26 Απρ 2015

τελεΥταία κυριαΚή του απΡίλη



έλα να πάμε ένα Ταξίδι 
πολύ μακριά, πολύ μακριά-
 θα θυμηθούμε, λες, το Δρόμο
 για τη Χαρά;

<μ<

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε παρακολουθώ συχνά και συγκινούμαι με τις περισσότερες από τις αναρτήσεις σου, άσχετα αν δεν συμμετέχω. Θα ήθελα να ξέρεις ότι υπάρχω, και γι' αυτό αφήνω το στίγμα μου. Ελπίζω να γίνεται πιο συχνά, τώρα που ανέστειλα τις αναστολές μου με τη διαδικτυακή επικοινωνία. Να είσαι καλά. Καλημέρα (αλήθεια το λέω ..)
Φ.

Μαύρος Γάτος είπε...

Στείλε μου αν θέλεις ένα SMS, έστω και κενό... αν είσαι όντως εσύ, που δεν το νομίζω, Θα σού φανώ ίσως παρανοϊκός, κυκλοφορούν όμως πολλοί ανώνυμοι εδώ, και όχι πάντα καλοπροαίρετοι, μερικοί μάλιστα έχουν διδακτορικό στο να υποδύονται άλλους. Το τηλέφωνό μου δεν έχει αλλάξει

Ανώνυμος είπε...

Αιφνιδιάστηκα! Είμαι όντως εγώ και δεν έχω άλλο λόγο να το αποδείξω, παρά με τα γραφόμενα μου, που επιθυμώ να παραμείνουν στην ανωνυμία. Τώρα, αναφορικά με τους "καλοπροαίρετους" που έχουν πάρει και διδακτορικό, απλά αδικούν τον εαυτό τους. Είμαι αρκετά μεγάλη (και στην ηλικία) για να μην αδικώ τον εαυτό μου και με όλον το σεβασμό, το ίδιο προτρέπω να κάνεις κι εσύ. Απλά λυπήθηκα που φύγαμε από την ουσία, που δεν είναι άλλη από τις όμορφες αναρτησεις σου.
Σημείωση: Το τηλέφωνό σου μού είναι άγνωστο και άνευ σημασίας τα οποιαδήποτε κενά SMS.
Φ.

Μαύρος Γάτος είπε...

Κι όμως μού είναι σημαντικό να ξέρω με ποιόν μιλάω, λυπάμαι που δεν το καταλαβαίνεις, αν και δε σε αδικώ αφού δεν είσαι εξοικειωμένη, όπως λες, με την διαδικτυακή επικοινωνία, και δεν ξέρεις πως ο καθένας σαν ανώνυμος μπορεί να γράψει ο,τιδήποτε ως ο οποιιοσδήποτε. Από την άλλη, αυτά που απάντησες είναι ακριβώς αυτά που θα απαντούσε και η διδάκτωρ. Φυσικά και η ιδέα μου για το SMS ήταν ηλίθια και ζητώ συγνώμη, μπορείς όμως να γράψεις το αρχικό του αδερφού σου, σαν σημείο αναγνώρισης, και τίποτα άλλο.

Μαύρος Γάτος είπε...

Για ένα πράγμα λυπάμαι μόνο, αν τυχόν πράγματι είσαι εσύ, δεν περίμενα δέκα χρόνια μετά να γίνει έτσι άδοξα η πρώτη - και ίσως μοναδική μας- επαφή. Αν είσαι το πρωτόπλασμα που υποψιάζομαι, που είναι και το πιθανότερο, πρέπει να ντρέπεσαι, που μόλυνες με τις επινοήσεις σου μια πονεμένη Σιωπή δέκα χρόνων.