9 Δεκ 2009

ΓΙ *ΑΥΤόΝ* ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤάΧΡΟΝΟ ΠΟΙόΣ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕί; ΠΟΙόΣ ΘΑ ΚΛάΨΕΙ; ΠΟΙόΣ Θα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤήΣΕΙ ΕΠΙΤέΛΟΥΣ, Ρε ΓΑΜώΤΟ: ΡΕ ΓΑΜώΤΟ:



Κόκκινο, για τα δεκαπέντε σου χρόνια, Σόλωνα







Ο Σόλων, δεκαπέντε χρονών παιδί



παρασύρθηκε κι εγκαταλείφθηκε το Σάββατο

από εγκληματία οδηγό, στην Κηφισίας




Γράφει ένας συμμαθητής του: 


 Δυστυχώς ο Σόλωνας πέθανε σήμερα, αύριο θα γίνει η κηδεία του. Στην Κηφησίας θα γίνει μια ακάθιστη διαμαρτυρία στις 8 παρά τέταρτο το πρωί για μια πεζογέφυρα μπροστά από τα STARBUCKS, όποιος θέλει μπορεί, να έρθει, και να φέρει και ένα λουλούδι προαιρετικά, κόκκινο ή άσπρο. Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Υ.Γ. Αυτός που χτύπησε τον Σόλωνα παραδόθηκε χθες στην αστυνομία. 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ασχετο απο το δικο σου θεμα αναρτησης, αδραξα απλα την ευκαιρια να πω κατι που με τρωει. Στη χωρα που λεγεται ελλαδα χωρα της υπερβολης και που η τρίχα γίνεται τριχιά να μη πω σκοινί που δενουν τα πλοια στους καβους, η αδυναμια των ραγιαδων ελληνων, συνδικαλιστων, φοιτητων, γονιων, μαθητων, θα ψαχνει παντα στο πρωτο νεκρο 15χρονο αδικοχαμενο σιγουρα, να τον βαλει σαν πλατες μπροστα για να κανει "επανασταση" ή εστω να διεκδικήσει τα πολιτικα του και μη δικαιωματα. Με νεκρους μαθητες μπροστα για να κρυβοσαστε απο πισω εσεις κυριοι σινδικαλισται ελληνες μπλογκερς δηθεν επαναστατες πολιτες αυτης της χωρας δεν πετυχαινετε τιποτα αλλο απο το να διαιωνιζετε τη φυγοπονια σας και τη δηθεν επαναστατικοτητα σας.
Μονο οι Μαυριτανοι με τον νεκρο Ελ Σιντ πανω στο αλογο φοβηθηκαν τους Ισπανους, ιστορικα και αν αληθευει.
Αυτα.

Μαύρος Γάτος είπε...

Ιστορικά, και όχι μόνο στην Ελλάδα, ένα αδικοχαμένο θύμα έχει αποτελε΄σει πολλές φορές την αφορμή για μια κοσμογονική ή ασήμαντη επανάσταση. Ο Αλέξης ας είναι η αφορμή για την αλλαγή συμπεριφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Σόλωνας όμως πέθανε τελείως αθόρυβα, κι ήταν δέκα χρόνια πριν που ο άλλος με την Πόρσε διαμέλισε δύο άτομα στην Ποσειδώνος, και τίποτα απολύτως δεν άλλαξε- γατί μπορείς να βρίσεις στον Ελληναρά τον Μπάτσο του, αλλά όχι την Αμαξάρα του.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Ένα ακόμα θύμα που θα προστεθεί στον μακρύ κατάλογο του εμφύλιου πολέμου μεταξύ της τρέλας και της αδιαοφρίας, μεταξύ της ζωής της στενομυαλιάς οδηγών (κι ενίοτε πεζών), της έλειψης παιδέιας ακι της μαγκιάς.

Katerina ante portas είπε...

Παρατηρώ την έκρηξη των ανθρώπων στο link του
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=246521253848group που έγινε η αιτία και κινητοποιήθηκα και εγώ..
Όλοι καταδικάζουν την πράξη, όλοι αδημονούν να βρεθεί ο οδηγός..
Από τι στιγμή που μάλλον τα πράγματα χάθηκαν για το παιδί, τότε παρουσιάστηκε και παραδόθηκε ο οδηγός. (Μεγάλη ιστορία αυτό, και σωστή νομική συμβουλή!)
Οπότε το στυλ της επικοινωνίας αλλάζει.
Επιτίθενται στη δημιουργό του group !!
Αντί να σταθούν στην ουσία, να γίνει συνειδητοποίηση, να μην το σκάζει κανείς και να αναλαμβάνει τις ευθύνες του, τους πειράζει που όλοι αναθεματίζουν τον ασυνείδητο οδηγό!! Προφανώς φίλοι του.. Τι να πώ..
Όποιος και αν είναι ο οδηγός το μέγεθος της ευθύνης ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Τέλος πάντων, ας αναπαυθεί ο Σόλων εν ειρήνη και οι γονείς του να παρηγορηθούν και να έχουν δύναμη..

Ανώνυμος είπε...

Δε διαφωνω μαυρε γατε αλλα παγκοσμια και με εξαιρεση ΜΟΝΟ την ελλαδα ενα θυμα εχει αποτελεσει στο να συμβουν αυθορμητες επαναστασεις και στασεις και χωρις αντιστασεις εσωτερικες.
Βλεπεις, εδω στη χωρα της μπανανιας ποτε δεν εχουν γινει τετοια πραγμτα. Κι ουτε προκειται βεβαια. Αυτο που γινεται στην ελλαδα και ειναι νοοτροπια ειναι να υπαρξει θυμα και απο την αλλη πλευρα ειτε του μπατσου ειτε του οδηγου. Αν υπαρξει, τελειωνει εκει ολο το ζητημα.
Παραδειγματα νοοτροπιας σε αλλου επιπεδου ζητηματα, η απεργια των υπαλληλων του δημου αθηναιων. Ποιος θα φαει τα σκουπιδια στη μαπα προκειμενου να παρει αυξηση ο υπαλληλος? Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.
Κατεβαινω στη δουλεια μου καΙ 50 ολα κι ολα ατομα εχουν κλεισει την Ακαδημιας. Καθυστερω να παω στην εργασια μου, μου κοβει ημερομισθιο ο εργοδοτης μου στη καλυτερη περιπτωση. Τη χειροτερη δε τη συζηταμε.
Η χωρα αυτη δεν επρεπε να λεγεται ελλαδα. Πρεπει κατ' εμε να ονομαστει "ο θανατος σου η ζωη μου". Για να ξερουμε που ζουμε δηλαδη.

goofyMAGOUFH είπε...

Μια κόκκινη σκέψη ακουμπώ εδώ
. . . για το Σόλωνα!

Ανώνυμος είπε...

STAMATISTE OLOI NA LETE PWS OSOI EPITI8ODAI STI DIMIOURGO TOU GROUP EINAI FILOI TOU ODIGOU!!! anikw kai egw se autous pu
diamartiri8ikan gia to group!!kai auto pu me enoxlise einai oloi autoi pu rwrusan asimada pragmata gia ton solwna kai elegan oti i8elan!!! kai vevaia dn eimai kamia filoi tou odigou!!ala TU SOLWNA!!! kai o didimos aderfos tu einai sto tmima mu!!! an katalavenete ti simainei auto!!!!!!!!!!!min leei o ka8enas oti tu katevenei!!poso me ponaei otan vlepw autes tis aidies!!! pws siberanate mwre pws eimaste filoi tu odigou???? toso mialo exete, tosa lete..... opoios dn 3erei as min milaei parakalw poli. emeis poname kai eseis
prospa8ite na to pe3ete
e3ipnoi!!!.........