1 Ιουν 2008

ΜΙΚΡή ΔΙΑΚΟΠή ΓΙά ΔΙΑΦΗΜίΣΕΙΣ

.
Ελληνικό Κράτος Χ.Α.Ε. (Χρηματιστηριακή Ανώνυμη Εταιρία): Ανεπανάληπτες υπεραποδόσεις για Τσαχπίνηδες, ανοιχτομάτες, και γενναιόδωρους εργολάβους, προμηθευτές, επενδυτές. ΝΈΟ! Γενικό ξεπούλημα λόγω διάλυσης. Μην το χάσετε, θα χάσετε!
.
Κ.Κ.Ε. Τravel Αgency: Ονειρικά ταξίδια στην Σοσιαλιστική Ουτοπία. Ρομαντικές αποδράσεις στην Αταξική Κοινωνία. Αξέχαστα ταξίδια περιπέτειας στη Δικτατορία του Προλεταριάτου. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, είμαστε ο μόνος tour operator στον κόσμο που προσφέρει σε όλους τους Συντρόφους εντελώς δωρεάν το ΤΑΞΊΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. Πληροφορίες: κα Αλέκα.
.
Νέρων Ε.Π.Ε.: Εξοχικές κατοικίες ποιότητας, για απαιτητικούς. Ειδική V.Ι.Ρ. Υπηρεσία "tailor burned", μόνο για τους exclucive μας πελάτες: "δείξε μου ένα οποιοδήποτε δάσος, και θα σού δείξω μία βιλλάρα"
.

2 σχόλια:

Μιχάλης Ρ. είπε...

Στη Θεσσαλονίκη ζούμε ένα αυθεντικό προλεταριάτο στην εξουσία της πόλης. Οι μόνοι «φορείς» που προβάλουν «πολιτικές» απόψεις είναι οι «Θύρες» των ποδοσφαιρικών ομάδων και ο Νομάρχης που απευθύνεται σ΄ αυτούς και στο γκέτο των «Ρωσοπόντιων». Αγένεια, «τζάμπα μαγκιά», θολό ύφος αλλά A. Βλάχου, ξερολισμός, ανιστόρητη εθνικοφροσύνη, ορθοδοξία της εκμετάλλευσης, ξενοφοβία, «κυνηγοί προδοτών», ανάγκασαν τον έρωτα, την αισθητική, την ομορφιά και την προοπτική να μετακομίσει. Ποίος μας έφτυσε; Γιατί παραδοθήκαμε; Πόσο θα κρατήσει η κατοχή της πόλης από τους γδάρτες των ονείρων μου;

Μαύρος Γάτος είπε...

Ρε Μιχάλη, Ξεσαλλλλονικιός είσαι; ΚΑι δεν ήπιαμε ακόμα καφέ; Στείλλλλλε μήνυμα επειγόντως!

Σ;)