2 Ιουν 2009

ΑΥΤήΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚή ΨΗΦίΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡίΖΩ: ΚώΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛήΣ, ΛάΚΗΣ ΛΑΖόΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - Το ΧΡΟΝΙΚό ΜΙάΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕίΣΑΣ ΞΕΦΤίΛΑΣ

.

Κώστας Καραμανλής και λοιπός κυβερνητικός θίασος: Από την "ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ" του 2004 στην ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΝΟΧΗ του 2009.

Λάκης Λαζόπουλος: Όλα αυτά τα χρόνια απέφυγε συστηματικά να σατιρίσει τον "καταλληλότερο". Ενώ έχει κράξει το σύμπαν, δικαίους και αδίκους.

Και τώρα, που ο Καραμανλής της ΟΛΙΚΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ετοιμάζεται να φάει μια γερή κλωτσιά στα αναίσθητά του οπίσθια, ο Λάκης μάς προτρέπει να... πάμε για μπάνιο! αντί να ψηφίσουμε!!!! Όλως τυχαίως!;!;!;! ;

Αλλά, ποιοί θα τον ακούσουν και θα πάνε για μπάνιο; Οι "απηυδισμένοι", οι "αηδιασμένοι," οι "μπουχτισμένοι" ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, που ακούγοντας το Λάκη και γελώντας με τα χοντρά του αστεία νομίζουν πως ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, χωρίς στην πραγματικότητα να κάνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτοί που με την αδιαφορία τους ή με την ακρισία τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. Αυτοί που επιτρέπουν στους τυφλοπόντικες τύπου Θέμου Αναστασιάδη (που επίσης, "όλως τυχαίως", μάς προέτρεψε να πάμε για μπάνιο αντί να ψηφίσουμε) ν' αλωνίζουν στο βούρκο της δημόσιας ζωής. Αυτοί που, πάντως, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν θα ψήφιζαν ΞΑΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Άρα;;;;

ΆΡΑ;;;;;;;;;;;;


ΆΡΑ, ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΕ ΛΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ;;;;;;;;;;

ΆΡΑ, Τί (ΚΩΛΟ)ΧΑΡΤΙ ΚΡΑΤΑΣ ΡΕ ΘΕΜΟ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ;



το banner με τον καρχαρία είναι από το Ιστολόγιο "Δεν ψηφίζω δεν ψηφίζεις, αλλά για κοίτα πΟΙόΣ ψηφίζει στη θέση μας..."

...και για να μην παρεξηγηθούμε:
ΠΡΟΣΕΧώΣ

1. ΠΑΣΟΚ ANTE PORTAS ( ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ )

2. EIN VOLK, EIN REICH, EIN KARATZAFUERHER

ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣάΚΙ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡή ΤΟΥΣ ΤΟύΡΤΑ:::::
(από το www.dentnews.net)

14 σχόλια:

κόκκινο μπαλόνι είπε...

Σμουτς σου είπα?

μαριάννα είπε...

Πόσο σε καταλαβαίνω... Έτσι σκεφτόμουν ακριβώς στις προηγούμενες εκλογές. Και έτσι θα ξανασκεφτώ στις προσεχείς βουλευτικές.
Τώρα όμως, που ομολογώ πως σκορδοκαΐλα μου μεγάλη για το ποιοί θα πάνε στο ευρωκοινοβούλιο, αν θα είναι ο Κάτμαν ή η Μαριέτα, θα ρίξω πολύ γέλιο αν τους φύγει ο τάκος από την απαξίωση που θα φάνε με την αποχή.
Και μην ερμηνεύετε επιπόλαια την αγανάκτηση του κόσμου που λέει ότι δεν θέλει ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ. Αντίθετα, αφουγκραστήτε την πολύ προσεκτικά, γιατί ο αγανακτισμένος πολίτης δεν είναι ούτε Λαζόπουλος, ούτε Θέμος. Είναι ο έξαλλος μεροκαματιάρης του τρόμου που δεν βλέπει την ελπίδα εκεί που ίσως την βλέπετε κάποιοι.
Και θα ήθελα πολύ να μάθω πού ακριβώς βλέπεις την ελπίδα γατάκι μου. Σε ποιόν δηλαδή, επενδύεις τα όνειρά σου από αυτούς που θα πάνε στην ευρωβουλή; Τ' ονοματάκι του, μπας και με πείσεις να ψηφίσω για χάρη του. :)))))

Φιλιά!!!!

Noldiel είπε...

Πολιτική; Ευτυχώς απέχω. Zoom στα όσα φτάνει το χέρι μας!

melen είπε...

:))))))

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΡΩΓΗ είπε...

Ανάμεσα στην πολιτική και στην πολίτικη κουζίνα ψηφίζω την 2ρη, αλλά την κυριακή πρέπει να πάμε, γιατί οι παραλία μας θα είναι εκεί που την αφήσαμε. Θα την βρούμε την άλλη Κυριακή σίγουρα.
Καλό Βράδυ φίλτατε Γάτε.

Μιχάλης Ρ. είπε...

Έχω βαθιά εμπιστοσύνη στο δημοκρατικό πολίτευμα, αν και διαφωνώ με πολλές από τις αρχές λειτουργίας της. Τη Κυριακή θα ψηφίσω και θα στείλω ένα μήνυμα στο 53χρονο χοντροκώλη και στη συμμορία του, ότι τον πήρα χαμπάρι, ότι είμαι θυμωμένος, ότι μου αξίζει καλύτερη κυβέρνηση, ότι δεν του έδωσα δικαίωμα να προσβάλει την νοημοσύνη μου, ότι…Ο πολιτικός απατεώνας, ο τεμπέλης, ο ανεπάγγελτος, η καρικατούρα του Μουσολίνι, ο φίλος του Ζαχόπουλου και του Ψωμιάδη, η γαλάζια βαθιά τρύπα…

anepidoti είπε...

ορκίζομαι, καμμία σχέση με λαζόπουλο και λοιπούς αναφερόμενους, να, ορκίζομαι!
;)
αλλά θα απέχω!!!γιατί συμφωνώ με όσα λέει η μαριάννα και επαυξάνω, για να μην επαναλαμβάν... και δεν νιώθω καμμία τύψη, αλλά για πρώτη φορά νιώθω πως αυτή είναι η πιο πολιτικοποιημένη κίνηση!για όλους εμάς που ποτέ δεν είχαμε καμμία σχέση με τον χοντροσουβλατζή, για όλους εμάς που καταλαβαίνουμε πόσο σκατοίδιοι είναι όλοι, μικροί και μεγάλοι, καρμπόν!για την απαξίωσή μας από μεγάλους και μικρομέγαλους.

anepidoti είπε...

και δεν είναι αιτία το τριήμερο, για κανέναν, το πιστεύω αυτό...απλά ο κόσμος σιχάθηκε και δεν έχει τί να ψηφίσει, πιστέψτε το.

xamenos είπε...

mavre gate σε ανακαλυψα τελευταια και πραγματικα θεωρω πολυ σημαντικο το μπλογκ σου... εχει το κατι του!
τωρα στο θεμα μας...

το θεμα ειναι κατα ποσο θεωρεις πολιτικη κινηση την αποχη ή το ακυρο... κατα πόσο πιστευεις στις εκλογες σαν θεσμο και την ιδια την (αστικη) δημοκρατια και πώς μπορεις να τα απαξιωσεις αν δεν πιστευεις σε αυτα... εκλογικη απεργια ή άκυρο ψηφοδελτιο ή εξωκοινοβουλευτικη είναι το ερωτημα μου... άλλωστε λιγο πολυ οι ιδιες μαριονεττες θα στολιζουν το θεατρο του ευρωκοινοβουλιου κακογουστες και αχρονες και αχρωμες και αχρονιστες και αχρειες και κρυες....

οι συνειδησεις γεννιουνται στο δρομο λεω εγω και η αλλαγη δεν θα ερθει απο τις εκλογες αλλα απο την θεληση των προβατοποιημενων λαων να αλλαξουν τα πραγματα βγαζοντας τους εαυτους τους απεξω

με εκτιμιση και σεβασμο

χαμενο σαληγκαρι
xamenos.wordpress.com

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλησπέρα φίλοι και φίλες, θ απαντήσω πολύ τηλεγραφικά, λόγω ώρας, σε όσους διαφωνούν:

Μαριάννα μουμ, φίλτατη Ανεπίδοτη, προσωπικά δεν ελπίζω και πολλά, όμως υπάρχπουν τρεις βασικοί αντίλογοι σε όσα λετε:

1. Και μόνο επειδή ο Θέμος και ο Λάκης μού ςίπαν να πάω για μπάνιο, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ να ψηφίσω.

2. Με το δεδομένο εκλογικό σύστημα, τόσο η αποχή όσο και το λευκό δεν καταγράφονται πουθενά στο αποτέλεσμα. Αν λοιπόν απέχουν ΟΛΟΙ οι ψηφοφόροι και ψηφίσουν μόνο ο Κωστάκης και ο Γιωργάκης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα πάρουν ΑΠΟ 50%. ¨αρα η αποχή δεν είναι διαμαρτυρία, είναι ΠΡΙΜ στα μεγάλα κόμματα.

3. ΟΙ Ευρωεκλογές ΔΕΝ είναι ανώδυνες και ασήμαντες, αντίθετα μπορεί να πυροδοτήσουν καταλυτικές αλλαγές στη σημερινή αδιέξοδη πολιτική κατάσταση...

Χαμένε καλως ήρθες κ ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Προσωπικά δεν θεωρώ την υπάρχουσα δημοκρατία το ιδανικό πολίτευμα, την θεωρώ όμως ένα; αναγκάιο κακό που μάς προφυλάσσει σ΄ ένα βαθμό από την τυρρανία. Άρα η λύση πρέπει να βρεθεί μέσα από το υπάρχον σύστημα. Μόνο σε πολύ ειδικές συηνθήκες θα είχε σχέση η επανάσταση, που αυτήν την στιγμή δεν συντρέχουν. Αυτό όμως είναι μια μεγάλη κουβέντα - που πολύ ευχαρίστως να την κάνουμε...

Για την ώρα καλό βράδυ σε όλους

Μαύρος Γάτος είπε...

Νολντιέλ Ξωτικίνα μου, σε ξέχασα - όσο εμείς απέχουμε οι Άλλοι θ αλωνίζουν. Κι έχουν ΠΟΛΥ μακρύ χέρι...

Σ;ο)

brexians είπε...

καλημερα σε ολους
felix urbanus niger
με ολο τον σεβασμο θα σας πω δυο απλα λογια...

το να μην ψηφισετε ειναι "Φασιστικο"

σας εχουν οδηγησει εκει για να κανετε το εγκλημα...
οπως εκαναν και κανουν οι Αμερικανοι και βγαζει πλανηταρχη το 12% ...
εχετε αποψη εχετε θεση...
αφηστε των ωχαδερφισμο και ψηφιστε αυτο που λεει η καρδια και το μυαλο σας...
καλημερα

Θέμης Λαζαρίδης είπε...

Γειά σου Μιλτιάδη. Την είδα την χτεσινή εκπομπή του Λαζόπουλου. Όντως, αβαντάριζε επίμονα την αποχή. Όμως είναι παρατραβηγμένο να τον κατηγορείς ως όργανο του Καραμανλή. Τα χώνει σε όλους όπως τους αξίζει.

Το παρακάτω κάνει καλή ανάλυση του γιατί η αποχή δεν είναι διαμαρτυρία. Ή έστω, είναι η ηπιότερη, ουσιαστικά ανεπαίσθητη μορφή διαμαρτυρίας:

http://efhbos.wordpress.com/2009/05/30/apoxh-akyro-leyk/

Η καλύτερη μορφή διαμαρτυρίας είναι να ψηφίσει κανείς μικρό κόμμα, ακόμα κι αν δεν του αρέσει.

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλησπέρα φίλτατε Θέμη. Μπορεί να γίνομαι παρανοϊκός, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ πως ένας πανέξυπνος άνθρωπος σαν το Λάκη μπορεί όντως με καλή πίστη ν' ακολουθεί αυτήν την τακτική. Φυησικά μπορεί να κάνω και λάθος

Χάρηκα που μιλήσαμε, να είσαι καλά εκεί στα ξένα κ όταν έρθεις θα χαρώ πολύ να τα ξαναπούμε.