7 Νοε 2010

ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ


Σήμερα ΔΕΝ εκλέγουμε Κυβέρνηση. ΔΕΝ ψηφίζουμε αν συμφωνούμε με το ΔΝΤ ή όχι. ΔΕΝ ψηφίζουμε για να τιμωρήσουμε, ΟΥΤΕ για να επιβραβεύσουμε κάποιους, ΟΥΤΕ για να στείλουμε κάποιο "μήνυμα".
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ τους ανθρώπους που για τέσσερα χρόνια θα καθορίσουν την καθημερινότητά μας και θα επηρεάσουν με πολύπλευρους τρόπους τη ζωή στις πόλεις και τα χωριά μας, τη ΖΩΗ μας.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ!!!!! ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!! ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, Η ΕΣΤΩ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!! 

ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ


/

6 σχόλια:

αθεόφοβος είπε...

Πέστα Χρυσόστομε!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς την ζωή μας την κυριαρχεί και θα την κυριαρχεί η πολιτική του Παπανδρέου του Πρωθυπουργού της Χούντας που κυβερνά τον τόπο. Οι τοπικοί άρχοντες είναι αυτό που λέει η λέξη ΤΟΠΙΚΟΙ. Όμως την τύχη όλης της Χώρας την παίζει κορώνα γράμματα ο εκλεκτός των Αμερικάνων που καταστρέφει την χώρα. Μαύρο στους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ και του κολαούζου του της Δημοκρατικής Αριστερά.

NdN είπε...

Πολύ καλά τα λες και ειδικά για την πόλη μας είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε σελίδα και να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και τις λοβιτούρες.

AMANTA είπε...

Έτσι ακριβώς είναι φίλε! Έστω και δυο τρεις σωστές φωνές στο δημοτικό συμβούλιο, δεν αφήνουν να περνάνε στο ντούκου οι πονηριές τους. Ξεμπροστιάζονται.

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλησπέρα! Για να δούμε τί θα δούμε....

faraona είπε...

Τελικά οι γάτοι είναι σοφά ζώα.:))
Το share.