22 Σεπ 2011

ΛΕΦΤά ΥΠάΡΧΟΥΝ!!! Τ Ρ Ι Σ Ε Κ Α Τ Ο Μ Μ ύ Ρ Ι Α!!!!!!


Πηγή: CNN/REUTERS/APE/MPE

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινή γνώμη η πανηγυρική δικαίωση του κ. Αλέκου-Μπάμπη Μπαμπαλή, κατοίκου Θεσσαλονίκης, από δικαστήριο της Σαουδικής Αραβίας, μετά από προσφυγή του κατά της Βασιλικής Οικογένειας της χώρας αυτής. Συγκεκριμένα στον κ. Μπαμπαλή επιδικάστηκε τελεσίδικα το μισό (1/2) ακριβώς επί του συνόλου της Βασιλικής περιουσίας της Σαουδικής Αραβίας, που είναι το ίδιο και το αυτό με την Κρατική Περιουσία του ζάπλουτου Βασιλείου- πρόκειται για ένα αμύθητο ποσό σε κινητά, ακίνητα, πετρέλαια, οφ σόουρ κι αυτοκίνητα. Η περιουσία αυτή, σύμφωνα με άγκυρες πληγές, ανέρχεται περίπου στα 128.000.000.000.000 (εκατόν είκοσι οκτώ τρισεκατομμύρια).

Ο κ. Μπαμπαλής επικαλέστηκε στην δικογραφία την αυταπόδεικτη - λόγω ονόματος- συγγένειά του με τον Αλή Μπαμπά, τον Θρυλικό Γενάρχη της Οικογενείας των Σαούντ, και υποστήριξε πως ο Κλάδος της Οικογενείας που μετοίκησε κάποτε στην Ελλάδα, διωγμένος από τους γκιαούρηδες (άπιστους) Σταυροφόρους, αδικήθηκε στη μοιρασιά της θρυλικής περιουσίας του Μπαμπά τους, Το Δικαστήριο έκρινε πως η αδικία αυτή, σύμφωνα με τον Ισλαμικό Νόμο, τη γνωστή Σαρία, πρέπει να αποκατασταθεί, έστω και τώρα.

Φήμες αναφέρουν πως "κάτω από το τραπέζι" ο κος Μπαμπαλής έχει περιέλθει σε συμφωνία με την Οικογένεια Πασαλή από τα Γιάννενα, που δηλώνουν απόγονοι του Αλή Πασά, πρωτοξαδέρφου του Αλή Μπαμπά, και διεκδικούν κι εκείνοι μέρος της περιουσίας. Συγκεκριμένα λέγεται πως οι Γιαννιώτες έλαβαν υπόσχεση για το 10% της περιουσίας και χάρηκαν τόσο πολύ που έστειλαν αμέσως ένα μεγάλο κουτί "αραπάκια" στον εξάδελφο κο. Μπάμπη στη Θεσσαλονίκη, με το ΚΤΕΛ.

Ο κος Μπαμπαλής δήλωσε ικανοποιημένος με την δικαίωσή του, δεν σχολίασε τον απαράβατο όρο που τού επέβαλε το Δικαστήριο (να κάνει σουνέτι πριν εκτελεστεί η απόφαση) και δεν ανέφερε τίποτα περί Σωτηρίας της Ελλάδας με τα λεφτά που θα πάρει. Ανεπίσημες πηγές ανέφεραν αντίθετα πως ερωτηθείς σχετικά,ανέκραξε "θα πάρουν τα τέτοια μου", χωρίς να διευκρινίσει αν αναφερόταν στο τεμάχιο δέρματος που θα τού αφαιρεθεί με την περιτομή.



Δεν υπάρχουν σχόλια: