24 Φεβ 2012

Η άΝοΔος Και η ΠτώΣη της ΓκλαΜουριάς



Μιλάμε για τον άνθρωπο που γαλούχησε δυό γενιές εφήβων και μετ-εφήβων με την ιδέα πως η υπέρτατη ντροπή για έναν άντρα είναι να φορέσει άσπρη κάλτσα με μαύρο κοστούμι (και για μια γυναίκα να μην έχει τον - όποιο- κώλο της Μαστροκώστα).

11 σχόλια:

Νοσφεράτος είπε...

τι σε πειραξαν ρε οι κάλτσες;

Μαύρος Γάτος είπε...

Πρόσθεσα επεξήγηση Νόσφυ! Σ;-)

Νοσφεράτος είπε...

αχα!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Ο άνθρωπος που έκανε το λαίκισμό φωτογραφία, που υποτίμησε όσο κανείς άλλος αστός την εργασία και τον εργαζόμενο, που έκανε τη γυναίκα αντικείμενο... Οι κάλτσες πρέπει να απενοχοποιηθούν. Τον λυπήθηκα τον καημένο. Έχασε το παιδί του.

Αλλά η μεγαλύτερη μλκ είναι η πρώτη σειρά της απολογίας του. Ρε άνθρωπε, τόσο είσαι πια ώστε στα 60 αποφάσισες ως άνδρας να κάνεις απολογισμό; Ή εσύ είσαι ετοιμοθάνατος ή εμείς δεν είμαστε άνδρες (αφού καθημερινά κάνουμε απολογισμό κι αυτοκριτική).

Μαύρος Γάτος είπε...

Είπαμε ρε Δέιμο. Η αυτοκριτική είναι για τους αριστεράκηδες. Οι δεξιοί και οι σολιαλησταί απολογούνται στον παπά τους ή στον Πρόεδρο... Αλλά πού την είδες την απολογία; ¨Ενας θρασύς απολογισμός είναι μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή είχε τόσο μεγάλη δύναμη ένας βλάχος απο το Βόλο ώστε να γαλουχίσει δύο ολόκληρες γενιές; Νομίζω οτι τα όρνια του διαδικτύου του φόρτωσαν πολύ περισσότερα απ όσα πραγματικα του ανήκουν σε επίπεδο ευθυνών.
Δεν ξέρω αλλά μου έμαθαν οτι όταν κάποιος είναι πεσμένος δεν είναι ηθικό να τον χτυπήσεις να πάει ακόμα πιο κάτω.
Και μόνο γι αυτό το λόγο δεν συμφωνώ με όσους έπεσαν να τον κατασπαράξουν κι ας ήταν πολλοί απ αυτούς αναγνώστες των περιοδικών του.

Γιώργος είπε...

Συνυπογράφω το σχετικό κείμενο του Γιάννη Αγγελάκα:

http://ep-anastasi.blogspot.com/2012/02/blog-post_24.html

Όσο για το αν κατάφερε ένας 'βλάχος απ' τον Βόλο' να γαλουχήσει δυο ολόκληρες γενιές, φυσικά δεν ήταν ο μόνος. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι ήταν ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της έντυπης προπαγάνδας που υποδαύλιζε την σεξιστική - μίζερη - κιτσάτη γκλαμουριά του lifestyle! Αυτήν που μας κατάντησε εδώ...
(Εντάξει να μην τον χτυπάμε τώρα που 'έπεσε' - αν και το σωστό ρήμα είναι ξέπεσε - αλλά δεν θα τον αθωώσουμε κιόλας!)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Άνεργοι, αν φτάνετε να ηθικολογείτε για τον Κωστόπουλο που άρπαξε τόσες δουλειές, που ποτέ δε σεβάστηκε ανέργους ή δημοσιογράφους, τότε λυπάμαι. Δεν ηθικό να χτυπάς τον πεσμένο. Αλλά ο ΠΚ δεν έπεσε.

Γιώργος είπε...

Και κάτι ολόφρεσκο για τον Π.:

http://stixo-mythia.blogspot.com/2012/02/blog-post_2344.html

Μαύρος Γάτος είπε...

Τέλειο, ΓΙώργο! Ευχαριστώ.

Άνεργοι, και ποιός σάς είπε ότι έπεσε ο Κωστόπουλος; Επειδή απαλλάχτηκε από τον ζημιογόνο του σταύλο; Ή μήπως έπεσε το λαιφστάιλ και δεν το εμαθα ακόμα;

Sophey-Franny είπε...

dwse alli mia klwtsia... adexei!