23 Ιουν 2008

ΣΤΟ ΒΑΣΊΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔάΛΟΥ SIEMENS ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡάΣ: "ΙΣΧύΣ ΜΟΥ Η ΣΥΝΕΝΟΧή ΚΑΙ Ο ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜόΣ ΤΟΥ ΛΑΟύ ΜΟΥ"


Κάποιοι ίσως έχετε προσέξει πως αραίωσα πολύ τα πολιτικά μου άρθρα. Ο λόγος είναι η τεράστια απογοήτευση που νιώθω, απογοήτευση που φτάνει ως την απελπισία. Κυρίως μετά τις εκλογές του περσινού Σεπτέμβρη, όταν επανεξελέγη πανηγυρικά η Νέα Δημοκρατία, εν μέσω σκανδάλων, αθετημένων υποσχέσεων, ακρίβειας, κακών χειρισμών σε διάφορα καίρια θέματα. Ακόμα χειρότερα, η ΝΔ και το ελεεινό απολίθωμα του αμαρτωλού Πασόκ έλαβαν και πάλι το 80% των ψήφων, για να μη μιλήσω για το 5% του βρωμερού Λάος.

Ακολούθησε το σκάνδαλο Ζαχόπουλου. Οι σιχαμεροί κομιστές συνέχισαν χαμογελαστοί και ανενόχλητοι να αισχρολογούν από τις οθόνες. Βουλευτές και ανώτατοι κρατικοί λειτουργοί συναγωνίζονταν στην διαπλοκή και στην συγκάλυψη. Κανένα αυτί δεν ίδρωσε. Μόνο η (τσούλα, ναι) συμβασιούχα πήγε φυλακή. Τώρα το σκάνδαλο Siemens. Φωνές πολλές, αλλληλομαχαιρώματα πολλά, αλλά και πάλι, ουσία καμμιά. Αν αύριο ξαναγίνονταν εκλογές πάλι ένας Καραμανλής ή ένας Παπανδρέου θα έβγαινε. Άντε, το πολύ πολύ, κανένας Μητσοτάκης, αρσενικός ή θηλυκός.

Ο λόγος είναι απλούστατος: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.


Άρα;

Το έχω πει πολλές φορές. Ή μεταναστεύουμε σε μια χώρα ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟύ, ή καθόμαστε στ' αυγά μας και βγάζουμε το σκασμό.

Ή.....

....αγωνιζόμαστε....

....πονάει πολύ όμως, ν' αγωνίζεςσαι μόνος, και χωρίς κανένα φως στο βάθος του τούνελ. Πονάει πάρα πολύ...

2 σχόλια:

brexians είπε...

τους δινει αξια ασχολουμενος μαζι τους...
εγω γιαυτο και εκλεισα τα αλλα μπλογκ και κρατησα μονο το ταξιδομπλογκ και τι συνταγομπλογκ...

τι να πω και τι να γραψω και για ποιους

για τους κατ' επαγγελμα πολιτικους...
για τους κατ' επαγγελμα ψευτες

ουστ ολοι
ταξιδακια και συνταγουλες

πολιτισμος φαντασια ευχαριστηση

γιατι η ζωη ειναι μικρη..

καληνυχτα
felix urbanus niger

παω για βλοκοτσαρκα!

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Ποναει να αγωνιζεσαι (εστω και μονος) και ολοι οι αλλοι γυρω σου να λενε."Καλο παιδι, αλλα πολυ κοροιδο ρε παιδι μου..."
Κι εσυ εκει το βιολι σου.Κι οσο πιο σκληρα αγωνιζεσαι τοσο πιο μονος να μενεις.Ο τρελλος του χωριου ενα πραγμα.Αλλα τουλαχιστον εκεινου του πετανε και κανενα ξεροκοματο καμμια φορα.Ενω εσενα...