22 Αυγ 2007

ΤΊ ΝΑ ΨΗΦΊΣΕΙ ΚΑΝΕΊΣ; ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΌΣ, ΠΊΣΩ ΡΈΜΑ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΈΣΗ Η ΑΛΈΚΑ!

Επειδή για τεχνικούς λόγους δεν μπορώ ν' αφήσω πουθενά σχόλιο, απαντώ εδώ στα σχόλια του αμέσως προηγούμενού μου κειμένου (για τις πρόωρες εκλογές και την πολιτική ξεφτίλα):
.
1. Δεν μετανοιώνω που ψήφισα ΝΔ το 2ΟΟ4. Αυτό έπρεπε να κάνω, τότε. Αλλά φυσικά, όπως είπα, ποτέ ξανά...
2. Παλιότερα ψήφιζα ΣΥΝ. Μού άρεσε πολύ η πολιτική παρουσία του Νίκου Κωνσταντόπουλου. Για διάφορους σοβαρούς λόγους, τόσο οι αποχώρησαντες όσο και οι εναπομείναντες τα κατάφεραν να με αποξενώσουν τελείως.
3. Αν και δεν συμπαθώ τους σταλινικούς, με τρώει το χέρι μου να ψηφίσω Αλέκα (και Λιάνα...). Πέρα από τις ιδεοληψίες και τις έμμονες τους, νομίζω ότι η μόνη αληθινή φωνή που ακούγεται στην ελληνική δημόσια ζωή είναι αυτή του ΚΚΕ...
4. Δεν θέλω να τους κάνω τη χάρη να ρίξω λευκό. Το μη χείρον...

7 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Εγω απο την αλλη θα απεχω για ακομη μια φορα....

arammos είπε...

Έχεις μια σταθερότητα βλέπω... :)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Το λευκό είναι ένδειξη δειλίας και το άκυρο λιποταξία από μία μάχη έστω και ξεπουλημένη. Η ψήφος κατακτήθηκε με αίμα και δεν μπορώ να διανοηθώ κάποιος να ξεπουλά στη μαύρη αντίδραση ένα τέτοιο δικαίωμα.

George Sou είπε...

Άσε με να κάνω το δίλημμα λίγο καλύτερο.
ΚΚΕ με δικαστή Καζάκο (και Κλίντον έχει δικάσει σου λέω) στο επικράτειας και ΣΥΝ με Μπανιά αντίστοιχα!!!
Χε Χε Χε...
Προς Μπανιά βλέπω, αλλά το στομάχι μου κάνει βόλτες στη σκέψη του Κωστάκη νικητή...
Όποιος μικρός πάντως είναι προτιμότερος.
Νομίζω!

Niemandsrose είπε...

Άλλοι αλλάζουνε πουκάμισα, άλλοι γκόμενες και άλλοι κόμματα. Γεια σου ρε γάτο με τις εφτά ψυχές. Καθε μία κι άλλο κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ έχει γραμμή και όλοι ανεξαιρέτως οι υποψήφιοί του δεν ξεχνούν να επιτίθενται και στον ΣΥΝ.Δηλαδή αγαπητοί που μάχεστε τον δικομματισμό αν κάποιος δεν γουστάρει να σας ψηφίσει θεωρώντας σας δογματικούς και άκαμπτους τι προτείνετε; Λευκό που ενισχύει το πρώτο κόμμα ή Καρατζαφέρη; Αντίθετα ο ΣΥΝ και οι εκπρόσωποί του μιλούν πάντα για ενίσχυση της "Αριστεράς", αφήνοντας το ΚΚΕ στη μιζέρια της εμμονής του. Αυτά τα λίγα με την επισήμανση ότι πέρα από το λευκό που ενισχύει τον πρώτο, το σύνολο του ποσοστού των μικρών κομμάτων που δεν μπαίνουν στη Βουλή πάει κι αυτό στον πρώτο.Με λίγα λόγια χρειάζεται μια Βουλή με πολύ ισχυρό ΚΚΕ και ΣΥΝ για να μη μπορεί η νέα κυβέρνηση να ξεσκίσει ανενόχλητη.Τέλος και καλό βόλι.

flougr είπε...

http://lefko-2007.blogspot.com/

Γιατί λέτε οτι το λευκό είναι ενδειξή δειλίας ή χαμένη ψήφος ; Μήπως αυτό θέλουν να πιστέυουμε ;