12 Σεπ 2007

Ο ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ (ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΕΙ)

Είχα σκοπό να γράψω έναν νέο Ακάθιστο Ύμνο στην Δημοκρατική Αναγέννηση και στον Γίγαντα του Ήθους Στέλιο Παπαθεμελή, τον Άγιο αυτόν άνθρωπο με την τεράστια προσφορά στην Ελλάδα, τον τέως ατρόμητο Υπουργό Δημόσιας Τάξης του ΠΑΣΟΚ που πολέμησε ηρωικά και νίκησε το αμαρτωλό ξενύχτι, απαγορεύοντάς το. Με πήρε όμως ο ύπνος ακούγοντάς μιαν ομιλία του, κι έτσι ο Ύμνος αναβάλλεται - λόγω Ύπνου- για την επόμενη χιλιετία, δλδ κατά ένα dt, σε χρόνο Παπαθεμελή.



7 σχόλια:

Τζεφέρης Πέτρος είπε...

είναι...(παραείναι δηλαδή) old times classic ο κερατούκλης :):) χαχα

τι θα ψηφισω? ...δωσμου ένα λεπτάκι...

;)

καλησπέρες!

DARK_ERA είπε...

Aporw me ton Papathemeli... Afoy o aftoskopos toy einai na aski eonia to epaggelma toy voylefti giati den kateveni me ti ND na telionoyme... Mallon theli na metapidisei stadiaka

Ανώνυμος είπε...

Τα blogs "αστυνομεύονται" λόγω εκλογών. Δες το άρθρο μου:

www.hellenicdynamism.blogspot.com

mickey είπε...

Ακάθιστο ...ύπνο έπρεπε να γράψεις :))

Εντελώς τυχαία πάντως μου ήρθε κάτι φοβερό: Τα αρχικά σου είναι Μ.Γ. (Μαύρος Γάτος), δηλαδή ένα γράμμα πριν το καθένα από τη ...Ν.Δ. ;)

(μου θυμίζει τον HAL του 2001: A Space Odyssey και τη γνωστή θεωρία συνωμοσίας με τα αρχικά της IBM)

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

μα δεν ειναι η φατσα του σαν χλαπατσα;;;

cyrus είπε...

Θλιβερόν θέαμα -- θλιβερότερον ακρόαμα...

ΦΑΝΤΙ είπε...

Για όλους όσους είναι αναποφάσιστοι τα πράγματα είναι απλά! Όσοι απέχουν, ρίξουν άκυρο ή λευκό, ουσιαστικά θα χαρίσουν την απόφαση στους "χούλιγκαν" των κομμάτων, οι οποίοι θα κατέβουν να ψηφίσουν "δαγκωτά" το δικό τους κόμμα.

Ακόμη και στα 2 μεγάλα κόμματα που σηκώνουν στους ώμους τους στον ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ, που άφησαν το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον να απαξιωθούν, συνεχίζουν να υπάρχουν οι φανατικοί οπαδοί που εθελοτυφλούν. Σε ποδοσφαιρική ορολογία τους ονομάζουμε "ανεγκέφαλους".

Η συνέχεια εδω -> http://notes-mirage.blogspot.com/2007/09/to.html

Εάν εκφράζει και εσένα το μήνυμα, διέδωσέ το ...! (σημείωση: δεν θεωρώ πως με την προτροπή μου αυτή επηρεάζω κανέναν "πολιτικά" με την παραδοσιακή - κομματική έννοια)

Να γνωρίζεις πως σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, απαιτούνται ΜΟΝΑΧΑ 6 hops (6 διαδοχικές αναμεταδώσεις, 6 διαδοχικοί άνθρωποι που θα διαδώσουν το μήνυμα στόμα-με-στόμα, SMS με SMS, eMail με eMail στους γνωστούς τους) για να το μάθει όλη η Ελλάδα ...

------------- Μήνυμα --------------------
Όχι στην αποχή, άκυρο, λευκό! Συμμετοχή! Αυτοί μας δίχασαν, εμείς θα τους ενώσουμε. Το Λευκό ας γίνει Λαχανί: http://notes-mirage.blogspot.com/2007/09/to.html
------------- Μήνυμα --------------------