17 Νοε 2007

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - "ΦΥΓΕ ΑΠ' ΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΩ ΚΙ ΕΓΏ ΚΥΝΗΓΙ..."

Κι ενώ εμείς αυνανιζόμαστε με φόντο τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, την ώρα που "γιορτάζουμε" ένα ευνουχισμένο, νεκρό και βαλσαμωμένο Πολυτεχνείο, και σχεδιάζουμε αμέριμνοι πού θα πάμε τα Χριστούγεννα, κι ενώ τα τρία εκατομμύρια καμμένα στρέμματα του περσινού καλοκαιριού ακόμα καπνίζουν, ανενόχλητος ο ολόφρεσκος Υφυπουργός Γεωργίας κ. Κιλτίδης ( ο αντικαταστάτης του Τσιτουρίδη) σοδομίζει την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας για ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ του κυνηγιού: με Υπουργική Απόφαση "ΑΊΡΕΙ ΤΟ *ΠΡΟΒΛΗΜΑ* ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ" και επαναφέρει με το έτσι θέλω το κυνήγι, ακόμα και στις πυρόπληκτες περιοχές!!!!!!

Συμπέρασμα: Στο Κιλκίς ψηφίζουν περισσότεροι κυνηγοί απ' ό,τι αγριογούρουνα.

Μπορώ ν αλλάξω χώρα ΤΩΡΑ;;;;;

Το τραγούδι του δρόμου


Σε πεύκο ανέβηκα μεγάλο

να δω πού πήγε τ’ όνειρό μου
αλλά δεν είδα τίποτα άλλο
από τον κουρνιαχτό του δρόμου

Σαν πας στη στράτα στράτα
τον πόλεμο παράτα
γιατί ο καιρός ανοίγει
κι αρχίζει το κυνήγι

Στου κάστρου την παλιά τη βρύση
σκοτώσαν ένα περιστέρι
πες μου ποιο μάτι θα δακρύσει
και ποιο θα το ζεστάνει χέρι

Φύγε απ' το δρόμο περιστέρι
γιατί θα βγώ κι εγώ κυνήγι
κι αν αστοχήσει μου το χέρι
θα 'ναι η ζωή σου τόσο λίγη...



(Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα - Μάνος Λοΐζος - Λευτέρης Παπαδόπουλος)

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κιλτίδης, έ; Τί περίμενες Μαύρε Γάτε από το βουλευτή που από μαθητής είχε πάντα μαζί του το πορτρέτο του Γρίβα; Από ένα υπουργό που στα νιάτα του είχε περάσει από την ακροδεξιά κίνηση της «4ης Αυγούστου»; Ή που ως φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε στη φασισιστική Φοιτητική Εθνική Πρωτοπορία;
Απλώς, να δώσεις τα συγχαρητήριά σου στον Καραμανλή για το στήσιμο του μεσαίου χώρου με τέτοια λαμπρά μπουμπούκια και στους Ελληνάρες ψηφοφόρους που τον έστειλαν στη βουλή.

skoinovatis είπε...

Πόσο δίκιο έχεις Μαύρε Γάτε
έτσι είναι...πέρασα για μια καληνύχτα...να 'σαι καλά.

So_Far είπε...

Δε λες καλύτερα ότι μας κυβερνούν κάτι γουρούνια όπως το φασιστόμουτρο Κιλτίδης;
Και δεν το λέω αυτό μόνο για την απόφαση αλλά και για το παρελθόν του που δικαιολογεί απόλυτα τέτοιες αποφάσεις.

MenieK είπε...

ο αίρων τις αμαρτίες του κόσμου!!!

elafini είπε...

Κillτίδης

ellinida είπε...

Χώρα δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε (αν και το σκέφτομαι πιά με την καφρίλα που βλέπω). Ωστόσο μπορούμε να προσπαθήσουμε ν'απαλλαγούμε από την κόπρο του Αυγείου, φτυαρίζοντας...

Ανώνυμος είπε...

Γειάσας Μάυρε Γάτε!!!....άντε να δούμε τί άλλο κουφό θα ακούσουμε ακόμα....και τί άλλο ππράλογο-α θα διαβάσουν τα ματάκια μας και τί άλλα παράλογα θα ακούσουν ακόμη τα αυτάκια μας....έ, άμα πιά επιτέλους άμα πιά....καταστρέψαμε που καταστρέψαμε ολοσχερώς;;;τη χλωρίδα του τόπου μας τη γή μας την ευλογημένη....τώρα πάμε να δυαλύσουμε και τη πανίδα μας...έ, έλεος πιά.....τιποτε δε θα αφήσουμε πιά όρθιο σε αυτόν τον έρμο τον πλανήτη;;; μα τίποτε;;;έχετε απόλυτο δίκιο να οργίζεστε...τί να πώ έαν αυτό είναι όντως έτσι εάν είναι όντως αλήθεια...τότε είναι κατάπτυστοι και αυτοί που έφτιαξαν το νόμο αυτόν και ο ίδιος ο νόμος τους....Με αγάπη,Ηλιαχτίδα.

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

KAI AYTO TO ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥΛ ΚΑΛΟ!
BALABALA KUTRUVALLA!

paraxeno είπε...

γάτεε βοήθεια !!!!

δες όποτε ευκαιρήσεις τούτη την πρωτοβουλία και ψιθύρισε τη σε ευήκοα αυτιά αν θέλεις ...

σε ευχαριστώ πολύ πολύ

Χριστουγεννιάτικη αλυσίδα αγάπης του Οικολογίου για να σβήσει η φωτιά του καλοκαιριού…

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλημέρα φίλοι! Θα απαντήσω στον καθένα προσωπικά το απόγευμα. Χτες και προχτές ήμουν απογοητευμένος, αλλά τώρα νιώθω μια δυναμική οργή- ας μην το αφήσουμε να περάσει!

paraxeno είπε...

αν ξεχνάμε την οργή μας γάτε μου δύσκολα θα κάνουμε έστω κι ενα τόσο δα βηματάκι μπροστά, και σε προσωπικό και πολύ περισσότερο και σε κοινωνικό επίπεδο... δεν μας εχουν κλεισει σε τσιμεντένια κουτιά πισω από οθόνες παντός είδους άστοχα, η απομόνωση ειναι αδυναμία πάντα... ψευδής αλλά παντοδύναμη ως μεσο χειραγώγησης ;)

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

xaxa!!!
balabala

Thodoris είπε...

Κιλτίδη, είσαι μεγάλο αρ.....ίδι!!!

Διαγόρας ο Μήλιος είπε...

Δείτε κι αυτό να γελάσετε:
Περί απόφασης KILLτίδη για το κυνήγι…

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ...ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟΙ Ή ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ? Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΘΗΡΕΥΣΗ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΓΟΥΣΤΑΔΙΚΗ Η ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΙΣΤΙΚΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ίδιος ο κύριος Δήμας έχει υποστηρίξει την απόφαση όπως και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ίδια η Ορνιθολογική Εταιρεία δε, δηλώνει ότι θα ήταν απαράδεκτο να απαγορευτεί το κυνήγι καθότι πρόκειται για νομικα κατοχυρομένη διαδικασία σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πιστεύω ότι γίνεστε τρομακτικά υπερβολικοί καθότι ο νόμος Κιλτίδη απαγορεύει έτσι κι αλλιώς το κυνήγι στις πληγείσες περιοχές. Τέλος, αν η διαμαρτυρία αυτή ήταν όντως δίκαιη και βάσιμη, τότε γιατί ο κύριος Αγγελέτος απέσυρε την ένσταση? Όλα ένα θέατρο μου φαίνονται παίδες...!!!

Τώρα τα περί φασίστα και άλλων χαρακτηρισμών αφήστε τα καλύτερα, γιατί η πολιτική πράξη κινείται με άλλους όρους στην εποχή μας. Όποιος χαρακτηρίσει, καίγεται...!!!