10 Σεπ 2006

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ...

...ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ , ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ, ΤΟΥ ΤΖΟΓΟΥ
ΚΑΙ ΤΩΝ Α(θ)ΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ;


.
Τα ΜΠΑΟΚΙΑ ψηφίζουνε, λέει. Όπως ψηφίζουν και τα Χανούμια, και οι Γάβροι, και οι Βάζελοι, και τα Σκουλήκια, και όλοι οι άλλοι ανεγκέφαλοι "οπαδοί", τα τυφλά κι αφιονισμένα εκτελεστικά όργανα των συμφερόντων του κάθε μαφιόζου νυν ή wannabe προέδρου των διεφθαρμένων "επαγγελματικών" ομάδων, που μόνο τον Αθλητισμό και το Ευ Αγωνίζεσθαι δεν υπηρετούν... Ψηφίζουν, τα προβατάκια, που μεταμορφώνονται σε δήθεν λύκους μόνο όταν είναι να τα σπάσουν. Ψηφίζουν, και επομένως θεωρούν ότι δικαιούνται να εκβιάζουν την κάθε κυβέρνηση για να ΠΛΗΡΩΣΕΙ κάμποσα εκατομμύρια ευρώ ακόμα, και να "σώσει" την ομάδα τους, για την οποία κόβουν φλέβες. Κι αφού ψηφίζουν, και δικαιούνται να εκβιάζουν κυβερνήσεις, δικαιούνται και να σπάσουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ και καμπόσα μαγαζιά, και να κάψουν και κάμποση δημόσια περιουσία, για να ξεδώσουν, βρε αδερφέ. Και να "πιέσουν "ακόμα πιό εκβιαστικά.



Κι εγώ όμως σαν πολίτης μιάς Δημοκρατίας, δεν δικαιούμαι να ΜΗΝ πληρώνω τις φιλοδοξίες και τις ατασθαλίες των "Προέδρων", που για χάρη τους σφάζονται και σφάζουν, καίνε και ρημάζουν, οι χουλιγκάνοι της κάθε ομάδας; Δεν δικαιούμαι να λειτουργούν κάποιοι μηχανισμοί ώστε να μην επιτρέπεται στον καθένα πονηρό να ΑΦΙΟΝΙΖΕΙ τους συμπολίτες μου, αυτούς στους οποίους δίπλα ζω, και να τους κουρδίζει ανενόχλητος στον φαύλο κύκλο του ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ, της ΑΜΑΘΕΙΑΣ και της ΒΙΑΣ; ΔΕΝ δικαιούμαι να έχω σαν πολίτης έναν ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, που θα πιάσει τον κο Πετρουλάκη, εκδότη της MetroSport Θεσσαλονίκης, και να τού πει, "έλα εδώ ΡΕ ΑΛΗΤΗ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΟΥΡΔΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, για να πουλήσεις ΔΥΟ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ";

Προσωπικά πιστεύω ότι η μόνη λύση είναι η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ή ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. Μπορεί να μην ξαναπάρουμε το EURO, και να μην ξανανιώσουμε τις φρούδες Εθνικές Συγκινήσεις της Λισσαβώνας και της Ιαπωνίας, ΠΟΥ ΈΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΏΣ ΕΊΝΑΙ ΚΕΝΈΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ, αλλά θα εξυγιανθεί κάπως το απόστημα που λέγεται "Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ". Και που μαστίζει ένα κομμάτι της νεολαίας. ΠΑΙΔΙΑ και "ΠΑΙΔΙΑ" ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΔΙΠΛΑΜΑΣ, ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Αλλά σιγά μην γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτά τα "πρωταθλήματα" τροφοδοτούν τόσες και τόσες τσέπες.... Από τον προποτζή της γειτονιάς, τον κάθε αχαΐρευτο δηλαδή που δεν είχε στον ήλιο μοίρα, αλλά με γλυψίματα και λαδώματα κατάφερε να αγοράσει την άδεια για το Πρακτορείο Προπό όπου ξημεροβραδιάζονται τα δεκάδες θύματα-ζόμπι, ως τον Αυτοκράτορα του τζόγου Κόκκαλη... Ποιός πολιτικός θα είχε ποτέ τα αρχίδια και την ηθική ακεραιότητα να βάλει το μαχαίρι στο Κόκκαλο....

Δεν βλέπω πουθενά φως. Μήπως βλέπεις εσύ;

Το φωτογραφικό υλικό το βρήκα στο εξαιρετικό blog του x-berliner

16 σχόλια:

Afrikanos είπε...

Προς κ.Δημαρχον, ενταυθα:

Ιντα συνεβαινει?
Πας?
Φευγεις?
Ερχεσαι?
Μενεις?

Εχουμε αγωνα εδω, οι εκλογες πλησιαζουν!!! Ο Αρχηγος της Παττησω-φυλης μου ζητησε να τον ακροαστεις (αν χριεαζεσαι ακουστικα, θα σου δανεισω εγω!:-)
;-)))))


(Υ.Γ.> ολα καλα?...)

Ανώνυμος είπε...

Μούρχεται να ουρλιάξω όταν κλείνεις σχόλια.....

ΥΣ. Μη φύγεις...

Μαύρος Γάτος είπε...

Αντιδήμαρχε Αφρικανέ έχω κανέναν μήνα τώρα που φεύγω και όλο εδώ είμαι.... Μακάρι να είχα φύγει όταν έπρεπε και τώρα αν είχα ήδη γυρίσει ανανεωμένος...

Στον Αρχηγό τάξε ασύστολα ό,τι σου καπνίσει, σύμφωνα με τις Αρχές μας ( "ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ").
Σ:)))

Ναταλάκι αν φύγω θα είναι για καμμιά εβδομάδα, γιατί έχω φτάσει στα όριά μου... απ' όλες τις πλευρές... είσαι πολύ γλυκό κορίτσι και σ΄ ευχαριστώ.

nonplayer είπε...

Oh Mayor, my Mayor!

Stathis είπε...

Έχουμε δημοτικές εκλογές τώρα. Και σε ένα χρόνο αρχίζει η προεκλογική περίοδος.Μετά βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Μας τρόμαξες όλους και τους παλιούς, αλλά και τους νέους. θα μας έλειπες αν έφευγες. Ευτυχώς(για μας τουλάχιστον) που είσαι ακόμα εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Γλυκό κορίτσι;;;;; ΓΛΥΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ;;;;;;;;;!!!!!!!

Ένα απλό "γλυκό κορίτσι" εγώ;;;;;;;; Η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΒΡΕ;;;;;;;;;;;;

ΥΣ. Θενκς....για όλα.

Κωστής Γκορτζής είπε...

Δεν σε προλαβαίνω!
Κι αυτά τα ...ψυχοσκαμπανεβάσματά σου..., γίνονται ήχοι τουλάχιστον;
Άντε για φθινοπωρινές διακοπές (το αρκουδόρεμα στη Βάλια Κάλντα θ' αρχίσει να αφρίζει σε λίγο) και τα δρυόφυλλα θα γίνουν χρυσαφιά.
Μη ψάχνεις για "αρχίδια", και το μαχαίρι δεν θα μπεί ποτέ στο ..."Κόκκαλο".
Το πέταξαν στη θάλασσα αφού έκοψαν αυτά των ευνουχισμένων χουλιγκάνων τους. :(

Afrikanos είπε...

Αντε ρε Τσιφ(ι) (τσιφι-τσιφι το κοτσυφι) με τρομαξες!

Ειπα κι εγω οτι θα μας εγκαταλειψεις στον πιο δυσκολο αγωνα μας!

Μολις τελευσουν αι εκλογες και με την Αδεια της Αυτου εξοχοτητος Σας θα συνοδηποριστομεν!:-)

Μαύρος Γάτος είπε...

Είμαι λίγο αλοπρόσαλλος Δήμαρχος - Γάτος, είναι αλήθεια... αλλά δεν φταίω πάντα εγώ... υπάρχουν δυστυχώς και εξωτερικοί παράγοντες.

Η παρέα σας είναι μια μεγάλη άμυνα για μένα ενάντια στο Κρύο...

Σ:)

Ανώνυμος είπε...

"Μήπως βλέπεις εσύ;"
Τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να απαντήσω στο συγκεκριμένο ποστ. Βλέπω ότι όλα τα σχόλια είναι για τα προηγούμενα άνευ σχολίων ποστ. Τέλος πάντων έχω την εδώ http://xberliner.wordpress.com/2006/09/10/%ce%a3%ce%ba%ce%ad%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82/(αν βαριέσαι να διαβάσεις η απάντηση είναι ούτε και εγώ βλέπω)

Χαρυβδιςς είπε...

γατε φυγε η φυγή δεν ειναι δειλία η ακινησία ειναι...φύγε .Λιγες φορές το τολμάμε αλλα αξίζει ΚΑΙ μη νομίζεις υπάρχουν προορισμοί μόλις ενα βήμα ή και κανένα αρκεί πειστείς οτι αλλάξες ''τόπο''.Ίσως υπερβολική η προτροπή αλλα πιστεψε με από πείρα σου λέω αξίζει ν αλλάζεις ''τόπο'' ,αξίζει το ταξίδι ψάχνοντας νέο τόπο...

Afrikanos είπε...

και θα συνεχισει να'ναι οσο το θελησεις...

Θετικη σκεψη, θετικη ενεργεια!

Το πρωτο το εχω, το δευτερο ζηταω κι εγω!:-)))

Ελ γκατο μι Δημαρχον,κρατα και χαμογελα! Κανει τους αλλους ν'ανησυχουν!;-))))

Lion είπε...

Συγνωμη, ειμαι τελειως ασχετος. Αλλα δεν μπορω να πιστεψω αυτα που διαβαζω, γι' αυτο ρωταω:

ειναι αληθεια οτι οι ομαδες ποδοσφαιρου / μπασκετ επιδοτουνται απ' το κρατος;
Μηπως δεν καταλαβα σωστα το ποστ;

Μα, καλα - γιατι; Αφου ειναι -μυριουχοι ετσι κι αλλιως;

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν τον συνέλαβαν αυτόν τον εκδότη ακόμα. Κατά τα άλλα συμφωνώ καμιά επιχορήγηση σε επαγγελματικές ομάδες. Αντίθετα πολλές επιχορηγήσεις σε ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία γειτονιών και χωριών (με κάποια κριτήρια ποιότητας γιατί και εδώ βρίσκεις καμιά φορά παραγοντίσκους).

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλημέρα! Αφρικανέ Σ:)))))

Καπετάνιε αν επιδοτούνται λέει....
Αν διαγράφονται συνέχεια τα τεράστια χρέη τους λέει... για να μπορεί ο κάθε "Πρόεδρος' να αγοράζει τους Καφού και τους Ρονάλντο και τους; Ολιζαντέμπε...
Κράτος ενκράτει σού λέω...

Καπιταλιστικό Κομμούνι, είδες ποτέ κόρακα να βγάζει κοράκου μάτι;;;;

(...)