23 Ιουν 2009

ΔΟΛΟΦΟΝίΑ ΑΡΧΙΦύΛΑΚΑ ΝΕΚΤάΡΙΟΥ ΣάΒΒΑ: όΤΑΝ Οι ΨΥΧΩΤΙΚΟί ΔΟΛΟΦόΝΟΙ ΧΟύΛΙΓΚΑΝΣ ΝΤύΝΟΝΤΑΙ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤέΣ"

.

Δεν υπάρχει πιό εξουσιαστική πράξη από την αφαίρεση μιας ζωής. Δεν υπάρχει χειρότερη βία από την τυφλή βία.

Οι χούλιγκανς με τα μπερδεμένα μυαλά που αυτοαποκαλούνται "Σέχτα τάδε σκατών" ήθελαν από καιρό να χύσουν αίμα. Στο όνομα δήθεν του δολοφονημένου Αλέξη. Και στο όνομα του "αντιεξουσιαστικού χώρου", ό,τι κι αν σημαίνει αυτό μέσα στο κλούβιο τους κεφάλι.

Τα "όντα" που έγραψαν στους τοίχους "Διαμαντή ψόφα" (δεν θα τους αποκαλούσα "ανθρώπους") δεν θα ησύχαζαν αν δεν σκότωναν.

Αλλά δεν υπάρχει πιό εξουσιαστική πράξη από την αφαίρεση μιας ανθρώπινης ζωής. Δεν υπάρχει χειρότερη βία από την τυφλή βία.

Και δεν υπάρχει καμμιά απολύτως ανθρώπινη δικαιολογία για το απάνθρωπο έγκλημα της δολοφονίας του Νεκτάριου Σάββα. Καμμία. Απολύτως.
.

10 σχόλια:

Μιχάλης Ρ. είπε...

Ίσως να μην είναι αυτό που φαίνεται. Σε τέτοια βία μόνο το κράτος ηλίθιων και των κυπατζίδων επενδύει.. Ο φόβος και η παραπλάνηση είναι κυρίως όπλα της εξουσίας.

ΑΡΩΓΗ_ΝΙΚΟΣ είπε...

Δεν υπάρχει τυφλή βία, υπάρχουν τυφλοί, ηλίθιοι, προβοκάτορες, δημαγωγοί, καπηλευτές συνειδήσεων . Υπάρχει αρρώστια εκεί έξω και σήψη. Υπάρχουν οι δήθεν εκφραστές ημών...

καρκινακι του μνυαλου σας είπε...

οταν κατεβαζεις μια βιτρινα
οταν ξυλωνεις ενα καγκελο
οταν απελευθερωνεσαι μεσα στην εκτονωση
οταν διαρυγνυεις ενα τσιμεντενιο τοιχο
οταν καις τη σημαια του μισους
οταν δακρυζεις για τους χιλιους νεκρους σου
οταν λιωνεις στο ξυλο εναν ναζι
οταν νιωθεις μονος και εχεις αναγκη να το φωναξεις
οταν πυροβολεις εναν μπατσο
οταν καις ενα κρατος


αδικο δε θα σου δωσω..


ΓηΕλευθερηΑποΚαθεΛογηςΜπατσους

Μαύρος Γάτος είπε...

Μιχάλη μου δνε πείθομαι πια από τη θεωρία της προβοκάτσιας. Τα ίδια δε λέγαμε και για τη 17Ν; Και μετά ξεφύτρωσαν ένα ένα τα μπουμπούκια των "αγωνιστών" της...

Νίκο, ακριβώς.

Καρκινάκι του μυαλού σου, θέλω κι εγώ να δείρω τους ναζί. Άλλο όμως το "θέλω" κι άλλο το "κάνω". Το "θέλω" είναι θυμός. Ο θυμός μπορεί να γίνει σπασμωδική βία, που θα φέρει κι άλλη βία, και τελικά το χάος. Μπορεί όμως ο θυμός να γίνει έξυπνη δράση χωρίς βία, που θα φέρει μια αλλαγή του κόσμου αυτού προς το καλύτερο. Μόνο έτσι.

Όλες σχεδόν οι πράξεις που αναφέρεις είναι πράξεις βίας. Οι περισσότερες τυφλής βίας. Και θα σού δώσω πολύ, πάρα πολύ άδικο. Γιατί όσο εσύ θα εκτονώνεσαι σαν μαλάκας χούλιγκαν στα κάγκελα και στις βιτρίνες και στους τυχαίους μπάτσους, εκείνοι που φταίνε θα σνεχίσουν ανενόχλητοι να φταίνε.

Αυτά στο πρακτικό επίπεδο. Αλλά ούτε και στο ιδεολογικό επίπεδο είσαι εντάξει. Η βία είναι εξουσία. Όποιος σκέφτεται έτσι δεν διαφέρει από τον ναζί που θέλει να δείρει.

Σκέψου το.

Christophorus είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Christophorus είπε...

Εκλογικεύσεις φτηνές, που στεγάζουν την τυφλή οργή ψυχοπαθητικών, φρικτά ελειμματικών ατόμων.

Αυτά είναι τα μανιφέστα τους, και τίποτα πιο πολύ.

Γεια και χαρά σου, Μαυρόγατε.

ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) είπε...

Δυστυχώς στη χώρα μας η τρομοκρατία (με ή χωρίς εισαγωγικά) έχει ασυλία.

Δυστυχώς, ξανά, δεν έχω λύση στο πρόβλημα.

Μαύρος Γάτος είπε...

Μόλις διάβασα την "προκήρυξή" τους στο TVXS. Εμετικές αηδίες.

Δείτε και την εύστοχη ανάλυση του Στέλιου Κούλογλου για την "σέχτα":

http://www.tvxs.gr/v14873

Ε ρε κατάντιες....

Η λύση, Γιάννη; ένας φίλος μου φεύγει 1η Ιουλίου στη Σουηδία, για πάντα. Το κακό που έγινε δεκαετίες τώρα σε αυτήν την χώρα δεν προβλέπεται να διορθωθεί σύντομα...

ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) είπε...

Θα ζούσα ήδη στη Σουηδία αν είχε καλύτερο καιρό...

Ανώνυμος είπε...

好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆