1 Δεκ 2010

ΔήΛΩΣΗ Μη ΜΕΤΑΝΟίΑΣ: Ω ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚό ΚΑΙ ΑΝάΞΙΟ ΠΑΣΟΚ (ΝΔ, κτλ), 120 3&4!!!


Εγώ, ο Μαύρος Γάτος, του Βρασίδα του Μάγκα και της Ριρίκας της Τσαχπίνας, γεννηθείς εις ελληνικά κεραμίδια και κάτοικος ενταύθα, δηλώνω υπεύθυνα και εν γνώσει των συνεπειών του Νόμου του Ισχυροτέρου πως:

ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟώ που αμφισβήτησα τόσο την ηθική ακεραιότητα όσο και την πρόθεση και ικανότητα του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος και του Πρωθυπουργού μας Γεωργίου Α. Παπανδρέου και των Ερίτιμων Υπουργών και Αξιωματούχων της Κυβέρνησης να ΣΩΣΟΥΝ την Ελλάδα από την Κρίση που δημιούργησαν.

Επίσης δηλώνω πως ΔΕΝ θέτω τον εαυτό μου στην Υπηρεσία του Κινήματος για να συμβάλω κι εγώ στη συγκάλυψη τόσων ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ και στην συνέχιση της ανωμαλίας.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, δηλώνω πως – σαν πρώτο βήμα- επιθυμώ να μάθω τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, όπως επίσης και πόσο κόστισαν στην Ελλάδα, από το 1974 ως σήμερα, τα εξής:

- Οι αμαρτωλοί εξοπλισμοί των Ενόπλων Δυνάμεων (το αδικαιολόγητο κόστος=μίζες + οι άχρηστες αγορές=μίζες )
- Το "Τσοβόλα δώστα όλα"
- Οι Ολυμπιακοί Αγώνες
- Οι επιδοτήσεις κτλ των ΠΑΕ
- Οι αμαρτωλές προμήθειες στα νοσοκομεία (το πολλαπλάσιο τους κόστος σε σχέση με άλλες χώρες)
- Το σκάνδαλο Κοσκωτά
- Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου
- Το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων
- Το σκάνδαλο Ολυμπιακή Αεροπορία
- Το σκάνδαλο ΟΣΕ
- Η επιδότηση της Εκκλησία Α.Ε.
- Το σκάνδαλο Βατοπεδίου
κτλ κτλ.

Επίσης δηλώνω πως δε γουστάρω πια να βλέπω τον ίδιο Λύκο με άλλη προβιά να ασελγεί σε «τετραετείς» βάρδιες επάνω στη χώρα μου, να διαφθείρει τους συμπολίτες μου, και να εξευτελίζει τα πάντα, πρόσωπα, συνειδήσεις, Θεσμούς.

ΤΕΛΟΣ δηλώνω πως ΑΠΑΙΤώ να διαλυθεί η Βουλή και όλα τα υφιστάμενα κόμματα, να γίνουν Αναθεωρητικές Εκλογές με ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ, ν' αναθεωρηθεί το Σύνταγμα, να καταργηθούν ΌΛΟΙ οι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Νόμοι περί ασυλίας και περί παραγραφής των εγκλημάτων των πολιτικών ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, και να δικαστούν και να τιμωρηθούν ΟΛΟΙ όσοι ευθύνονται για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας. Με τις ΠΡΑΞΕΙΣ ή με τις ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ τους. Όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

Ζητάω πολλά; ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ;;;;;;;;;
EIMAI ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ;;;;;;;

120 3&4 = 1-1-4:

Σύνταγμα της Ελλάδας
Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ - Βασικές διατάξεις
ΤΜΗΜΑ Α΄
Μορφή του πολιτεύματος
Άρθρο 1
1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.

3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

ΤΜΗΜΑ Δ΄
Ακροτελεύτια διάταξη
Άρθρο 120
1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. 
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.




2 σχόλια:

Χρήστος Γ. είπε...

Όχι ρε φίλε δεν είσαι παράλος, όμως προς το παρόν ποιος σ' ακούει;

Faliriotissa είπε...

Ακουμε...και ακούνε κι εκείνοι,γι' αυτό πάνε να την κάνουνε με ελαφριά πηδηματάκια...