6 Μαρ 2010

Το ΜυστιΚό


Το μυστικό λέει για να είσαι μ'έναν άνθρωπο για πάντα είναι να τον θαυμάζεις, και να μην πάψεις ποτέ να τον θαυμάζεις. Αυτό το λέει η Μαρία, μετά από 27 χρόνια γάμου. Τι να πω κι εγώ, δυό χρόνια και κάτι ήταν η πιό μακροχρόνιά μου σχέση, με Σένα. Και σε θαύμαζα, ναι, την ομορφιά σου, την αθωότητά σου, την ευθύτητά σου, την ασυμβίβαστή σου περηφάνια, την τρέλλα σου.  Θαύμαζα τα μακριά σου μαλλιά, τα μεγάλα σου μάτια, τα κερασένια σου χείλη, το αναγεννησιακό σου χαμόγελο, την αισθησιακή σου φωνή, τα σφριγηλά σου στήθια. Θαύμαζα το ατίθασό σου πνεύμα, το σφιχτό καμπύλο σου κορμί, εκείνα τα βλέμματα...  Και πιο πολύ απ 'όλα, θαύμαζα, ναι, τον Έρωτά σου για μένα.

Με θαύμαζες κι εσύ- έτσι νόμιζα

Ποιόν να θαυμάζεις τώρα


.

7 σχόλια:

agrampelli είπε...

Ναι..κατάστρεψέ μας κι άλλο...
:)))

Αθανασία είπε...

Ε,εμ έτσι είναι γατί μου...!!δεν το ξερες?όλοι μας κάποτε,θαυμάζαμε κάποιον κ τον αγαπούσαμε,κ...κ... χίλια δύο κ...αλλά...αυτός έφυγε από εμάς...έτσι γίνεται πάντα...στις πιό πολλές περιπτώσεις....είναι κάτι σαν νόμος της φύσης αυτό...ας το πώ έτσι....φιλάκια γατί μου...κ όπως μου χες πεί κάποτε κ σύ πρέπει να πετάξουμε τη φύρα...κ να μην στενοχωριόμαστε για το παρελθόν... άυριο είναι μιά καινούρια μέρα....έτσι δεν είναι?...κ ίσως να μας χτυπήσει,τη πόρτα ένας καινούριος έρωτας που ξέρεις?πολύ μεγαλύτερος από τον προηγούμενο...φιλάκια....

Αϊάσανθος Ίων είπε...

Εσένα!

Αϊάσανθος Ϊων είπε...

Προσθήκη στο προηγούμενο θαυμαστικό μου:

Εννοείται πως δεν θαυμάζω(-εις) όπως κάτι άλλοι, όνομα και μη χωριό, οι οποίοι ανοίγουν βιντεοκάναλα για να φωνάζουν κάλπικα "Μαρία σ' αγαπώ"!

katerina είπε...

καλημέρα!

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλημέρα αγαπημένα γατιά, καλή εβδομάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλη βδομαδα γατουλη!
Εγω θαυμαζω ολους οσους θαυμαζουν τσοντες και χαιδευονται ,προσφεροντας ετσι απλοχερα τους εαυτους τους και τους οργασμους τους στο απεναντι εργοστασιο,να χουν οι μεγαλοι να εκβιαζουν τους μικρους να κινειται το χρημα και η αγορα.Επισης θαυμαζω πολυ ολες τις γυναικες που δινουν τα βυζια τους τα πραγματικα στην επιστημη να τους τα κανει μπαλονια σιλικονης ,ετσι ωραια να τις παρακολουθουν οι αντρες τους με το μικροτσιπ στο βυζι το ψευτικο,να χωριζει ο κοσμος ξαφνικα να χουμε με κατι να ασχολουμαστε.

Αυτα!

Αλλα μου αρεσει στα φανερα και ο Μητροπανος.