8 Ιουν 2012

Ο ΦΑΣΙΣΜόΣ ΠίΣΩ ΣΤο ΠΕΡΙΘώΡΙΟ όΠΟΥ ΑΝήΚΕΙ


ΕΠΕΙΓΟΝ: Ξεκαθαρίστε σε όλους τους συγγενείς, φίλους και γνωστούς σας, ότι όποιοι κι αν είναι, ό,τι δεσμοί κι αν σάς δένουν, οικογενειακοί, φιλικοί, επαγγελματικοί, ερωτικοί, ΔΕΝ θα τους ξαναμιλήσετε ποτέ αν (ξανα)ψηφίσουν Νεοναζιστές.

Γιατί ΟΛΕΣ οι ιδεολογίες μπορουν να εκχυδαϊστούν στην πράξη, ο ναζισμός/φασισμός/εθνικοσοσιαλισμός όμως είναι χυδαίος ΚΑΙ στη θεωρία.

Και γιατί ακόμα κι ανάμεσα στα πλήθη που κουνούσαν τις σημαίες με τη σβάστικα και φώναζαν "χάιλ χίτλερ", πολύ λίγοι ήταν οι συνειδητοποιημένοι ναζιστές. Οι υπόλοιποι ήταν και είναι όλοι αυτοί οι επιπόλαιοι, ρηχοί, ανώριμοι άνθρωποι που σύρονται για διάφορους λόγους στο φασισμό. Αυτό όμως δεν τους κάνει ούτε περισσότερο συμπαθείς ούτε λιγότερο επικίνδυνους.

art: "no nazism" by wanderingcrow @ deviantart

2 σχόλια:

akrat είπε...

καλημέρα

κατανοώ τι λες

ωστόσο ως την ώρα την κατάλληλη πρέπει να μιλάμε με τους γνωστούς μας

άκου φοβερό χτες πήγα σε δείπνο ο μπαμπάς ψηφίζει συριζα η μαμά δημαρ ο ενας γυος κκε η φοιτήτρια κόρη κκεμλ και ο άτακτος νέος χρυσά αυγά

τι να κάνουμε να τον βρίζουμε??

όταν πήγαινε με φιλικό ζευγάρι για το μαμ τους είπα ότι λες ότι άν αρχίσει ο γιώργος να μιλά θα σηκωθώ και θα φύγω...

τελικά ο ίδιος δεν ήταν φοβόταν μάλλον να αντιπαρατεθεί.... 22 είναι το παιδί τι να πω...

να τον διώξουν από το σπίτι??

ο δείμος του πολίτη είπε...

Δε θα συμφωνήσω ότι δε γνωρίζουν. Ξέρουν κι επέλεξαν συνειδητά τη βίαιη λογική. Βία στη Βουλή κατά των κακών βουλευτών που δεν μπορούν εκείνοι να δείρουν, βία σε μετανάστες, τσαμπουκά παντού.