15 Δεκ 2006

THE PERFECT WOMAN IS A LIE...

....SO WHAT?
.

5 σχόλια:

Rodia είπε...

Η "τέλεια γυναίκα" είναι ανέκδοτο, όπως ακριβώς ο "τέλειος άντρας", ο "τέλειος blogger", η "τέλεια γάτα", ο "τέλειος γάτος", το "τέλειο ψάρι", κλπ κλπ

:-)))

..μόνο ο "τέλειος μαλάκας" υποψιάζομαι ότι κάπου εδώ γύρω βρίσκεται.. ολόκληρο διαδίκτυο, όλο και κάποιον θα κρύβει..:-Ρ

nosyparker70@hotmail.com είπε...

Ααχαχαχα η Ροδιά "έγραψε"!!!

nosy parker είπε...

Τελικά αυτό το beta με μπερδεύει και μένα! :-/

N.Ago είπε...

Μετά τη ψηφοφορία (12/12/2006) από την πλειοψηφία στη Βουλή της Αλβανίας, η χώρα δεν έχει πλέον την Ακαδημία των Επιστημόνων! Αργά τη νύχτα, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης(;) «Για την Ακαδημία των Επιστημόνων» με 75 ψήφους υπέρ(!) 2 κατά και 3 παρών! Σύσσωμη η αντιπολίτευση, απείχε της διαδικασίας, διαμαρτυρόμενη για το πρωτοφανές αυτό γεγονός. Η επιστημονική, ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα, εκλιπαρούσανε, θεωρώντας την πράξη αυτή ως έγκλημα κατά της επιστήμης, η κυβέρνηση ωστόσο επέμενε και κατάφερε τελικά, να κλειδώσει τις πόρτες τον Ερευνητικών Ινστιτούτων που ήταν υπό την Ακαδημία!
Οι βουλευτές του PBDNJ(Κόμμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) Spiro Peçi και Leonard Solis ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά του νομοσχεδίου και οι Leonard Demi(PD), Ymer Tola(PDK, Niko Nerenxi(PAA) δήλωσαν παρών!
Παρακαλώ πολύ, αν το γεγονός αυτό σε αγγίζει κι εσένα, είτε κάνε μια αναφορά είτε ανέβασε την είδηση στο δικό σου μπλογκ! Έτσι, η φωνή της διαμαρτυρίας, θα δυναμώσει και θα κάνει τους παχύδερμους και αυταρχικούς κυβερνώντες στην Αλβανία, να σκεφτούνε καλά, πριν οριστικοποιήσουν την ειδεχθή τους πράξη!
Φιλικά Ν.Ago

Μαύρος Γάτος είπε...

Ροδιά μου είσαι τέλεια, τελεία και παύλα!!!!!!

Σ:))))))))))