2 Αυγ 2010

Το ΠρόβληΜα του ΑνθρώΠινου Γένους με το Μέτρο (το Άριστο) και Τα "ΜΕταΛΛΑγμέΝΑ"




 
Η Ανθρωπότητα έχει τεράστιο πρόβλημα με τη μέση οδό, με τη λογική, με την ανάληψη δράσης κατόπιν ενημέρωσης και σκέψης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η υστερία με τα "μεταλλαγμένα" ζώα, φυτά και τρόφιμα, που στην πραγματικότητα όμως δεν είναι μεταλλαγμένα, είναι ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, κι έχει τεράστια διαφορά. 

Από τη μια βρίσκονται οι "οίκο-τρομοκράτες" της συμφοράς, τύπου Greenpeace, που με θρησκευτικού τύπου φανατισμό, λουδιτική  (τεχνοφοβική) σκέψη, και αντανακλαστικά μουσουλμανικής τζιχάντ, βομβαρδίζουν την κοινή γνώμη με τρόμο απέναντι σε κάθε καινοτομία...





 
....κι από την άλλη οι αδηφάγοι πολυεθνικοί κολοσσοί τύπου Monsanto, που είναι έτοιμοι να πουλήσουν και το οξυγόνο του πλανήτη στους Νεφιλίμ της Ανδρομέδας για μια χούφτα παραπάνω αφροδισιανά δολλάρια... 

 

Ανάμεσα όμως στη Σκύλα και τη Χάρυβδη, στην υστερία και στην απληστία, βρίσκεται η Βιοτεχνολογία (Γενετική Μηχανική), μια εκπληκτικής δυναμικής επιστημονική ατραπός, που θα μπορούσε να λύσει τεράστια και πανάρχαια προβλήματα, την πείνα, την αρρώστια, ακόμα και τον ίδιο τον θάνατο. Μια πολύτιμη ελπίδα της Ανθρωπότητας, που κατάντησε κατασυκοφαντημένη, και κινδυνεύει  να μείνει για καιρό  παροπλισμένη.


2 σχόλια:

Sissi Soko είπε...

Η ανάλυψη δράσης κάτοπιν ενημέρωσης και σκέψης δεν αρκεί, Μ. Γ. ΠΡΕΠΕΙ και να νοιώθεις...

Unknown είπε...

Και για πες, με ποιό σκεπτικό η τροποποίηση δεν είναι μετάλλαξη;
Η greenpease είναι υπερβολική, αλλά έχει άλλο τρόπο να αντιπαλέψει τη διαφημιστική υπερπροβολή των ΓΤ.;
Η γενετική μηχανική μπορεί να προσφέρει πολλά, αλλά εντός ελεγχόμενου περιβάλλοντος. Όχι ελεύθερα και μαζικά, στη φύση.
Σημείωση: Το πρόβλημα του υποσιτισμού είναι διαχειριστικό. Σημερα παράγονται περίπου 300cal περισσότερα απ' όσα χρειάζονται, ανά κάτοικο, ανά μέρα, για να θρέψουυν τον πλανήτη!