1 Ιουν 2006

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ, ΣΤΟΠ!

Μετά από τα τελευταία τραγικά γεγονότα, τις γνωστές μαζικές αυτοκτονίες θαυμαστριών του, και τις απεγνωσμένες εκκλήσεις των επιζησασών (!!!) γυναικών bloggers, που κλαίνε ακόμα στα σκαλοπάτια του, του Λαμπρούκου ντε, το γυναικείο περιοδικό "Playape girl" αποφάσισε να χρηματοδοτήσει μακροχρόνιες και δαπανηρές έρευνες για την ανεύρεση με κάθε τρόπο του φοβερού Πιθηκιού.

Οργανώθηκε έτσι μια Ειδική Αποστολή Ερευνητών, μεταξύ των οποίων Εθνολόγοι, Ανθρωπολόγοι, Πιθηκολόγοι, Μέντιουμ, Παραψυχολόγοι, Πυρηνικοί Φυσικοί και Σεξολόγοι, όλοι φυσικά διεθνούς φύρους. Της Διεθνούς αυτής Αποστολής ηγήθηκε φυσικά ο υποφαινόμενος Μαύρος Γάτος, με την ιδιότητα του Ειδικού Λαμπρουκολόγου. Συμμετείχαν επίσης σαν δόλωμα καμμά τριανταριά μοντέλα και ηθοποιοί, όλες 90-60-90 φυσικά,μεταξύ των οποίων η Ζιζέλ, η Λετίσια Κάστα, η Μόνικα Μπελλούτσι, η Κομποζίσιον Ντολ, και άλλες πολλές, εντελώς αφιλοκερδώς, εννοείται. Οι απαιτήσεις τους σε περίπτωση επιτυχίας, περιορίζονταν σε είδος...
Περιττό να σάς πω ότι δεκαεφτά....χμμμμ... χρόνια μετά (περίπου), και μετά από άπειρες περιπλανήσεις στην ζούγκλα του Αμαζονίου (έχει πολλές Βραζιλιάνες), στη Σιβηρία (γιού νόου, Τούντρα, Τάιγκα, Τάνγκα), στην Σαχάρα (έχει πολλή κάψα...), στα Ιμαλάια (είναι πολύ... σηκωμένα...), η Αποστολή εντόπισε τελικά τον Λαμπρούκο!!!!!
ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ!!!!
...Κάπου στη ζούκλα της Ιάβας.
Ο Λαμπρούκος, συνεσταλμένος και λιγόλογος όπως πάντα, μάς δήλωσε (μετά μουσικής):
ΔΕΝ" έρχομαι. Σάς το είχα πει άλλωστε καθαρά....
"Θα πάω στη ζούγκλα με την Τζέην του Ταρζάν
θα την περνάω φίνα
κι αν πιάσει αράχνες το έρημο το blog
θα γλυτώσω κι από τα linkblog
κι αν θα με φάνε τα άγρια θηρία
θα γλυτώσω ΚΑΙ απ' τη Μαρία,
έχε γειά, γλυκιά μου Νομαρχία.......
..."


Ο Λαμπρούκος, όπως το βλέπετε άλλωστε καθαρά , είναι μια χαρά, και το αυτό επιθυμεί και δι ημάς. Μάς εύχεται καλό καλοκαίρι, με άφθονο σεξ, αν και δεν το βλέπει, με το κόλλημα που έχουμε φάει με τα Ημεροδίχτυα και τα Δίχτυα γενικώς. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, Είναι όπως πάντα ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ, αδιάψευστο τεκμήριο η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ μου αυτή φωτογραφία, που εξασφάλισα για εσάς με κίνδυνο (Σ;))))) να με ξεσκίσουν οι πολυάριθμες θαυμάστριες και τέως ψηφοφόροι που περίμεναν την αποστολή στην επιστροφή.
Πώς; ΔΕΝ φαίνεται η ...ετοιμότητα του Λαμπρούκου; Αχ αυτή η λογοκρισία...... Χτύπησε πάλι...

3 σχόλια:

raffinata είπε...

κι όσο σκέφτομαι ότι σε παράτησα γι αυτόν!!! που είναι το βρωμοπιθήκι να το ξεπουΠΟΥΛΙάσω;
;)))

NinaC είπε...

Χαίρομαι που με έβαλες στη θέση μου!
(ανάμεσα στα top models!)

:ppppppp

Кроткая είπε...

κι εγώ ίχα αυτοκτονήσει, αλλά αναστήθηκα μόλις επέστρεψε! :)