6 Νοε 2009

ΕΔώ Ο ΜΑύΡΟΣ Ο ΓάΤΟΣ Ο ΚΑΛόΣ, Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚόΣ (Με ΣήΜΑ Τα ΚΕΡΑΜίΔΙΑ Σ:ο))))


Κόπυ-ράιτ στα παρατσούκλια δεν μπορεί να υπάρχει, και δεν υπάρχει. Ούτε εγώ ζήτησα άδεια από το Θανάση Παπακωνσταντίνoυ ( "ήταν ένας γάτος, μαύρος, πονηρός..."), ούτε εκείνος πριν γράψει το τραγούδι είχε ζητήσει άδεια από τον Aristide Bruyant και από το περίφημο καμπαρέ του Παρισιού "ο Μαύρος Γάτος".


Επειδή όμως τελευταία εμφανίστηκαν αρκετοί "Μαύροι Γάτοι" στη μπλόγκο-γειτονιά (και όχι μόνο), κι επειδή η γούνα τους έχει διάφορες αποχρώσεις του μαύρου, κι επειδή ΔΕΝ θέλω ν' αναρωτιέστε, ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω σχέση μαζί τους. Εγώ προσωπικά είμαι εδώ, στους Ηρωικούς Κάφελλους, σε πεντέξι ακόμα ομαδικά blogs του blogger, στο facebook, και στο twitter (όπου μπαίνω πολύ σπάνια, για την ώρα).


Καλημερνιάου!

Σ;ο)))

5 σχόλια:

ATHENA είπε...

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΑΤΟΥΛΗ, ΟΣΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΓΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ, Η ΓΡΑΦΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΙΟΤΙ.


ΦΙΛΙΑ

eli33 είπε...

Pandou eisai;!!!
polla filia

pølsemannen είπε...

Προφανώς κάποιοι σκυροδεματοκέφαλοι θεωρούν τους εαυτούς τους και πολύ "γάτους" ναούμε, αλλά γιατί να είμαστε τόσο σκληροί ώστε να πλακωθούμε μαζί τους, εις μάτην, προσπαθώντας να τους βγάλουμε από την αυταπάτη τους; Τα γραπτά μένουν και λένε την αλήθεια.

Εδώ φαίνεται η αξία του "κουλού" παρωνυμίου τύπου, "Μαύρος γάτος (ση μπηζάκη)" ή "Μαύρος Γάτος πα' σε κεραμίδια".

Που να του έρθει του σκυροδεματοκέφαλου να το χρησιμοποιήσει;

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλησπέρα γλυκιά μου Θεά! Δεν ανησυχώ για την γραφή. Ανησυχώ για τις απόψεις και το ήθος που αντανακλά...

Έλι μου, γκρόσσες μπίζες Σ:ο)))

Φίλτατε κε τέως τέως, και ξανά πάλι νυν Λουκανικοπώλη, φαντάζομαι θα επιληφθούν επ αυτού οι Ελ όταν έλθουν εν τη Βασιλεία τους Σ;ο))))

παπί είπε...

Κεραμίδια ήταν αυτά τόσο καιρό?! Κι εγώ τα έβλεπα κύμματα!
Τι να ΠΙς...