29 Ιουν 2009

ΚΑΛή ΕΒΔΟΜάΔΑ Με ΜΙάΝ ΑΠίΣΤΕΥΣΤΗ ΓΑΤόΦΑΤΣΑ!


"Cute Overload" by
ChrissieCool

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι η βδομάδα σου πρέπει να ξεκίνησε πολύ καλά;)

Φιλιά !


GCTMT

Noldiel είπε...

Απίστευτα γλυκό μωράκι! :) Πες μου ότι είναι το καινούριο φιλαράκι σου;

Τσαλαπετεινός είπε...

Τι ναζια ειναι αυτά!
Και ωραίο το χρώμα του καναπέ
>(;>

Μαύρος Γάτος είπε...

Τσαλαπετεινότατέ μου, είναι η φωτογραφία που έχει τρελλάνει όλο το deviantart τις τελευταίες μέρες Σ;ο))))

Ξωτικοψιψίνα μου, αν πάρω κι άλλο (τρίτο) γατί στα 80 τετραγωνικά μου θα με αποκηρύξει ολο μου το υπόλοιπο σόι (όσοι δεν μ έχουν αποκηρύξει ως τώρα...) - είναι που... έιμαι και αλεργικός... τον Λάκυ τον πήρα για να κάνει παρέα στη Λίζα και να μην μπάινουν στο υπνοδωμάτιο, έτσι τους είπα Σ;ο)))))

Ανώνυμε, και να μην ξεκινούσε καλά από μόνη της, την ξεκινώ εγώ καλά! Με το έτσι θέλω!!!! Αχ, η ζωη είναι ένα παιχνίδι επιλογών. Επιλέγουμε και πώς θα αντιδράσουμε στα βάσανα. Δεν φαντάζεσαι πόσα στραβά μού έτυχαν τελευταία. Αποφάσισα όμως να μην τους κάνω τη χάρη, και να εστιάσω σήμερα στο ψιψινάκι της φωτογραφίας, γιατί... ο κόσμος είναι απλός (κλείσιμο ματιού εδώ στη Noldiel Σ;ο))))

Πάντως GCTMT έπεσες απόλυτα μέσα! Χτες το βράδυ είδα την Loreena Mc Kennit στη Μονή Λαζαριστών, και έπαθα (ξανά) μεγάλη πλάκα με την Κέλτισσα Μάγισσα, χαλάλι που μ΄εφαγαν τα κουνούπια: έφτιαξε η διάθεσή μου, μέχρι και όνειρο ότι πετάω είδα, μετά από τόσα χρόνια...

Σ;ο)))))

ΥΓ: Βρε Λίνα! Εσύ είσαι η GCTMT! Αργόστροφος ο γάτος σήμερα, μάλλόν έφαγα πολύν ήλιο χτες στην Καλλικράτεια ... Πολλά φιλιά γλυκιά μου.

Ανώνυμος είπε...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區