11 Νοε 2010

"ΔΕΞΙά" σημαίνει "ΑΛΗΤΕίΑ"



ΔΕΝ χωνεύω το Μπουτάρη ούτε το ΠΑΣΟΚ. ΘΕΛΩ όμως να επικρατήσει  ο συνδυασμός του την Κυριακή απέναντι στους ΑΛήΤΕΣ που λυμαίνονται την πόλη 24 χρόνια. Κοιτάξτε εδώ ΑΛΗΤΕίΑ:

ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ
Προκλητική γκάφα του Γιάννη Μπουτάρη


Η κίτρινη αυτή ΦΥΛΛάΔΑ μιλά στη συνέχεια για τον "σάλο" που έχει προκαλέσει (στα μυαλά των συντακτών της, προφανώς) η "προβολή του Μπουτάρη ΜέΣΩ ΤηΣ GOOGLE σε Σκοπιανό site. Ακόμα και τα βρέφη όμως γνωρίζουν πως ΟΙ ΔΙΑΦΗΜίΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ SITE αλλά εμφανίζονται ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΠ' ΌΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, πχ αν είσαι στο Βόρειο Πόλο θα δεις διαφημίσεις για Εσκιμώους. Επιπλέον, ο  διαφημιζόμενος της Google ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ που ακριβώς μπαίνουν οι διαφημίσεις του. 

Όλα αυτά τα στοιχειώδη ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην τα ξέρουν οι κατάπτυστοι συντάκτες του κατάπτυστου ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΥ της κατάπτυστης αυτής φυλλάδας.   Δεν τους εμποδίζει όμως τίποτα, καμμία αίσθηση ΑΙΔΟΥΣ (πού να τη βρουν;), να προχωρήσουν και σε ακόμα πιό γλαφυρά συμπεράσματα: "Ίσως αυτή η κίνηση είναι συνέχεια των θέσεων του κ. Μπουτάρη όπως αυτή για τη μετονομασία κεντρικής οδού της πόλης ας σε Κεμάλ Ατατούρκ"- θαυμάστε ελληνικά, θαυμάστε λογική, θαυμάστε δημοσιογραφία! Και συνεχίζει ακάθεκτος ο αρθρογράφος, προσπαθώντας προφανώς να καλοπιάσει τα Πασόκια της Θεσσαλονίκης διαγείροντας ταυτόχρονα καιτα αντι-Μπουταρικά αντανακλαστικά τους : "Θέση που δεν έχει καμμιά σχέση με το ΠΑΣΟΚ το κόμμα που τον στηρίζει, τού οποίου ο πατριωτισμός δεν αμφισβητείται."

Θαυμάστε χονδροειδές γλύψιμο, μαστίγιο και καρότο! Μα ποιοί ανεγκέφαλοι θα μπορούσαν να τσιμπήσουν σε κάτι τέτοιο;;;;;; Ποιοί Γκαιμπελικοί εγκέφαλοι το έγραψαν;;;;;;; Μην ψάχνετε και πολύ... Κυκλοφορούν ανάμεσά μας...

Και το κερασάκι στην τούρτα των σκατών: "Η ιστορική φράση του Ανδρέα Παπανδρέου "βυθίσατε το χόρα" (sic) έχει γαλουχήσει γενιές και γενιές".... Γκαιμπελίσκε της κακιάς ώρας και της μαύρης συμφοράς, οι "ιστορικές" φράσεις δεν γαλούχησαν ποτέ ΚΑΝΕΝΑΝ- οι ιστορικές ΠΡΑΞΕΙΣ είναι που γαλουχούν τους Πολίτες, τους Πατριώτες, τους Ανθρώπους... 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν βγεί ο Μπουτάρης (ή και ο Καμίνης) το ΠΑΣΟΚ θα το θεωρήσει όπως είπε ο Παπανδρέου νίκη του Μνημονίου και θα επιβάλλει νέα σκληρότερα μέτρα σε όλη την Ελλάδα. Αξίζει να ψηφίσεις για να "σωθεί" η Θεσσαλονίκη και έτσι να βοηθήσεις να καταστραφεί η χώρα; Είναι ένα πράγμα που θέλει σκέψη.

Ανώνυμος είπε...

Η Δεξιά είναι αλητεία. Το ΠΑΣΟΚ των αυριανιστών τι είναι καλύτεροι; Δεν νομίζω. Εξ άλλου η δεξιά σήμερα στη χώρα είναι το ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπουτάρης εγγυήθηκε Τσόντες κάθε βράδυ στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης. Θα τον ψηφίσει κάποιος που στοιχειωδώς σέβεται τον εαυτό του;

pølsemannen είπε...

Επίσης ο Μπουτάρης γιγαντώνει την μάστιγα του αλκοολισμού σε αντίθεση με τον Πανίκα π.χ. που αγαπεί την Παναγιά (τιτανοτεράστιο προσον, εγώ αγαπώ τα μεγάλα βυζιά γενικώς) και πίνει γάλα Μακεδονίας!

Νοσφεράτος είπε...

την ΓΚΙΟΥΛΕΚΙΑΔΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕς;

http://enekenperiodiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_11.html

diaskronos είπε...

Το νέο προιόν..Γκιουλέκα το είδατε;;;
Διαφημίζεται απο το galaxiako.blogspot.com

Μαύρος Γάτος είπε...

Ανώνυμε 1, πάλι εκβιαστικά διλήμματα; Λοιπόν όχι, ΔΕΝ θέλω να ανεχτώ ¨ΑΛΛΗ μια τετραετία τους Βεληγκέκες στο κεφάλι μου, προκειμένου να στείλω ένα ασαφές και μάλλον κενό "μήνυμα".

Μαύρος Γάτος είπε...

Ανώνυμε 2, το ΠΑΣΟΚ των αυριανιστών είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Γιατί είναι κάπως πιό έξυπνοι, οι Δεξιοί εκτός από πονηροί και φαύλοι, είναι ΚΑΙ βλάκες. Αλλά ο Μπουτάρης Δεν ταυτίζεται με το ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον όχι συνολικά ο συνδυασμός του.

Μαύρος Γάτος είπε...

Ανώνυμε 3: τώρα εσύ σέβεσαι τον εαυτό σου (κι εμάς) με αυτό το σχόλιο;

Μαύρος Γάτος είπε...

Κύριε Λουκανικοπώλα εσείς καλά την έχετε εκεί πάαααααανω και μιλάτε εκ του ασφαλούς... εγώ (χωρίς πλάκα) ετοιμάζω ήδη τις βαλίτσες μου, αν ΞΑΝΑ βγει ο Βεληγκέκας.... καμμιά ΚΟΓΧΗ στο κοτέτσι σας ε΄χετε να με βολέψετε;;;

Μαύρος Γάτος είπε...

Νόσφυ φίλε μου, βρες μου μια κόγχη να κρυφτώ αν ξαναβγεί ο Βεληγκέκας.....

Μαύρος Γάτος είπε...

Διακρόνε, τρομερό!!! Σ;ο)))))

Ανώνυμος είπε...

"Ο Μπουτάρης εγγυήθηκε Τσόντες κάθε βράδυ στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης."

Γιατί δεν σ' αρέσουν οι τσόντες;
Ειδικά οι ελληνικές των 70ς-80ς είναι σημεία αναφοράς του παγκόσμιου κινηματογράφου αφού παντρεύουν τέλεια το ρεαλιστικό με το σουρεαλιστικό στοιχείο.
Εκτός και αν προτιμάς να βλέπεις άνθιμο στη δημοτική τηλεόραση οπότε πάω πάσο, ο καθείς και τα βίτσια του.

xBerliner