7 Σεπ 2006

ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΜΕΡΟΣ 1ο)

.
Το ταπεινό Τάμα του Ευσεβούς Υποψηφίου Μαύρου Γάτου Δήμαρχου
(eat my dust,
Skandalides!)

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝ-ΑΡΧΩΝ


«Εγώ, εγώ, εγώ,… και όλοι οι άλλοι μετά από εμένα»

ένας Ατομικιστής Αναρχικός
στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αναρχικών του 1907 στο Άμστερνταμ
μέσα σε γενικό γιουχάισμα

«Καθένας για την πάρτη του και όλοι για εμένα»
Κεντρικό Σύνθημα Συνδυβρασμού «ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ»

Ο Συνδυασμός μας θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην Πολιτική Ιστορία αυτού του τόπου σαν η Πρώτη στα Διεθνή Χρονικά Δημοτική Αρχή που θα δώσει στους Δημότες ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, χωρίς περιστροφές, υπεκφυγές, και δειλίες. Κάτι πήγε να κάνει ο Τσοβόλας σαν Υπουργός Οικονομικών το 1985 («Τσοβόλα, δώστα όλα»), αλλά τον έφαγε η μαρμάγκα. Εμείς όμως θα κάνουμε το Όραμα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΞΗ. ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ *ΟΛΑ*. Ό,τι θέλει ο Ψηφοφόρος. Τελείως Δημοκρατικά, Δημαγωγικά και Ασύστολα.

ΤΙ θέλει όμως ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ο Ψηφοφόρος; ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, η παράταξη "ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ", γιατί μόνο εμείς γνωρίζουμε τον Ψηφοφόρο και απ' την καλή και απ' την ανάποδη.


Είναι διαπιστωμένο και εξακριβωμένο ότι ο μέσος Έλληνας είναι Ατομικιστής, Αναρχικός και Μαμάκιας. Είναι επίσης διαπιστωμένο ΚΑΙ εξακριβωμένο ότι ο μέσος Αθηναίος είναι Έλληνας. Σύμφωνα λοιπόν με την Κβαντική και την Πυρηνική Φυσική, την Νευροχειρουργική, και τον Διαφορικό Λογισμό, Ο ΜΕΣΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΜΑΚΙΑΣ.

Το «Ατομικιστής» δε νομίζω πως χωράει συζήτηση. Πέστο αν θέλεις και "τομαριστής", το ίδιο είναι.

«Αναρχικός», είναι ο Έλληνας ολόψυχα, αλλά κρυφά, δεν το ξέρει καλά καλά ούτε κι ο ίδιος. Έχει όμως εφεύρει την παγκόσμια πρωτοτυπία να θεσπίζει Δρακόντειους Νόμους μόνο και μόνο για να τους παραβαίνει πιό άνετα. Ο Έλληνας Νομοθέτης, που είναι κι αυτός Έλληνας, το λέει και η λέξη, «Βουλή των Ελλήνων», φτιάχνει σύμφωνα με την απαίτηση του Έλληνα Ψηφοφόρου νόμους για τα μάτια του κόσμου, και ο Έλληνας Αστυνόμος, που είναι ΚΑΙ αυτός Έλληνας, το λέει είπαμε και η λέξη, «Ελληνική Αστυνομία», παριστάνει πως δήθεν φροντίζει για την εφαρμογή των Νόμων, πιάνοντας πού και πού με βαριά καρδιά κανέναν γκαντέμη φουκαρά ή κανέναν Αλβανό για ξεκάρφωμα. Τους Ελληνικούς Νόμους λοιπόν κανείς δεν τους σέβεται, ούτε φυσικά ο ίδιος τους ο Νομοθέτης, ούτε φυσικά και ο ίδιος ο Αστυνόμος, μέσα σε γενική ευδαιμονία και γενική συνενοχή. Αν κανένας παλαβός διαμαρτυρηθεί ή καταγγείλει τα κοινά αυτά μυστικά, ή αν παρέμβει κανένας Κουτόφραγκος από την ΕΕ, ή αν γίνει χτύπα ξύλο κανένα σοβαρό ατύχημα (που συχνά πυκνά γίνεται, Σαμίνα, Ήλιος, Τέμπη, Ρικομέξ, πυρκαγιές, πλημμύρες κτλ κτλ), τότε ο Νομοθέτης για ν αθολώσει τα νερά σφίγγει ακόμα περισσότερο τα λουριά των όλο και πιο Δρακόντειων και όλο και πιό παράλογων Νόμων, κι ο Αστυνόμος σφίγγει τα λουριά της εφαρμογής τους ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΆ ΕΒΔΟΜΆΔΑ, ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΊ ΤΟ ΘΈΜΑ, και μετά όλοι με χαρά και ανακούφιση πάλι πίσω, στην γενική χαλλλαρότητα και ανεμελιά.

Γι’ αυτό οι νόμοι στην Ελλάδα είναι πολύ συχνά εξωφρενικοί και γι’ αυτό συνήθως δεν γίνονται σεβαστοί. Υπερβολικοί νόμοι για να τιθασεύσουν τους ατίθασους, αλλά μόνον εικονικά, και όλοι ευχαριστημένοι. Τί καλύτερο θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει ένας συνεπής Ατομιστής Αναρχικός Μαμάκιας από τη ζωή του;

Να εξηγήσω τέλος τι σημαίνει πρακτικά ο Χρησμός μου «ο μέσος Αθηναίος-Έλληνας είναι Μαμάκιας»: Σημαίνει ότι ο μέσος Αθηναίος-Έλληνας είναι βαθιά φιλοσοφημένος από την κούνια του, πανάρχαια Παράδοση της Φυλής μας. Η Φιλοσοφία μας είναι ο Σολιψισμός, που συνοψίζεται στις τρεις λέξεις Solo Ipso Sum, «ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΥΠΑΡΧΩ, ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ». Την υψηλή αυτή Φιλοσοφία την έχει εμπεδώσει ο κάθε Ελληναράς Μαμάκιας από την κούνια του, μέσω της ΥπερΠροστασίας, της Μάγκικης Ανατροφής, και της Ελληνοχριστιανικής Αγωγής, που τού έχει δώσει η Τιμημένη Ελληνίδα Μάνα. Καθοριστικό ρόλο παίζει επίσης το Παράδειγμα που Του δίνει καθημερινά ο Τιμημένος Έλληνας Πατέρας. Τέλος, χάρη στους Αγώνες και στις Κατακτήσεις της Αλλαγής σχετικά με την Ισότητα, οι Υψηλές αυτές Πνευματικές Αρετές του Έλληνα Μαμάκια, έγιναν τις τελευταίες δεκαετίες κτήμα ΚΑΙ της κάθε Ελληνίδας.

Για να μην σας κουράζω όμως άλλο με πολυλογίες, για πράγματα αυτό-ανόητα, κι επειδή καταλαβαίνω την αγωνία σας, ορίστε το πρόγραμμά μας…

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

ΥΓ 1: Υπενθυμίζω ότι το Ψηφοκάλαμό μας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αν και η αυθόρμητη προσέλευση είναι ήδη αθρόα. Υπάρχουν ακόμα πολλές κενές θέσεις Αντιδημάρχων. ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Πληροφοριακά, ο μισθός του Αντιδήμαρχου έχει οριστεί στα 30.000 Ευρώ μηνιαίως, όχι βέβαια ότι σημαίνει κάτι αυτό ή ότι τα έχετε ανάγκη, το λέω μόνο επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς Δημάρχους. Σε επόμενο ποστ θα ακολουθήσει η προσωρινή λίστα των Υποψηφίων του Συνδυβρασμού μας.

ΥΓ 2: Υπενθυμίζω ότι για αν εισέλθετε στο Ψηφοκάλαμό μας και για να ψηφίσετε τον Συνδυβρασμό μας ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. Δεν χρειάζεται ΚΑΝ να κατοικείτε στην Ελλάδα. Θεία Χάριτι (ας είναι καλά το Τάμα-βλέπε φωτό άνωθεν-κλικ εδώ για λεπτομέρειες), τέτοιες λεπτομέρειες τις έχουμε ξεπεράσει.
.

21 σχόλια:

nonplayer είπε...

έλα, με λαμβάνεις;;;;

Έστησα το πολιτικό γραφείο του Χαλιφάτου της Ανατολής (Αντιδημαρχία Κυπριακών Θεμάτων) στη Λευκωσία κάτω άκριβώς από το πολιτικό γραφείο του Μάριου Καρογιάν, που θα διαδεχτεί τον Τάσσο Παπαδόπουλο. Καλά έκανα;

Μαύρος Γάτος είπε...

Εύγε Αντιδήμαρχε Σ:)))

Θα σκίσουμε!

Μαύρος Γάτος είπε...

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ (ΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΙΡΑ)

Μαίανδρος, Αντιδήμαρχος Χαλιφάτου της Ανατολής
Ημίαιμος, Αντιδήμαρχος Αδεσπότων
Advocatus Diaboli, Αντιδήμαρχος Διαβολικού
Oistros, Αντιδήμαρχος Λογοτεχνικού
Ροδιά, Αντιδήμαρχος Χρωματικού
CyrusGeo, Αντιδήμαρχος Μεταφραστικού
Χνούδι, Αντιδήμαρχος Θαλάσσης
2 shots of happy, Αντιδήμαρχος Νότιγχαμ Φόρεστ & πασών των Ρομπέν των Δασών
Χάρυβδις, Αντιδήμαρχος Οδυσσείας κ λοιπών Επών (υπό συζήτησιν ;)
Πρέζα tv, Αντιδήμαρχος Πρέζας κ TV
Marie-Helene, Αντιδήμαρχος Ψηφιδωτών
Vista, Αντιδήμαρχος Αστυνομικού
Raffinata, Επίτιμη Αντιδημαρχίνα
A.F.Marx, Αντιδήμαρχος Πολιτικού Κουτσομπολιού
Sykofantis Bastouni, Αντιδήμαρχος Προπαγάνδας
Afrikanos74, Αντιδήμαρχος Πασών των Αφρικών
Oldskipper, Αντιδήμαρχος Πασών των Γερμανιών (πλην Βαυαρίας)
Matron Maya, Αντιδήμαρχος Μαγιών

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δηλώνω απλή και τίμια ψη(ο)φοφόρα (sic) :))

Καπετάνισσα είπε...

Γάτο-γάτο,
μαζί σου ως τον πάτο!!!

Θα με δώκεις καλέ και μένα ένα θώκο;

Γά-τος! Γά-τος!
Να τάξεις στα πλήθη
γέφυρα που θα ενώσει Αθήνα και Κρήτη!

Μαύρος Γάτος είπε...

Καπετάνισσα, θα το προσθέσω στο πρόγραμμα, αν και ομολογ΄βω ότι είχα προβλέψει μόνο για Τούνελλ Βαρυμπόμπης- Παρνασσού και ζεύξη Πειραιά- Μυκόνου (χωρίς πλάκα) Σ;))))))

Καπετάνισσα, Αντιδήμαρχος Λεξικού
Confused, Αντιδήμαρχος Ξεμπερδευτικού, δεν θέλεις;

Σ:)))))))

museologist είπε...

Μόνο αντιδημάρχους θα έχεις, όχι αρχιδημάρχους;

Μαύρος Γάτος είπε...

Museologist, Αντιδήμαρχος Αρχιδημάρχου!

Χαρυβδιςς είπε...

ΜΑΥΡΟΓΑΡΟΥΡΕ...είπες το γιό μου μαμακια?Το καμάρι μου? Μήπως εχεις συμμαχήσει με εκείνη την ξανθιά -βαμένη- που μου κουβαλάει τώρα τελευταία? Μαμακιας ο Τακούλης που ξυπνάει 8 το πρώι να πάει στη δουλειά κι ας είπα στον υπουργό ''το παιδί εχει πονοκεφάλους δε μπορεί να σηκώνεται πρωί'' ...αλλα αν δει ψήφο να με φτύσει...Εχει και πτυχίο ο Τακούλης απο τα ΤΕΙ φυτικής παραγωγής ...τι τράβηξε το καμαρι μου να πηγαινοερχεται 3-4φορές το χρόνο πανω εκει στα κατσάβραχα..Γιατί νομίζεις οτι έπεσε το ΠΑΣΟΚ? ουτε μια μεταγραφή δε μας έκανε ,βέβαια το Γιαννακη της Ευανθίας τον φέρανε απο τη Κρήτη εδώ γιατι βλέπεις ήταν γραμμένοι στη τοπική ...το είπα στον αχαιρευτο τον άντρα μου γραψου βρε τιποτα αυτός...Τελος πάντων ...αλλο ειναι το θέμα μας...Δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί ο Τακούλης μου από τις σπουδές και τον πήρανε στρατό...α εκεί πάτησα πόδι...Βράδυ το παιδί εξω στα σκοτάδια με τ αγιαζι να του περουν'ιζει το κοκκαλο? Στο Σουφλί θα σας στείλω όλους...Μαυρογατε μου στη Μεσογείων τον είχαν βάλει βραδιάτικα να φυλάει σκοπιά.Ακου στρατόπεδο στη Μεσογείων ..γιατι βρε γιανα μη μας πάρουν οι Τουρκοι τον Βαρδα και το ΣΩΤΗΡΙΑ? Πάω που λες το βραδυ και βλέπω το παιδι πάνω σε κάτι συρματοπλέγματα να φυλάει ,λέει,σκοπιά...΄΄Κατέβα κάτω Τακούλη γρήγορα'' μ ακουσαν μέχρι την ΕΡτ ''μα μαμα ο λοχαγός...'',΄΄κατέβα βρε μη πάρει ο διαολος και τον λοχαγό και σένα'' ουρλιαξα κι αντιλάλησε σ όλους τους Αμπελόκηπους...γιατί μαυρόγατε μου αυτή είναι η ελληνίδα μάνα η ηρωίδα..Γιατί αν περιμέναμε από τον έλληνα πατέρα σωθήκαμε...οταν εγώ ξήλωνα τα γαλόνια του λοχαγού αυτός χτύπαγε γκομενες στο chat τρομάρα του ...Τι έλεγα? α για την ελληνίδα μάνα...οχι καλέ για τον Τακούλη έλεγα...ενάμιση χρόνο το παιδί μου δεν είδε άσπρη μέρα ...να ξυπνάει κάθε πρώι να παίρνει τους δρόμους ν ανεβαίνει από το φάληρο στη Μεσογείων...
Με άλλη ευκαιρία θα σας πω κι άλλα για να δείτε ποιά είναι η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ η ηρωίδα...(Τον Τακούλη μαυρόγατε που θα τον τακτοποιήσεις? )

Μαύρος Γάτος είπε...

Κυρία Αντιδήμαρχε μην ανησυχείτε. Έχουμε φροντίσει για όλα, μα όταν λέμε για όλα.... Σ:))))))

Κάντε λίγη υπομονή, αύριο αι προγραμματικαί μας δηλώσεις, και θα το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι.

Το κείμενό σας υπέροχο, μήπως να σάς χρίσουμε Αντιδήμαρχο Μητρότητας;;;;

Σ:)))))

advocatus diaboli είπε...

Μαύρος γάτος,
ο μόνος φινετσάτος!


Μού ήρθε στο μυαλό και το γνωστό τραγουδάκι: Λαέ της Λιλιπούπολης σήκωσε πια παντιέρα/ με το Νικήτα Δήμαρχο δεν θα δεις άσπρη μέρα/ κι αν ήσουν σκανδαλιδικός/ καιρός να μετανιώσεις/ γίνε μαυρογατουλικός/ αν θέλεις να προκόψεις!

Matron Maya είπε...

ως αντιδημαρχος μαγιών μαύρογατε να ξέρεις ότι θα σταθώ δίπλα σε κάθε δυσκολία του συνανθρώπου μας. Όσο για σένα κάτι κακοήθειες του στυλ Sylvestre να κηνυγάει tweetie θα κοπούν!

Μαύρος Γάτος είπε...

Διάβολε, την σκαπούλαρες
με τέτοιον αντβοκάτο...
κι όλα καλά και άθλια,
κι εδώ και εκεί κάτω...
(μαζί σου ως τον πάτο)


Καπετάνισσα και Διαβολοδικηγόρε, καθίστασθε υπεύθυνοι Δημιουργικού.

Μάγια, διακρίνω μια τάση Ρεβιζιονισμού; Τροτσκισμού-Λενινισμού;

Προσοχή, έπεσες σε σκληροπυρηνικό επ-αναστάτη....

Σ:)))))))

NinaC είπε...

Από τη μια βλέπω ότι η θέση Αντιδημάρχου του Σεξ είναι κενή.

Από την άλλη με ζητάει κι ο Σκανδαλίδης....

Μαύρος Γάτος είπε...

Composition Doll πανηγυρικά Αντιδήμαρχος Σεξ & Kink(y) !!!!!

Θρύπας πάταξον μεν, άκουσον δεν. Περίμενε βρε να δεις τις προγραμματικές μου δηλώσεις και αποφασίζεις. Μιλάμε για ΜΕΓΑΛΑ γλέντια... έχει για όλους....

Ακόμα και για τον Παπά της Ενορίας σου...

Σ:))))))

Ανώνυμος είπε...

Confused, Αντιδήμαρχος Ξεμπερδευτικού, δεν θέλεις;

Χμμμ, έχω χρόνο να το σκεφτώ; Μη πάρω στο λαιμό μου και άλλους. Κρίμα δεν είναι; :P :)))

raffinata είπε...

τελικά το -αρχίδα ως κατάληξη δεν το γλυτώνω :Ρ
κι αυτό το "επίτιμη" τι το ήθελες, που παραπέμπει σε Μητσοτάκη; Δε μου φτάνει η γκαντεμιά που έχω ;)

oistros είπε...

Αλλαγές κάνετε? Την αντιδημαρχία την πήρα το πρωί. Η κάρτα αλλαγών ισχύει? Μπορώ να επιστρέψω την λογοτεχνία και να προβάρω κάτι σε κατασκευές, εργολαβίες κατ' ανάθεσιν και τα λοιπά εμπριμέ? Για να μην πεινάσουμε το λέω Δήμαρχε. :)
Και ως γνωστόν χορτάτοι μετά, φιλοσοφούμε καλύτερα.

Μαύρος Γάτος είπε...

Confused, με την άνεσή σου... όταν δεις όμως αύριο τις προγραμματικές μας δηλώσεις, θα σού διαλυθεί κάθε αμφιβολία.

Μαράκι, δεν διάβασες καλά.... δεν βρίσκεσαι στου Λαμπρούκου κορίτσι μου! Επίτιμη Δημαρχίνα λέει o Τίτλος σου!

Oίστρε, στην διάθεσή σου όποια Θέση ποθήσεις! Δεν είμαθα τσιγγούνηδες ΓατοΔήμαρχοι...

Σ:))))

Afrikanos είπε...

Πασων των Αφρικων,εεε???
μμμμμμ

εχω σιγουρες τσι ψηφους τοτε ολων των Σινταδων!!!

Για την παραταξη μας ρε γαμωτο!!!

Αντιδημαρχοι ολης της παραταξης ενωθειτε κατω απο ενα (Αρχι)Δημαρχο!!!

Ελ Γκατο μι Δημαρχον!:-)))))))

(αργουν οι δηλωσεις? πρεπει να κανω και φειγβολαν!)

An-Lu είπε...

Αντιδημαρχίνα Τριγυρισμάτων (για Δημοσιες Σχέσεις κουλουπού)....
θέλετε;;;
Προσφέρομαι αυθορμήτως και με μειωμένη αντιμισθία, μόνο με 29.999 ευρώπουλα!!!!
Σου έρχομαι και φθηνά βλέπεις!!!!