22 Φεβ 2007

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ: APOCALYPTO


Ο καλός δημοσιογράφος επί τω έργω (της Σωτηρίας του ανυποψίαστου πόπολου)


Κύριε Ευαγγελάτε, με ξενυχτίσατε χτες το βράδυ τον κακομοίρη να βλέπω τις σαχλαμάρες σας - σόρρυ ήθελα να πω τις συγκλονιστικές Αποδείξεις-Αποκαλύψεις σας. Ακούστε λοιπόν κι εσείς τί έχω να σάς apocalypto, ο Μαύρος.


Κατ αρχήν, θέλω να σάς συγχαρώ, ο Μαύρος, που μάς δείξατε πόσο ανεγκέφαλοι είμαστε, όλοι οι Ελληναράδες, ακόμα και οι βουλευτές μας.

Αφού λοιπόν καταφέρατε να μάς αποδείξετε ότι μια ασύρματη κάμερα εκπέμπει οπτικοακουστικό σήμα, πράγμα ομολογουμένος φρικαλέο και Οργουελικό, αφού μάς επιδείξατε πώς ένα κινητό τηλέφωνο 3G μπορεί να εκπέμψει φωτογραφίες, πράγμα εξίσου συγκλονιστικό, αφού μπροστά στα έκθαμβα μάτια μας ξετυλίχτηκε το απίστευτο θέαμα που αντικρύζει κανείς από διάφορες διαβολικές Webcam παγκοσμίως, προσβάσιμες από τον κάθε εγκληματία μέσω του σατανικού Διαδικτύου, προτείνω τα ακόλουθα ανατριχιαστικά θέματα για τις επόμενες εκπομπές:

1. ΤΟ ΑΓΝΟΗΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ "ΜΑΧΑΙΡΙΑ". Πού είναι το Κράτος, κύριε Ευαγγελάτα, να προστατέψει τους ανυποψίαστους πολίτες από τα ΜΑΧΑΙΡΙΑ, που ο κάθε αυθώος μπορεί να αγοράσει από ένα Σούπερ Μάρκετ, ακόμα κι ένα ΠΑΙΔΑΚΙ; ΚΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ; ΚΙ ΑΝ ΜΑΧΑΙΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕς ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΑΦΩΣ Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗ;;;;;;

(ιδανικά, το ρεπορτάζ αυτό θα περιλαμβάνει και κρυφές κάμερες σε μερικά τυχαία επιλεγμένα Σούπερ Μάρκετ, όπου θα παρεισφρύσουν οι δαιμόνιοι ρεπόρτερς των Αποκαλύψεων. Τα βίντεο θα δείχνουν μικρά και αθώα παιδάκια-αγγελούδια (κατά προτίμηση κατάξανθα, αν μπουσουλάνε αντί να περπατάνε ακόμα καλύτερα) να αγοράζουν ΦΟΝΙΚΑ μαχαίρια, από εγκληματικά ανεύθυνους κερδοσκόπους επιχειρηματίες και από εγκληματικά αδιάφορες υπαλλήλους Σούπερ μάρκετ.)

2. ΤΟ κεφάλαιο ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ. Έχει συνειδητοποιήσει ο κάθε ανυποψίαστος πολίτης ότι βγαίνοντας σε ένα οποιοδήποτε κοινό και ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΘΩΟ μπαλκόνι, ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ;;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΜΠΑΛΚΟΝΙΩΝ;;;;;

ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΟΝ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΖΩΗ ;;;;; Σκεφτείτε έναν ανυποψίαστο πολίτη που βγαίνει σε ένα μπαλκόνι, κοιτάζει την θέα, χάνει την ισορροπία του και πέφτει. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ και ΨΗΛΑ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ; ΚΙ ΑΝ Ο ΑΝΥΠΟΠΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΣ;;;; ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΨΗΛΟΣ ΓΙΑ ΨΗΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, με την ανευθυνότητα που δέρνει την Πολιτεία. ΠΟΥ ΕΪΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Ε;;;;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ;;;;;;;;

(ιδανικά, το ρεπορτάζ αυτό θα περιλαμβάνει κρυφές κάμερες σε τυχαία επιλεγμένα μπαλκόνια, όπου θα παρεισφρύσουν οι δαιμόνιοι ρεπόρτερς των Αποκαλύψεων)

3. Η ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΓΩΤΑ. Σε λίγο μπαίνει το καλοκαίρι (γιατί η Άνοιξη μπήκε προ πολλού). ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΩΤΑΤΖΗΔΩΝ;;;; ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΥΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ;;;; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ;;;; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ;;;; Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ;;;; ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;;;;;;;;

(ασορτί με ρεπορτάζ από κρυφή κάμερα σε άθλιο δημόσιο νοσοκομείο, όπου απελπισμένα θύματα των περιπτεράδων θα λένε τον πόνο τους και την θλιβερή τους ιστορία με την βραχνή -λόγω της φαρυγγίτιδας- φωνή τους. Απαραίτητες μερικές αυθόρμητες κατάρες των ανήμπορων πολιτών ενάντια στους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ περιπτεράδες.)

Κακό πράγμα η ευφυία, κύρ Ευαγγελάτε, όταν χρησιμοποιείται για να παραπλανήσει και για να χειραγωγήσει τους λιγότερο ευφυείς. Κρίμα.

ΜΑύρος Γάτος

ΥΓ: Η κυρία Μοντέλα (καρακουκλάρα κατά τα άλλα), μήπως μπορεί να μάς εξηγήσει πώς διαπιστώνει κανείς με τόοοοση σιγουριά ότι μια Web Camera είναι κλειστή, απλά κοιτάζοντάς την;;;;;;;

Θαύμα! Θαύμα!!!!


ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΛΙΝΚ: Νικόλαος Ευαγγελάτος - Ο άνθρωπος που ανέβασε την ελληνική δημοσιογραφία
.

20 σχόλια:

Θεριό Ανήμερο είπε...

Σου πω, είδες το κόμεντ μου στο προηγούμενο ποστ σου?

An-Lu είπε...

Βρε μαυρόγατε αφού κάνεις Apocalypto, μήπως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις προκολομβιανή διάλεκτο; Ειδάλλως θα σε καταγγείλω για παραπλάνηση του αθώου κοινού! :-ppp

kiki είπε...

Όπα! Διαβάζουμε και jotd? Μη μου πεις ότι γράφεις κι εκεί; Την παρακολουθώ χρόνια (σε αντίθεση με τον Εισαγγελάτο που δεν τον παρακολουθώ για να μη με χαλάει)

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, στο σπίτι του Ευαγγελάτου, υπάρχουν στρώματα;

Lupa είπε...

Μπράβο Μαύρε Κατίμαυρε. Χίλια μπράβο σε σένα και στον κύριο Εισαγγελάτο μας για το θεάρεστο έργο που κάνετε να μας καταδεικνύετε το ύψος της σαπίλας και της αποφοράς της ελληνικής κοινωνίας και της εγκληματικής απουσίας του κράτους. Πού είναι το κράτος? Οέο?
Συνέχίστε ! Με περισσότερη τρομοκράτηση όμως. Δε φτάνει τόσο! Πρέπει να έλθει η μέρα που θα φοβόμαστε να βγούμε από το σπίτι μας και να κάνουμε οτιδήποτε άλλο πέρα του να παρακολουθούμε τηλεόραση!

I.I είπε...

Τι "κρίμα" Γάτε μου; Ο κύριος Ευαγγελάτος αυτή τη δημοσιογραφία πρεσβεύει από την αρχή της καριέρας του!
"Κρίμα" μόνο στα κανάλια που τον πληρώνουν -κι αυτόν και την σύζυγο- με τεράστιους μισθούς για να κάνει αυτού του είδους τις "εκπομπές".
Το "εκπομπές" βάλ' το δίπλα στο "ρύπων" και έχεις μια χαρά περιγραφή της κατάστασης.
Άντε, πάμε γι' άλλα!!!!
Έλα και έχω τα νεύρα μου!

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλησπέρα παιδιά! Πολλή δουλειά σήμερα, μόλις τέλειωσα και είμαι και ξενύχτης λόγω του Εισαγγελάτου.

Το Jotd δεν το ήξερα, το βρήκα αναζητώντας τη λέξη 'Ευαγγελάτος κι αυγά Μελάτος"...

ΑΠό τη μια΄λέω μπράβο στον Ευαγγελάτο κκαι σοτυ μιμητές του, γιατί η σαπίλα που αποκαλύτουν όντως υπάρχει. Από την άλλη οι υπερβολές τους και οι κουτοπονηριές τους είναι τέτοιες που με αηδιάζουν. Τί να πω....

Απόψε πάντως δεν ανοίγω τηλεόραση με τίποτα. Τί ήθελα και την άνοιξα χτες, ο έρμος;;;;

Σ;))))))

ο δείμος του πολίτη είπε...

Τιμή σε εκείνους που τους έλαχε από την τεχνολογία να φυλάγουν τας Πύλας της κρίσης μπρος στους Μήδες της δημοσιογραφίας.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Μα καλα,βλεπεις Ευαγγελατο;
Δεν λεω,καλο παιδι ειναι,αλλα ελεος...
Και ετσι για την ιστορια να πω οτι ειναι απο τους ελαχιστους δημοσιογραφους που εχει παραδεχτει on camera οτι εχει παρουσιασει στις εκπομπες του πληρωμενο θεμα "αποκαλυψη"!!!
I'm watching you...

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλησπέρα φίλε Δείμο

Φίλε Νίκο, το κακό είναι ότι αυτή η σάπια κοινωνία έχει απόλυτη ανάγκη από Ευαγγελάτους, ΤΙΜΙΟΥΣ όμως και ΝΤΟΜΠΡΟΥΣ, όχι λαϊκιστές και κατευθυνόμενους Εισαγγελάτους.

Helix Nebulae είπε...

Καμία κουβέντα στο μεταξύ για τις ΠΡΙΖΕΣ (ή μπρίζες για κάποιους), τις δολοφονικές αυτές υποδοχές όπου μέσα τους καραδοκεί ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ!!! Βεβαίως, το θέμα το κουκουλώνουν τα μεγάλα συμφέροντα, γιατί χωρίς (μ)πρίζα δεν παίζουν οι τηλεοπτικές συσκευές. Πλεκτάνες! (ή πλεξάνες, όπως έλεγε παλιά ένας ηλικιωμένος σερβιτόρος ταβέρνας)

Κι όπως διάβασα κάποτε σ' έναν τοίχο των Εξαρχείων:

"Κρεμασμένοι Ευαγγελάτοι με άντερα Κακαουνάκη"

Μαύρος Γάτος είπε...

Πώς μου διέφυγε το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ αυτό θέμα, Helix!!!!!!

Τρέχω να το κατοχυρώσω, θα μάς το κλέψει κενένας Χαρδαβάλλας, κανένας Καρατζανέρης.....

Σ;)))

reginarosasamat είπε...

Xα, γέλασα με τα μαχαίρια και τα πιτσιρίκια.Οντως έχει καταντήσει αηδία το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

το ζητούμενο είναι, να είσαι καλός 'πωλητής'...
όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα...

την καλησπέρα μου...

sadosadist είπε...

Καλημέρα Μαύρε Γάτε...

ΈΝΑ ΤΑΝΚ ΣΤΟΝ Κο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να τον ισοπεδώσει και να του στρώσει και λίγο τα νεφρά!!!

;-)))

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι το θέμα δεν είναι στο γεγονός ότι αποκαλύπτει αλλά στο πως. στην υπερβολή και στην χυδαιότητα με την οποία το κάνει.

Κι εδώ μπαίνει και το αλλο τεράστιο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας:

αυτή η φτήνια στην παρουσίαση του υλικού ( η οποία υποβαθμίζει και το ίδιο το θέμα καθε φορά- το περιεχόμενο) γίνεται γιατί το θέλει ο κόσμος ή γιατί εμείς ( το κανάλι- οι δημοσιογράφοι κλπ ) αποφασίζουμε ότι αυτό αξίζει ο κόσμος γιατί αυτό θέλει;

ένα είναι το σίγουρο. ΑΝ τους δίνει ο κόσμος τέτοια ποσοστά τηλεθέασης τους δίνει ένα ισχυρό όπλο για να συνεχίσουν ακάθεκτοι.

sadosadist είπε...

μια φίλη μου λεει:

''δεν μπορώ να βλέπω τον εαυγγελάτο άλλο. Κάθε φορά κάτι μας κόβει. Πρώτα τον ύπνο μετά το φαγητό τώρα μας έκοψε και το γαμήσι''

:-)))

ΣΩΣΤΗ;

:-)))

Μαύρος Γάτος είπε...

LOL κύριε (παρολίγον) Αντιδήμαρχε Πασών των Αφρικών...

Καλημέρα Γιώργο, αν εντελώς "τα πάντα " δεν είναι εμπόρευμα, η τηλεόραση πάντως σιγουρότατα είναι.

Ρεγκίνα, σάλος έχει ξεσπάσει από τα δολοφονικά μαχαίρια που κυκλοφορούν στην αγορά...

Ανώνυμος είπε...

from...
safe from harm - massive attack

Midnight ronkers
City slickers
Gunmen and maniacs
All will feature on the freakshow
And I can't do nothing 'bout that, no

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μαύρε Γάτε δεν ξέρω αν ο κ. Εισαγγελάτος θα τολμούσε να μπει & σε κάποια "αβατα":Πχ κολυμβητήριο ΧΑΝΘ,στα αποδυτήρια ανδρών(ΕΝΤΟΣ!!!! πίσω από την πορτα δεξιά & ψηλά) υπάρχει ευρυγώνια κάμερα!!!Επίσης στα ιαματικά Λουτρά Πικρολίμνης (www.pikrolimnispa.gr)πάνω από την πισίνα ανδρών(όπου μπαινουν γυμνοί)έχει ευρυγώνια κάμερα!!! Υπεθέτω &σοτυς χώρους γυναικών & στους 2 χώρους γίνεται το ίδιο. Για λόγους ασφαλείας λεν,όχι για ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ πορσωπικου!& το "θέαμα" το βλέπει (ΜΟΝΟΝ ???)ο/η εκαστοτε ταμίας που χειρίζεται ταν των καμερών!Τώρα αν κανείς δει ποτέ τον ευατό του σε καμιά σεκανς πονηρής ταινίας κλπ ας μην παραξενευτεί!Συμβαινουν &αυτα! Κύριε Εισαγγελάτε για αυτά & άλλα τέτοια πότε θα μιλήσετε?
Μαύρε Γάτε,ευχαριστώ για τη φιλοξενία! Συγχαρητήρια για τα ποστς σου.Σε διαβάζω συχνά!

pølsemannen είπε...

Ντήαρ Μαύρε Γάτε,

Δηλαδή για να καταλάβω θα σας κάμνει εντύπωσιν εάν ο τηλεοπτικός υπεραστηρήρως Νικόλαος Εισαγγελάτος πράγματι κάνει ρεπορτάζ για τα μπαλκόνια δολοφόνους; (Μερικά από αυτά μάλιστα έχουν και γλάστρες μα σαρκοβόρα φυτά).

Δεδομένου του αφράτου παντεσπανίου που χλαπακιάζει αυτός και η ΑΜΕΑ σύζυγός του, πιστεύω ότι πρέπει να του ζητήσεις ποσοστά για τις ιδέες που του προσφέρεις έτσι τρυφερά και ανιδιοτελούτσικα, (Ενδεχομένως ποσοστοανιδιοτελούτσικα).

Υστερικό - γραφον.

Εάν η μοδέλα έχει κληρονομικό χάρισμα, μπορεί να αποφανθεί όχι μόνο για την λειτουργία μιας πενιχρής γουέμπ κάμερας εκ αποστάσεως, αλλά ακόμα και δια μίαν θερμάστραν Κινεζικής κατασκευής και προελεύσεως.

Αμάν πια με αυτή την νεοτάξ καχυποψία σας.