6 Σεπ 2006

ΖΗΤΩ Ο ΛΆΟΣ (ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ), ΖΗΤΩ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ!

http://www.ecclesia.gr/greek/pronaos/pronaos_113.html

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΝΕΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ

«Θέλω να συνδέσω τη θητεία μου, ως Δημάρχου Αθηναίων, με την ανέγερση νέου Καθεδρικού Ναού στην πρωτεύουσα, κάτι που χρωστάω σε ό,τι αφορά το δικό μου βίωμα, τη δική μου πορεία και διαδρομή». Αυτό δήλωσε, εξερχόμενος του Αρχιεπισκοπικού μεγάρου (25/8/2006), ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος, νωρίτερα, συναντήθηκε με τον Μακαριώτατο κ. Χριστόδουλο, ύστερα από δικό του αίτημα.
Tο χρωστάει, λέει, ο άνθρωπος... Όσον αφορά την "διαδρομή" του... Ε, καθένας με το χρέος του και με το τάμα του, στην απίστευτη πολυαγαπημένη και πολυβασανισμένη μας χώρα, όπου ακόμα και ο "Θεός" θέλει λάδωμα, τάμα το λέγανε παλιά, κι ο Άγιος φοβέρα...... Άλλος ένα κεράκι, άλλος ένα σταυρουδάκι, κι ο Ευσεβής Χρεωμένος Σοσιαλιστής, έναν ολοκαίνουργιο Καθεδρικό Ναό Super Jumbo Turbo King Size, στο κέντρο της Αθήνας. Το ακριβές σημείο δεν αναφέρεται στο ρεπορτάζ, αλλά σαφέστατα πρόκειται για τα ερείπια του σταδίου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ή τα Προσφυγικά, όπως έχει ζητήσει ο Σεβαστός ημών Ποιμήν, Άγιος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλος. Μπεεεεεεεεέ....

Τρέμω όταν σκέφτομαι τι θα τάξει ο Νικήτας σε αντιπερισπασμό!!!!!!!

Εγώ πάντως, αν με ψηφίσετε για Δήμαρχο, Ευσεβείς μου Πιστοί, πολυαγαπημένο μου Ποίμνιο, μπεεεεε, κάνω τάμα αυτήν την στιγμή, ανατρίχιασα βρε από την συγκίνηση, να γκρεμίσω την Ακρόπολη, και να τον φτιάξω εκεί τον Μεγαλοπρεπή Καθεδρικό. Α μα πιά τόσα χρόνια με αυτά τα ειδεχθή ειδωλολατρικά (φτου) ερείπια.
.

20 σχόλια:

cyrus είπε...

Μη σκας -- δεν θα βγει, παρά την επαίσχυντη ψηφοθηρία...

Μαύρος Γάτος είπε...

Λες γι' αυτό να τάζει Καθεδρικούς με πετραχήλια;;;;

Είδες όμως και την φράση που πρόσθεσα στο τέλος; Τί θα τάξει ο άλλος σε αντιπερισπασμό;

Ανώνυμος είπε...

Ουυυυυυυ 666 ουυυυυυ 666. Τι φωνάζεις ρε ε; Για το ναό της δημοκρατίας είπε ο Σκανδαλίδης και μιας και είναι και ιεροψάλτης ( δεξιός παρακαλώ ) του ξέφυγε και είπε καθεδρικός . Που στην καθ-έδρα να τους κάτσει.
Ουυυυυυυ 666. Ο Μαύρος Γάτος είναι ο 666 . Αι ντοντ γουόντ Μαύρος Γάτος ....Μαύρος Γάτος ιζ ε κίλερ ...Ουυυυυυυ 666

Αθήναιος είπε...

Με είπες Σίβυλλα αλλά δεν με διαβάεις. O Νικήτας δεν έταξε. Του ζήτησε τη βοήθεια για το θέμα των αστέγων. Πιο κομψή ψηφοθηρία αυτό εξίσου εμετική κατα τη γνώμη μου.

vromogato είπε...

χσσσττττ ... που σημαίνει:
ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι ζόρι τραβάς ρε με το νέο Καθεδρικό; Καλύτερος είναι ο Πάπας που έχει πιο σένιο τσαρδί στη Ρώμη;

(Μαίανδρος)

advocatus diaboli είπε...

Το καλύτερο είναι πού θέλουν να γίνει ο νέος καθεδρικός: στο νυν γήπεδο του ΠΑΟ, που δεν θα γίνει χώρος πρασίνου φυσικά. Αμ το άλλο; Θέλει ο Χριστόδουλας να ανεγείρει συνοδικό μέγαρο στον Καρέα. Για να γίνει αυτό, θα φάει στρέμματα δάσους και το ξέρει και ο Αγιος (!) και ο Σκανδαλίδης. Μια είναι η λύση. Μαυρίστε τους (ο δικηγόρος του 666 ψηφίζει Αθήνα! Μια ψήφος, θα πείτε. Μία από εδώ, μία από εκεί...)

Ανώνυμος είπε...

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα... :(

αθεόφοβος είπε...

Νομίζω ότι η Ακρόπολη είναι καλή ιδέα.
Να έχει και ένα δυνατό καμπαναριό να ακούγεται εκτός απ'την Αθήνα και στα περίχωρα γιατί ύπάρχουν μερικοί που καταφέρνουν να κοιμούνται την Κυριακή το πρωί και τις γιορτές ,γιατί είναι μακρυά από την καμπάνα της ενορίας τους ,τα γαιδούρια,οι άθεοι,οι 666!!!

Stathis είπε...

Στην Αθήνα που ασφυκτιά η προτεραιότητα του υποψηφίου δημάρχου κου Σκανδαλίδη , είναι η ανέγερση νέου καθεδρικού.
Νισάφι πια!

Έχω πολλά ερωτηματικά , τα οποία τα ανεβάζω σε post.

Μπράβο Μαύρε Γάτε που το ανακινείς.

Περαστικός είπε...

Να τους χαιρόμαστε. Ελεύθερους χώρους, χώρους πρασίνου, ελεύθερους χώρους άθλησης δεν τάζει κανένας; Το θέμα στην Αθήνα δεν είναι τι θα κτιστεί αλλά τι θα γκρεμιστεί.

Rodia είπε...

ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ, ΛΕΩ ΓΩ..

Ecumene είπε...

ΕΙΝΑΙ ΨΑΛΤΗΣ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ...

ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ;;...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΨΑΛΤΗΣ ΚΑΝΕΙ.....

museologist είπε...

Έχει χάσει κάθε σοβαρότητα ο κ. Σκανδαλίδης. Και τον θεωρούσα και από τους σοβαρούς πολιτικούς.

Πάει, εγώ έχω πεπειστεί ότι οι δήμαρχοι πρέπει να μπαίνουν μέσω ΑΣΕΠ, με εξετάσεις.

Ο παππούς μου έφτιαξε κάποτε ένα εκκλησάκι στον Άγιο Βησσαρίωνα, με τις οικονομίες του. Είναι στη μέση του θεσσαλικού κάμπου, κάνουμε του Αγ. Κωνσταντίνου λειτουργία εκεί για να μνημονεύσουμε τον παππού. Και για τον παππού μου υποθέτω ότι ήταν "κάτι που χρωστούσε σε ό,τι αφορά το δικό του βίωμα, τη δική του πορεία και διαδρομή", αλλά δεν έβαλε για δήμαρχος για να ξεπληρώσει το χρέος του...

ioannisk είπε...

Ας γίνω αιρετικός. Δεν είμαι ενάντια στην ανέργεση νέου καθεδρικού ναού. Φυσικά υπό όρους (και πολλούς). Να σταματήσουν να χτίζουν οι παπάδες εκκλησίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, να σταματήσουν να μπορούν να χτίζουν όπου θέλουν χωρίς άδεια από την πολεδομία κλπ. Ανέφερα 2 όρους στα γρήγορα που σχετίζονται μόνο με το χτίσιμο ναών και είναι ρεαλιστικό να επιτευχθούν.

Για να χρησιμοποιήσω ένα στερεότυπο: ο ναός θα μπορούσε να είναι μία αρχιτεκτονική attraction για την πόλη.

Α ας χτίσει τον ναό του ο Φασιστόδουλος αρκεί να μην ξαναδώ πολιτικούς να φυλάνε την φούστα του.

Τέλος πάντω σταματάω εδώ γιατί θα γράψω πόνημα.

"Πάει, εγώ έχω πεπειστεί ότι οι δήμαρχοι πρέπει να μπαίνουν μέσω ΑΣΕΠ, με εξετάσεις." μπαα εκεί θέλει διάβασμα.

Για τον Σκανδαλίδη: ο χαμένος από τα ράσα πιάνεται.

Υ.Γ. άσχετο έχετε δει τι κιτσαριό γεμάτο χρυσάφι είναι η μητρόπλη της Αθήνας;

Debby είπε...

Ξεκίνησε από την Κω. Οσο καιρό ψηφιζόταν εδώ Σκανδαλίδη άκουγα αλλά Σκανδαλίδη δεν έβλεπα. Μετά πήρε προαγωγή. Και δυστυχώς την θέση του εδώ την πήρε ένας άλλος ακόμα πιο χειρότερος!! Βλ.Παυλίδης!

Μαύρος Γάτος είπε...

Ιωάννη, καμμιά αντιρρηση. Αλλά εγώ όπως ίσως είδες βρήκα την ΙΔΑΝΙΚΗ λύση! Και το πράσινο δεν θίγεται, και ο Καθεδρικός έχει θέα. Ευελπιστώ στην ψήφο σου, και γιατί όχι, και στο ψηφοδέλτιό μας!

Debby από την Κω είσαι; ¨Εζησα εκεί έναν χρόνο. Αρτεμισίας Σ;))) ¨Ερχεσαι κι εσύτ μαζί; Θα χριστείς Αντιδήμαρχος επί της Δωδεκανήσου. Εκτός αν προκύψει κανένας Ροδίτης και αναγκαστώ να σού κόψω κάτο.

Ιωάννη, διάλεξε κι εσύ αντιδημαρχία.

Σ;))

ioannisk είπε...

Θα πρέπει να πάρω την έγκριση από τον πνευματικό μου...

Μαύρος Γάτος είπε...

Γρηγορείτε- σπεύδετε...

Σ;)

Ανώνυμος είπε...

gia ton xoro naou dexero as to pei