμβολιαστούμε βρε αδερφέ. Δεν θα παίζουμε με την υγεία μας.

Και ναι, αγαπητέ Batcic, πρέπει να υπογράψεις για το ακέραιο της ευθύνης σου αν πας να εμβολιαστείς.

Μαύρε Γάτε, ξαναλέω ότι γράφω με την διάθεση κάποιας γόνιμης συζήτησης που θα έχει κάποια αποτελέσματα και όχι για επιχειρηματολογούμε εις μάτην. Ξαναδιάβασε ό,τι γράφω (ή διάβασε, αν δεν τα έχεις κοιτάξει ήδη) και πες μου. Χαιρετίσματα.

Μαριανα είπε...

Πάλι τα ίδια βρε μαύρε γάτε;

Και το εμβόλιο σκότωσε όσους έχει σκοτώσει και η γρίπη. Ήταν κι αυτοί άνθρωποι με προβλήματα.

όσο για τις ντομάτες... είναι πατάτες, τα ονομαζόμενα γεώμηλα και η ιστορία δεν είναι αληθινή αλλά έχει κρατηθεί σαν μύθος. Διάβασε αυτό από μια έγκυρη πηγή

http://www.pare-dose.net/blog/?p=890

το βιβλίο δηλαδή του Δημ.Ζωγράφου«Ιστορία της Ελληνικής Γεωργίας», επανέκδοση Αγροτ. Τραπέζης της Ελλάδος, Αθήνα 1989, τόμος 1, σελ. 285-317

Εύχομαι κανείς μας να μην πάθει τίποτα είτε νοσήσει είτε κάνει το εμβόλιο. Σημασία έχει να ζήσουμε.

Καλή σου μέρα!

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλησπέρα!

Αλλουφάνιε, σίγουρα ο κόσμος δεν φταίει. Αλλά κάποιοι δημοσιογράφοι και δημοσιογραφίζοντες που σπεύδουν να πάρουν θέση και μάλιστα με πολλή φόρα, σίγουρα φταίνε, ακόμα και ποινικά, θα έλεγα. ¨Εως και αθλητικογράφο είδα να παίρνει θέση, και να χλευάζει τη Μαριλίζα, ενώ δεν ήξερε ο άθλιος ούτε τη διαφορά "αντιγόνου" και αντισώματος".

Για τις ντομάτες έχετε δίκιο, ήταν πατάτες, αλλά εγώ δεν είμαι ιστορικός, είμαι γιατρός, κι έτσι δικαιούμαι ένα μκρό λάθος. Στο θέμα των εμβολίων όμως ΔΕΝ δικαιούμαι λάθη και έχω την απόλυτη ευθύνη των όσων λέω.

Batcic, εννοείται πως το έκανα το εμβόλιο, πρώτος πρώτος, την περασμένη Δευτέρα! Αλλιώς με τί μούτρα θα μιλούσα τώρα; Σ;ο)
Δήμο, δεν σε διάβασα ακόμα αλλά αν κάτι είναι η αλήθεια, είναι η αλήθεια, οπότε δεν είναι περίεργο αν λέμε τα ίδια. ¨ομως αν δεν νόσησες, και δεν εμβολιάστηκες, δε μιλάς εκ του ασφαλούς αλλά εκ του ανασφαλούς... αν είχες νοσήσει θα είχες ήδη αντισώματα.



Μαριάννα, τί θα πει "πάλι τα ίδια"; Θα τα λέω και θα τα ξαναλέω και θα τα φωνάζω όσο χρειαστεί για να βγει ο κόσμος από τη σύγχυση.

"το εμβόλιο σκότωσε όσους έχει σκοτώσει και η γρίπη" απόλυτα ανακριβές, για να το πω κομψά.

Καλησπέρα σε όλους!

Σ;ο))))

Μαύρος Γάτος είπε...

BATCIC, ξέχασα κάτι πολύ σημαντικό: όχι, ΔΕΝ υπογράφεις τίποτα περί ευθύνης κτλ. Συμπληρώνεις μόνο ένα έντυπο όπου δηλώνεις αν έχεις αλλεργίες, χρόνια νοσήματα κτλ. Επαναλαμβάνω, ΤΙΠΟΤΑ περί ευθύνης. Καταρρίπτεται έτσι ακόμα ένας ύθος των συνωμοσιολόγων...

The Schrodinger's Dragon είπε...

Thanks Μαύρε Γάτε. Με κάλυψες δεόντος! Και είμαι από αυτούς που είναι άκρως σκεπτικιστές απέναντι στη συνωμοσιολογία...

ο δείμος του πολίτη είπε...

Τουλάχιστον ένα ακόμα καόμα του ιοατρικού κλάδου φωνάζει για την κατάντια μας...

Noir είπε...

Εννοείται πως συμφωνώ οριζοντίως και καθέτως. Δες και το δικό μου χαζοπόνημα. http://mavrialitheia.blogspot.com/2009/11/blog-post_27.html