2 Μαΐ 2010

Η ΜΑύΡΗ ΚΥΡΙΑΚή ΤηΣ Ελληνικής ΔημοκρατίαΣ: Καλά Να ΠάΘεις, ΚωΛοέΛΛηνα


.
Υπάρχει λόγος που οι ΤΕΡΑΤώΔΕΙΣ αλλαγές που επέβαλε η ΧΡΕΩΚΟΠίΑ του συστήματος περνούν χωρίς σχεδόν καμμία αντίσταση. Ο λόγος είναι η ΣΥΝΕΝΟΧή σου, εκλογικό πτώμα,  μεγάλη πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας.

Εδώ και 35 χρόνια ασελγείς στη Δημοκρατία, συναινώντας ή/και συμμετέχοντας κατ' υποτροπή στο όργιο της αναξιοκρατίας και της διαφθοράς που διέλυσε το Ελληνικό Κράτος. Είναι λοιπόν πολύ αργά για να βγάλεις την ουρά σου απέξω, κάτι τέτοιο θα ήταν όχι  μόνο απέραντα υποκριτικό αλλά και πασιφανώς γελοίο.... το κακό είναι όμως ότι μαζί με τα ξερά, καίγονται κ τα χλωρά.

.

Το φθινόπωρο του 2007, εν μέσω σκανδάλων και μπόχας, επανεξέλεξες πανηγυρικά τον Κωστάκη στην αυτοδυναμία (όπως είχες κάνει κ παλιότερα, με τον Ανδρέα και με το Σημίτη). Στις 12 Ιουνίου πέρσι, οι ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ πήγατε για... μπάνιο, διαμαρτυρόμενοι λέει σιωπηλά (!!!) για τα σκάνδαλα της ΝΔ, ενώ εγώ - ας πούμε - έκανα 160 χιλιόμετρα δρόμο και "έχασα" τη μέρα μου για να πάω να ψηφίσω. Κι αν ψήφισες, όμως, μαγάρισες ΚΑΙ ΠΑΛΙ την ψήφο σου, σε συντριπτικό ποσοστό, ψηφίζοντας ΣΥΝΕΙΔΗΤά φαύλους ή κάπως λιγότερο φαύλους. Ακόμα και στις κρισιμότατες εθνικές εκλογές του Οκτώβρη απείχες κατά  31% (!!!!), κι αν ψήφισες, ψήφισες πάλι κατά το "συμφέρον" σου (ή αυτό που νόμιζες συμφέρον σου, κουτοπόνηρε προσκυνητή κατουρημένων ποδιών).

Έλα λοιπόν τώρα να καούμε αγκαλιά, ξερά και χλωρά μαζί. 

Τί σημασία έχει αν είμαι στ' αλήθεια χλωρό ή όχι; 

ΤΗΝ ΝΟΙάΖΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙά;;;;;;;








5 σχόλια:

BK είπε...

Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Ως εκ τούτου, λαμόγια είμαστε, λαμόγια θα ψηφίσουμε. Θα ήταν αφύσικο σε μια χώρα λαμογιών να κυβερνούν ευσυνείδητοι πολιτικοί.

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑ! Μαυρε γατε διαφωνω τελειως. Εγω που ειμαι χλωρο δεν θα αφησω να καω. Τα ξερά που ειναι πολλα και που εμμεσα μου επιβαλλουν αυτη τη νεα κατασταση ας καουν. Γιατι αν δεν καουν θα τα καψω εγω.
ΕΜΦΥΛΙΟΣ. Γιατι οσα χρονια κι αν περασουν τα ξερα παντα θα μενουν ξερα και τα χλωρα παντα θα ειναι χλωρα.
Τελος.

ange-ta είπε...

Γατε μου (και τοιχόρυχε) προσοχή:
Συλλογική ευθύνη αποδίδουν στο λαό τα φασιστικά καθεστώτα.

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλησπέρα!

τοιχωρύχε, είτε ήμασταν από την αρχή λαμόγια, ή γίναμε στην πορεία, ή μας έκαναν, τί διαφορά; το αποτέλεσμα μετράει...

ange-ta, έχεις απόλυτο δίκιο!!! τα μέτρα είναι φασιστικά, από την άποψη πως τιμωρούν αδιακρίτως όλους τους ΄Ελληνες για αμαρτίες ενός μέρους ους. ΜεΓΑΛΟΥμ έρους όως...

Προσωπικά είμαι σταθερά ενάντιος στις μαζικές καταδίκες και φυσικά στις συλλογικές τιμωρίες. Εδώ όμως έχουμε να κάνουε με τόσο ευρεία ΣΥΝΕΝΟΧΉ, που δεν μπορώ να κάνω πως δεν η βλέπω.

ήχε: ειλικρινά, καλή τύχη... εγώ ετοιμάζομαι ν'αποεφρωθώ. Δεν ελπίζω πιά....

Ανώνυμος είπε...

γατε γατε ,δε μετραει πάντα το αποτελεσμα. Το αποτελεσμα ετούτο "φορμαρίστηκε" ως ζητούμενο.Τα ενδιάμεσα ήταν τοσο προβλέψιμα όσο αφορά το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων-εκλογέων π.χ. όταν ιδιος ο σημιτης ελεγε οτι η ανοδος του χρηματιστηριου αποδεικνύει την κραταια οικονομία, τι να καταλάβει ο λημάρης, πονηροκακόμοιρος σαστισμένος μεσοέλληνας? Βουρ στον πατσα ,σου λέει.Τι κριτήριο να αναπτύξει.Με τι μυαλό,με ποιά παιδεία και ποιά εμπειρία. Κατοχη-εμφύλιος-χούντα με τα συμπαρομαρτούντα τους οι κοντινές μνήμες. Καιροί με οικονομικοπολιτική αστάθεια(επιεικώς) Από κει και η αγωνία κ η ανυπομονησία να πιάσει στα γρήγορα την καλή. Περίπου την δικαιούνταν. Καταλαβαίνεις? Από πού να διαδαχτεί να σκεφτεται το μέλλον κ τη χωρα του? Από τους άρπαγες κ διεφθαρμένους πολιτικούς του?.Ψηφίζει ή κ δεν ψηφίζει κάθε φορά μ ένα μικροσυμφεράκι που του σφηνώνουν στην άδεια του κουρούπα οι δημοκόποι και τ αδίσταχτα παπαγάλια τους. Ανέμελος μ α λ αίος ως το γκρεμό του. Δεν είναι δικαιολογία μα κάποια αιτιολογία. Δε γενιέσαι λαμόγιο. Κι αν πούμε πως κάποιος-κάποιοι σε κάνουν με τερτύπια έχουν και την ευθύνη. Αν είχε νου ο μισθοσυντήρητος, ο αθλιος ανθρωπάκος του Λαζόπουλου,θα φεσωνόταν με δάνεια τοσο πάνω απ τη δυναμή του? Τοσα κ τόσα που ξερουμε και που θα δουμε ακόμη να ξεσπούν.Αστα λοιπόν.Το παιχνίδι είναι βρώμικο κ έχει πολύ πόνο. Προσοχή.Μην ξεχαστούμε κ εμείς ,όποιοι θαρρούμε ότι ακόμη μπορούμε να σκεφτόμαστε κάπως νηφάλια ω ποιητά μου.
Διατελώ. Ρεγγίνα