29 Ιουν 2009

ΚΑΛή ΕΒΔΟΜάΔΑ Με ΜΙάΝ ΑΠίΣΤΕΥΣΤΗ ΓΑΤόΦΑΤΣΑ!


"Cute Overload" by
ChrissieCool

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι η βδομάδα σου πρέπει να ξεκίνησε πολύ καλά;)

Φιλιά !


GCTMT

Noldiel είπε...

Απίστευτα γλυκό μωράκι! :) Πες μου ότι είναι το καινούριο φιλαράκι σου;

Τσαλαπετεινός είπε...

Τι ναζια ειναι αυτά!
Και ωραίο το χρώμα του καναπέ
>(;>

Μαύρος Γάτος είπε...

Τσαλαπετεινότατέ μου, είναι η φωτογραφία που έχει τρελλάνει όλο το deviantart τις τελευταίες μέρες Σ;ο))))

Ξωτικοψιψίνα μου, αν πάρω κι άλλο (τρίτο) γατί στα 80 τετραγωνικά μου θα με αποκηρύξει ολο μου το υπόλοιπο σόι (όσοι δεν μ έχουν αποκηρύξει ως τώρα...) - είναι που... έιμαι και αλεργικός... τον Λάκυ τον πήρα για να κάνει παρέα στη Λίζα και να μην μπάινουν στο υπνοδωμάτιο, έτσι τους είπα Σ;ο)))))

Ανώνυμε, και να μην ξεκινούσε καλά από μόνη της, την ξεκινώ εγώ καλά! Με το έτσι θέλω!!!! Αχ, η ζωη είναι ένα παιχνίδι επιλογών. Επιλέγουμε και πώς θα αντιδράσουμε στα βάσανα. Δεν φαντάζεσαι πόσα στραβά μού έτυχαν τελευταία. Αποφάσισα όμως να μην τους κάνω τη χάρη, και να εστιάσω σήμερα στο ψιψινάκι της φωτογραφίας, γιατί... ο κόσμος είναι απλός (κλείσιμο ματιού εδώ στη Noldiel Σ;ο))))

Πάντως GCTMT έπεσες απόλυτα μέσα! Χτες το βράδυ είδα την Loreena Mc Kennit στη Μονή Λαζαριστών, και έπαθα (ξανά) μεγάλη πλάκα με την Κέλτισσα Μάγισσα, χαλάλι που μ΄εφαγαν τα κουνούπια: έφτιαξε η διάθεσή μου, μέχρι και όνειρο ότι πετάω είδα, μετά από τόσα χρόνια...

Σ;ο)))))

ΥΓ: Βρε Λίνα! Εσύ είσαι η GCTMT! Αργόστροφος ο γάτος σήμερα, μάλλόν έφαγα πολύν ήλιο χτες στην Καλλικράτεια ... Πολλά φιλιά γλυκιά μου.