15 Νοε 2010

ΘΕΣΣΑΛΟΝίΚΗ, Η ΕΠόΜΕΝΗ ΜέΡΑ τηΣ ΝίκΗΣ:***ΚΑΤΗΓΟΡώ***


Σαν Μαύρος Γάτος είμαι εξ ορισμού γρουσούζης, γκρινιάρης και ανικανοποίητος. Ή και ΑΛΗΘΙΝόΣ, όπως το δεις.

Μετά τους πανηγυρισμούς μου λοιπόν για την επικράτησή του Συνδυασμού του ΓΙάΝΝΗ ΜΠΟΥΤάΡΗ και την ΑΠΑΛΛΑΓΗ της πόλης από τους Κουβελο-Κοσμόπουλους-Αθανάσαρους-Παπαγεωργόπουλους και τους μεταλλαγμένους κλώνους τους, είναι τώρα η ώρα να πω και τα  ΑΡΝΗΤΙΚά της υπόθεσης. 

ΠώΣ έγινε και χρειάστηκαν 24 χρόνια και εφτά εκλογικές αναμετρήσεις για ν' αλλάξει χέρια ο Δήμος; 

ΠώΣ έγινε και μια ΝΙΚΗ που θα πρεπε να είναι ΠΕΡίΠΑΤΟΣ, δεδομένης της άθλιας κατάστασης που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, σε όλους τους τομείς (μόλυνση, κυκλοφοριακό, ποιότητα ζωής, οικονομικά, κτλ) έγινε ΘΡΙΛΕΡ που η έκβασή του κρίθηκε από μερικές δεκάδες ψήφους; 



ΚΑΤΗΓΟΡώ τον Μπουτάρη που στάθηκε ΕΜΠΟΔΙΟ σ’ ένα ΕΝΩΤΙΚΟ ψηφοδέλτιο όλων των υγιών δυνάμεων της Θεσσαλονίκης ενάντια στη νυν Δημοτική Αρχή και στις μεταλλάξεις της, δυναμιτίζοντας αυταρχικά κι εγωκεντρικά την προσπάθεια εν τω γεννάσθαι ( "ή εγώ ή κανένας" ).

ΚΑΤΗΓΟΡώ όσα ΠΑΣόΚΙΑ ΔΕΝ στήριξαν τον Μπουτάρη όταν τελικά έλαβε το «χρίσμα» από τον Γιωργάκη, δείχνοντας  μικροπρέπεια και στενομυαλιά.

ΚΑΤΗΓΟΡώ το απολιθωμένο ΚΚΕ και τον αλλοπρόσαλλο (επίσημο) ΣΥΡΙΖΑ (Κουράκης - Μηταφίδης) που μπροστά στην θανάσιμα κρίσιμη ψηφοφορία της δεύτερης Κυριακής πήραν ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ από τον Μπουτάρη και τον Γκιουλέκα (αν είναι ποτέ δυνατόν!!!), νίπτοντας τας χείρας τους.

ΚΑΤΗΓΟΡώ ΚΑΙ τον «λαό» της ΘΕΣΣΑΛΟΝίκΗΣ που ΕΠΙΒΡάΒΕΥΕ τόσα χρόνια τους άχρηστους, τους φαύλους, εκείνους που έχουν καταντήσει τη Θεσσαλονίκη μια βρωμερή και άναρχη τριτοκοσμική πόλη, και παραλίγο να τους αναδείξει για έβδομη συνεχή τετραετία Δημοτικούς Άρχοντες. 

ΚΑΤΗΓΟΡώ τους απέχοντες της δεύτερης Κυριακής που ένιψαν κι αυτοί τας χείρας τους μπροστά στην κρίσιμη απόφαση "Μπουτάρης ή μια από τα ίδια".

ΕΥΧΑΡΙΣΤώ όλους όσους ψήφισαν το Μπουτάρη και τον έκαναν Δήμαρχο επειδή τώρα ΔΕΝ θα μεταναστεύσω (τουλάχιστον όχι ακόμα....)


ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαλά κρασα παίδες με το νέο σας δήμαρχο.
Μακαρι να ανταποκριθεί στις περιστάσεις.
(για τ περιφεριάρχη σας δεν μας λες κάτι;)

Μαύρος Γάτος είπε...

Τί να πω... τον μαύρισε η Θεσσαλονίκη και τον νεκρανάστησε η περιφέρεια. Μπορούσε να γίνει κάτι άλλο; Όταν απέναντί του είχε ένα πρωτοπαλίκαρο του ΠΑΣΟΚ και όχι κάποιον υπερκομματικό υποψήφιο, όπως σαφέστατα έπρεπε;

Νοσφεράτος είπε...

καλά η ντροπή με τον Ψωμιαδη παραμένει ..λόγω περιφερεις αλλά και λόγω των γνωστων μηχανισμων
Ομως ανοιξε μια χαραμάδα ελπίδας

Γκιωνης είπε...

είμαι μαζί σου, και προσυπογράφω όλο το κείμενό σου. Όλο !
. Δεν θα το κάνω στο Fb όμως αυτή τη φορά, γιατί την τελευταία φορά με το ...ΚΙ εγώ δεν θέλω να τούς ξέρω, που την πέσανε τουλάχιστον τέσσερεις από τούς φίλους μου πολύ άσχημα επειδή κατηγόρσα την ...."αριστερά" τρομάρα της !
Υ.Γ. ένα μπουκάλι στο Ιντεάλ περιμένει, κι ας μην βγήκε ο Μπόλαρης που ...Πρωτοπαλλήκαρο ( σιγά ! ) ή όχι έπρεπε να μπορέσει να κάνει ένα δίδυμο με τον Μπουτάρη αντί να είναι στην Περιφέρεια η προσωποποίηση τής χυδαιότητας και η Μαφία !

chrismos είπε...

Τούτες τις ώρες οι σκέψεις όλων μας είναι στον Άνθιμο.
Ας είναι ελαφρύς ο Γκιουλέκας που θα τον σκεπάσει.
(από τη σημερινή ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ)

NdN είπε...

Γάτε το κείμενο σου είναι πολύ σωστό. Αλλά ας αφήσουμε τα "κατηγορω" για την ώρα και ας χαρούμε. Πολλά χρόνια περιμέναμε γι αυτή τη στιγμή και ένα χαμόγελο το αξίζουμε. Και πάνω από όλα αυτή η πόλη.

Να μεταναστεύσεις μόνο αν είναι απόλυτη ανάγκη. Στο λέω εγώ που είμαι μακριά και ξέρω και την άλλη πλευρά.