11 Ιουλ 2012

ΚΡύΨΟΥ



Απόκρυψη αριθμού. Τρεις η ώρα το πρωί. Η φωνή άγνωστη, βιαστική, τρομαγμένη. "ΚΡύΨΟΥ".

"Κρύψου να τα φυλάξω!" τού είχε πει κάποτε γελώντας το Μαρινάκι, ολάνθιστο, δεκάξι χρονών, σε κείνη τη δροσερή αυλή στο βουνό, με την αμυγδαλιά. Μα δεν τον βρήκε ποτέ. 

"Κρύψου αγάπη μου", τού είχε πει το Φιλάκι, ψηλά στο Κάστρο της Νάξου, ένα εξωπραγματικά όμορφο αυγουστιάτικο βράδυ, που μύριζε αγγελική και γιασεμί. Τον βρήκε.

"Κρύψου θείε Μίλτο!" τού έλεγε ο Λουκάκης, αργότερα, κι εκείνος κρύβονταν πίσω από τους θάμνους, βλέποντας το μικρούλη να πλησιάζει ανυπόμονα και να χαμογελάει. Τον έβρισκε, πάντα.

......

Απόκρυψη αριθμού. Τρεις η ώρα το πρωί. Η φωνή άγνωστη, βιαστική, τρομαγμένη. "ΚΡύΨΟΥ".

Χαμογελούσε, την ώρα που χτύπησε άγρια η πόρτα.

Είχε γεννηθεί έτοιμος.

<μ<


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

:'( με αγγιξε πολύ το ""Κρύψου να τα φυλάξω!" τού είχε πει κάποτε γελώντας το Μαρινάκι, ολάνθιστο, δεκάξι χρονών, σε κείνη τη δροσερή αυλή στο βουνό, με την αμυγδαλιά. Μα δεν τον βρήκε ποτέ."

Καλώς σε βρήκα!

Και όποιος είναι άξιος να σε βρει! θα σε βρει!

Καλά να περνάς! :)

Άθη είπε...

Ε,εμένα πρωσοπικά μου τη σπάνε,οι αποκρύψεις όσο δεν παίρνει!!το χειρότερό μου λέμεεεεεε!,και δυστυχώς έχω υποστεί,αυτή την εκνευριστική κατάσταση,πολλέες φορές ως τώρα...(να δέχομαι κλήσεις με απόκρυψη αριθμού,από αντιπαθή κυρίως άτομα)...αλλά αυτό το...΄κρυψου'κι εμένα μ'άρεσε...και...ε,και..κρύψου εσύ κι όπως λέει η Νέμεσις παράπάνω όποιος είν'άξιος να σε βρεί....θα σε βρεί..κι όποιος το αξίζει,πραγματικά να σε βρεί και να σε βάλει,στη ζωή του θα σε βρεί θα'λεγα εγώ...πάντως πιστεύω αγαπητέ Μίλτο πως...μάλλον πολύυυ πάρα πολύυυ λίγοι,άνθρωποι εί ναι πραγματικά άξιοι,κι έχουν πραγματικά τα αρ....δια...να σε βρούν και να σε βάλουν στη ζωή τους!!!....απίστευτα λίγοι για την ακρίβεια...υσ-βρέ (μια εντελώς ηλίθια και ανυπόστατη υπόθεση για το ποιός μπορεί,να κρυβόταν πίσω από την περίεργη απόκρυψη,που έγινε στην εντελώς ακατάλληλη ώρα (στις 3)...βρε μήπως ήταν καμιά από αυτές τις πονεμένες,παλιές σου αγάπες???...λόλ,λόλ,λόλ....που μετάνιωσε και ζητά,να πάρει πίσω ό,τι έχασε?λόλ,λόλ,λόλ,λόλ,)για ψάξτο...πο-τέ δ εν ξέρεις τι μπορεί να βγάλεις,από κάτι τέτοιο (λαβράκι βγάζεις που λένε!!!καμιά φορά)...λόλ,λόλ,λόλ,ε,εμ,ναί με έχει επηρρεάσει ο κάυσωνας καλέ μου μη δίνεις σημασία!!!!λόλ,λόλ...)φιλάκια...

Faliriotissa είπε...

Ομορφο!