5 Μαρ 2009

ΕΠΙΧΕίΡΗΣΗ - ΣΚΟύΠΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚήΣ ΑΣΤΥΝΟΜίΑΣ ΚΑΤά ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤών - ΕΔώ, ΓΙΑ ΠόΤΕ ΠΡΟΒΛέΠΕΤΑΙ ΚάΤΙ ΑΝΤίΣΤΟΙΧΟ;

.
Πηγή: Έθνος online

"Επιχείρηση-σκούπα κατά του ακροδεξιού εξτρεμισμού και στα δεκαέξι ομόσπονδα κρατίδια της χώρας πραγματοποίησε η γερμανική αστυνομία εκτελώντας ταυτόχρονα 200 επιχειρήσεις εναντίον οικημάτων, γραφείων, κατοικιών στελεχών της ναζιστικής Δεξιάς.Κατά τη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν 45.000 ύποπτα ηχητικά ντοκουμέντα, πάνω από 170 κομπιούτερ, 70 όπλα. "
(...)
"Εξήντα χρόνια μετά το τέλος του Β’ Παγκόσμιου Πόλεμου και την ήττα του Ναζισμού, ο ακροδεξιός εξτρεμισμός παραμένει το υπ’ αριθμόν ένα πολιτικό πρόβλημα στη Γερμανία, ειδικότερα στο ανατολικό της τμήμα όπου η οικονομική οπισθοδρόμηση και η αυξανόμενη ανεργία ενισχύουν την επιρροή των νεοναζιστικών απόψεων.

Σύμφωνα με την έρευνα του Γερμανικού Γραφείου Ομοσπονδιακού Εγκλήματος σε ολόκληρη τη Γερμανία, οι αντισημιτικές και οι ξενοφοβικές επιθέσεις έχουν σημειώσει αξιοπρόσεκτη αύξηση και μάλιστα καταγράφεται ποιοτική αλλαγή των νεοναζιστικών ενεργειών σε πιο βίαιες και αιματηρές μορφές."


5 σχόλια:

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Φιλε μου γατε,
α) για να ισχυριστει κανεις σοβαρα πως στην Ελλαδα δεν εχουμε τετοια "ζωα", πρεπει μαλλον να ζει αλλου η να ειναι παντελως ηλιθιος.
β) Για να ισχυριστει κανεις σοβαρα πως στην Ελλαδα ολα αυτα τα αποβρασματα δεν εχουν τις πλατες του πολιτικου μας συστηματος πρεπει μαλλον να ειναι ρομαντικος χαλβας. Ακουσες ποτέ κανενα απ τα κομματα της βουλης μας να ζηταει πχ. να βγει εκτος νομου η χρυση αυγη? Οχι ? Ουτε και προκειται...
Οποτε τι "επιχειρησεις σκουπα" ονειρευεσαι φιλε μου...;
Τα σεβη μου.

Μαύρος Γάτος είπε...

Μα αν πάψω φίλε μου να ονειρεύομαι (γνωρίζοντας φυσικά ότι ονειρεύομαι), θα πρέπει ή να πέσω σε κατάθλιψη, ή να αλλάξω χώρα, ή ν' αυτοκτονήσω.

Άσε με λοιπόν να ονειρεύομαι...

EVISSA είπε...

να ονειρεύεσαι,να οραματίζεσαι και να αντιστέκεσαι δεν είναι απλά ζητούμενο είναι η ίδια η ζωή. Απλά συνέχισε...ΚΑΛΗΜΈΡΑ

κόκκινο μπαλόνι είπε...

έχει και στην Καμάρα σήμερα συγκέντρωση στις 6:00 για την επίθεση στο Στέκι Μεταναστών!
Αντίσταση γατούλη!

pølsemannen είπε...

Ψεύδεσθε όλοι ασυστόλως!

Εμείς είμεθα ανώτεροι και πονόψυχοι άνθρωπες και αυτά τα ναζιστικά δεν τα θέλουμε καθόλου!

Μόνο κάτι βιβλία για τους Οβριούς και όλη την αλήθεια βγαίνουν που και που, για να σπάει η μουλτικούλτι μονοτονία!