10 Φεβ 2010

Με Το ΠάΤΗΜΑ ΕΝόΣ ΚΟΥΜΠΙΟύ



Ξεχάστε τα ακριβά νοίκια, τα έξοδα ένδυσης και μετακίνησης, τον χαμένο χρόνο, την κούραση, τις κοινωνικές υποχρεώσεις, τις απαιτητικές και δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις, τα προβλήματα και τους κινδύνους της κθημερινότητας, τις κάθε είδους  συμβάσεις... απλά παρκάρετε την  υπερεξελιγμένη Cyber-πολυπολυθρόνα μας PENuLTIMATE LUXURYLiFE HEaVEN 7.12 σ' ένα οικονομικό lifecontainer και ξενοιάστε για πάντα: Είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της Κυβερνητικής και με όλες τις e-ανέσεις, ώστε να μπορείτε μέσα της να ζήσετε απολαυστικά και υπέροχα ΌΛΗ την υπόλοιπή σας ζωή!

Μέσα της θα βρείτε ένα άνετο κι ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, για να μεγιστοποιήσετε την απόδοσή σας και να πετυχαίνετε πάντα τους στόχους της Εταιρίας σας, όσο ψηλοί κι αν είναι αυτοί. Μετά τη δουλειά, θα διασκεδάζετε και θα χαλαρώνετε  με ολοζώντανες τρισδιάστατες συναισθητικές προβολές στην πανοραμική και περιστροφική  όλο-οθόνη- δε θα  βαρεθείτε ποτέ! Κι όταν έρθει η ώρα του ύπνου, το θαύμα αυτό της τεχνολογίας θα γίνει με το πάτημα ενός κουμπιού ένα υπέρ-άνετο κρεβάτι. 

Για φαγητό έχετε απεριόριστες επιλογές- είτε παραγγέλνετε ό,τι θέλετε έτοιμο από το cyberdelivery της Εταιρίας, είτε το Σύστημα προμηθεύεται μόνο του τα κατάλληλα υλικά και σάς κυβερνομαγειρεύει το φαγητό που εσείς επιλέγετε, όποτε το θέλετε, όπως ακριβώς το θέλετε. Εννοείται πως στο νεοψυγείο υπάρχει πάντα πλήρης συλλογή από σνακ και πλούσια κάβα ποτών, με αυτόματη συμπλήρωση των ελλείψεων. 

Ο επαναστατικός μας σχεδιασμός όμως δε σταματά εδώ: Για της σεξουαλικές σας ανάγκες, έχει προβλεφθεί σαν στάνταρ εξοπλισμός ο εξελιγμένος μας Αυνανιστής  4.34 (tm), με ανεξάντλητο  ρεπερτόριο προβολαισθήσεων και με υπέρ- εξελιγμένα ακροφύσια διέγερσης. 
 
Όσον αφορά τις σωματικές σας ανάγκες, η ενσωματωμένη τεχνοτουαλέτα εξουδετερώνει και ανακυκλώνει αυτόματα όλες τις σωματικές εκκρίσεις, ενώ υπάρχει συνεχής παροχή ζεστού και κρύου νερού - με το πάτημα ενός κουμπιού το Σύστημα σάς αφαιρεί αυτόματα την ειδική - (προαιρετική) cyber-στολή, και μετατρέπεται σε κλειστή ντουζιέρα (μπανιέρα στάνταρ στο μοντέλο Deluxe), ενώ ώσπου εσείς να τελειώσετε το μπάνιο σας, το Σύστημα αυτοκαθαρίζει και τη στολή σας.  

 Εννοείται φυσικά πως έχουμε προβλέψει τόσο για την καλή κατάσταση του μυικού σας συστήματος, όσο και για την υγεία σας: Η αυτογυμναστική ρυθμίζεται όπως εσείς θέλετε, με ισομετρική και ισοτονική διέγερση των μυών, ultilaser και multiled.  Τέλος, αλλά όχι τελευταία, το Σύστημα περιλαμβάνει τον τελειότερο εξοπλισμό υγείας, με συνεχή πάρακολούθηση όλων των βιοπαραμέτρων, κυβερνογιατρό,  φαρμακοσυνθετητή, ρομποτικό χειρουργό, τεχνοψυχίατρο, αναπνευστήρα, απινιδωτή- έχουμε προβλέψει κυριολεκτικά τα πάντα,  ακόμα και τον αποτεφρωτή μίας χρήσεως, για την οριστική θεραπεία του θανάτου.

Όπως βλέπετε, με την νέα υπερ-προχωρημένη πολυθρόνα μας, έχουμε προβλέψει τα πάντα, για πάντα- δε θα  ξαναβγείτε ΠΟΤΕ από κει μέσα!



.

2 σχόλια:

pentanostimi είπε...

εφιαλτικο......και για ανακύκλωση πότε μας πάνε???

Silvia είπε...

Fantastiko! Κάτι τέτοιο περίμενα εδώ και πολύ καιρό!