16 Νοε 2009

ΕΠΕίΓΟΝ: Η ΦΟΝΙΚή ΓΡίΠΠΗ Α - Η1Ν1 ("ΤωΝ ΧΟίΡΩΝ") ΚΑι Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚή ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦόΡΗΣΗ ΤηΣ ΚΟΙΝήΣ ΓΝώΜΗΣ ΕΝάΝΤΙΑ ΣΤο ΕΜΒόΛΙΟ

 παρακαλώ αναδημοσιεύστε το παρακάτω άρθρο
ή / και στείλτε το όπου μπορείτε

Ο Λουί Παστέρ, σεσημασμένος εχθρός της Ανθρωπότητας
θα τρίζουν τα κόκκαλά του, του καημένου...



Αρχίζει σήμερα ο εμβολιασμός για τη φονική γρίππη Η1Ν1, με την κοινή γνώμη να είναι αρνητική απέναντί του. Αυτό είναι από τη μιά παράδοξο κι από την άλλη εξαιρετικά ανησυχητικό, γιατί δείχνει σε ποιά επίπεδα μεσαιωνικού σκοταδισμού έχουμε διολισθήσει παγκοσμίως, εν έτει 2009: αντί να είμαστε τρισευτυχισμένοι που ΥΠάΡΧΕΙ εμβόλιο, και που ΕίΝΑΙ διαθέσιμο για όλους, ξυνίζουμε τα μούτρα μας και "το σκεφτόμαστε".

Την ίδια στιγμή, μια δεκαεννιάχρονη κοπέλα μόλις έχει ξεψυχήσει στο Ιπποκράτειο της Θεςσσαλονίκης, από τη γρίππη Η1Ν1, και μάλιστα ΧΩΡίΣ ΥΠΟΚΕίΜΕΝΟ ΝόΣΗΜΑ (δηλαδή ήταν υγιέστατη, πριν νοσήσει από τη νέα γρίππη). [[[UPDATE: φαίνεται πως τελικά η άτυχη κοπέλα έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια χωρίς να το γνωρίζει.]]]



 Λοιπόν, η λογική  προστάζει να  ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟύΜΕ το συντομότερο, όλοι μας, με πρώτους τους ΝέΟΥΣ (γι αυτούς είναι πιό επικίνδυνη η γρίππη) και τις ευπαθείς ομάδες (εκείνους που πάσχουν από κάποιο  χρόνιο νόσημα).

Κι αν είστε από εκείνους που δεν έχουν σκοπό να εμβολιαστούν (τουλάχιστον 76% πριν από λίγο στη δημοσκόπηση του in.gr, επί  1547 ψήφων - δείτε τον αναλυτικό πίνακα στο τέλος αυτού του άρθρου),  ή αν ακόμα έχετε ενδοιασμούς,  ακούστε μερικά μπινελίκια:


1. "Το εμβόλιο δεν είναι δοκιμασμένο" - σε ποιόν θα ήθελες να δοκιμαστεί; Σε κανέναν μαύρο; Σε κανέναν κίτρινο; Σε κανέναν γύφτο; Για να  το κάνεις εσύ μετά με "ασφάλεια;" Πάντως το εμβόλιο αυτό είναι ένα κοινό εμβόλιο, όπως όλα τ' άλλα, και όχι κάτι νέο. Το μόνο "νέο" είναι τα συγκεκριμένα αντιγόνα που περιέχει.


2. "Ο εμβολιασμός δεν είναι απαραίτητος, αφού η γρίππη Η1Ν1 σκότωσε ως τώρα πολύ λιγότερους απ' ό,τι η κοινή γρίππη" - φυσικά,  αφού ήταν λίγο πριν το καλοκαίρι που ξεκίνησαν όλα - έλα τον επόμενο Ιούνιο, που θα γίνει Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ,  να τα ξαναπούμε


3. "Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα" - όντως, τα εμβόλια έχουν  ένα - πολύ μικρό - ποσοστό κινδύνου, ενώ τα φάρμακα έχουν ένα ΜΕΓάΛΟ ποσοστό κινδύνου, γι αυτό άλλωστε και οι λέξεις "φάρμακο" και φαρμάκι" μοιάζουν τόσο πολύ. ΟΙ ΑΡΡώΣΤΙΕΣ όμως, είναι ασύγκριτα πιό επικίνδυνες...


4. "Είναι κόλπο των φαρμακευτικών εταιριών για να βγάλουν φράγκα" - μα φυσικά, Μπόζο, όπως άλλωστε και το ηλεκτρικό ρεύμα  είναι μια σατανική εφεύρεση - συνωμοσία των Μασόνων και της ΔΕΗ για να μάς τα παίρνουν


5. "Η ίδια φασαρία έγινε και με τη γρίππη των πτηνών, και τελικά όλα ήταν μία φούσκα" -  αν η ΒΟΜΒΑ εκείνη, κοτοπουλάκι μου, έγινε τελικά ΦΟΥΣΚΑ, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι λήφθηκαν εγκαίρως τα κατάλληλα μέτρα, είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις;


6. "Γιατί να εμβολιαστώ, αφού ΔΕΝ ανήκω στις ομάδες υψηλού κινδύνου;" - μα δεν εμβολιάζεται κανείς μόνο για να προστατέψει τον εαυτό του, εμβολιάζεται και για να προστατέψει ΕΜΜΕΣΑ και τους γύρω του, αλλά και το κοινωνικό σύνολο: όσο πιό λίγοι υγιείς εμβολιαστούν, τόσο πιό πολύ θα διασπαρεί η γρίππη, κι έτσι θα φτάσει σε πολύ περισσότερους ΕΥΠΑΘΕΙΣ ανθρώπους, από τους οποίους ΠΟΛύ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ θα πεθάνουν, απ ό,τι αν γινόταν αζικός εμβολιασμός.

7. "Πρόκειται για οργανωμένο Σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για να μάς εξολοθρεύσει μαζικά" - εδώ με πιάνεις αδιάβαστο,  κάτσε να  ρωτήσω τη  Παγκόσμια Μυστική Κυβέρνηση, που ως γνωστόν εδρεύει στην έρημο Τακλαμακάν της Μογγολίας και στο Γαλαξία της Ανδρομέδας, και θα σού πω


Λοιπόν, ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕίΤΕ, το συντομότερο δυνατό!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ


- ΠΛέΝΕΤΕ ΚΑΛά Τα ΧέΡΙΑ ΣΑΣ μόλις φτάνετε στη δουλειά, μόλις επιστρέφετε στο σπίτι, πριν φάτε ΟΤΙΔήΠΟΤΕ. Στα δημόσια μέρη, κλείνετε τη βρύση ΜΕ ΧΑΡΤΟΜάΝΤΗΛΟ.



- Μην κυκλοφορείτε και μην πηγαίνετε στη δουλειά  αν είστε γριππωμένοι. Αν  ανήκετε σε κάποια ομάδα υψηλού κινδύνου, αν η γρίππη σας είναι ασυνήθιστα βαριά, ή αν διαρκεί περισσότερο από το συνηθισμένο, επικοινωνήστε αμέσως με τους  ειδικούς.



- Όσο είστε γριππωμένοι, μην φταρνίζεστε στα μούτρα των άλλων, και χρησιμοποιείτε αποκλειστικά δικά σας μαχαιροπήρουνα και ποτήρια.





Σημείωση: Ο Μαύρος Γάτος στον ελεύθερο  χρόνο του εξασκεί το χόμπυ της Ιατρικής.


πηγή: in.gr

Θα κάνετε το εμβόλιο της νέας γρίπης;


Ναι
191
 12,32%
Μάλλον ναι
124
 8%
Μάλλον όχι
249
 16,06%
Όχι
926
 59,74%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
60
 3,87%
Σύνολο:
1550

23 σχόλια:

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ είπε...

ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ.

2 ΛΕΠΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ".

http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2009/11/blog-post_13.html

Μαύρος Γάτος είπε...

Ειλικρινά, σάς λυπάμαι. Από την άλλη, με αηδιάζετε.

'Εχασα έξι+ λεπτά από τη ζωή μου για ν' ακούσω ένα κάρο ασυναρτησίες και νακρίβειες από εκείνην που παρουσιάζετε σαν "τέως Υπουργό Υγείας της Φινλανδίας" (που ΔΕΝ ήταν), αποκρύπτοντας πως είναι ένα απολύτως αναξιόπιστο άτομο:

(από την Wikipedia) Rauni-Leena Luukanen-Kilde: (born 1939 in Värtsilä, now in the Republic of Karelia) was a provincial medical officer in Finnish Lapland Province with a doctorate in medicine from 1975 until a car accident in 1986, which took away her ability to continue her work and career. Since then she has been best known for her UFO contacts and related thoughts.

Μαύρος Γάτος είπε...

"...Διδάκτωρ της Ιατρικής, επαρχιακή Διευθύντρια Υγείας στην επαρχία της Λαπωνίας, από το 1975 ως το 1986 που ένα τροχαίο ατύχημα την ανάγκασε να εγκαταλείψει την καριέρα της, Από τότε είναι γνωστή για τις επαφές της με τα UFO και τις σχετικές της απόψεις..."

Φέρτε το επόμενο φρικιό - ειδήμονα, παρακαλώ.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ;

Μήπως ο Dr. Horowitz σου κάνει;

http://www.rense.com/general88/deadly.htm

Ειδικός στη Δημόσια υγεία και αν το ψάξεις θα δείς οτι λέει τα ίδια.

Απο ότι κατάλαβα συμφωνείς με αυτά που λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και μερίκές κυβερνήσεις οτι είναι ασφαλές το νέο εμβόλιο.
Το ίδιο λένε και οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες που μας είπαν κατάμουτρα πριν λίγες μέρες "ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟΕΜΒΟΛΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΕ".Το είπαν μέσω των μεγάλων ΜΜΕ.

Πρέπει να μου πείς που βασίζονται οι ισχυρισμοί σου οτι το εμβόλιο είναι ασφαλές και πως πρέπει όλοι να το κάνουμε.
Εχει ελεγχθεί το εμβόλιο;
Γιατί δεν το δέχονται όλες οι κυβερνήσεις;
Γιατί οι ιατροί δεν συμφωνούν με τους εμβολιασμούς;

Για την περίπτωση της Ουκρανίας που έγιναν εμβολιασμοί και μετα ξέσπασε πανδημία πνευμονικής πανώλης τις έχεις να πείς;
Στην Ουκρανία ανεξάρτητοι blogger κατήγγειλαν αεροψεκασμούς πριν γίνει η πανδημία πνευμονικής πανώλης.Κανείς όμως δεν εξέτασε το θέμα.

Είναι αλήθεια οτι τα εμβόλια περιέχουν υδράγυρο;Ο υδράργυρος καταστρέφει το νευρικό σύστημα και προκαλεί σε μακρύ χρονικό διάστημα σοβαρά προβλήματα...

Ολα αυτά είναι καταγγελίες ειδικών ιατρών όπως ο βραβευμένος με Νόμπελ Russel που έχει καταγγείλει οτι οι εμβολιασμοί είναι γεμάτοι με υδράργυρο που είναι εξαιρετικά καταστροφικός για τον εγκέφαλο.
http://www.youtube.com/watch?v=gEVv2Sqc1uU

Είναι δυνατόν να εμπιστευόμαστε τυφλά τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες των οποίων ιδιοκτήτες είναι η άνθρωποι που προωθούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων εις βάρος της ανθρωπότητας;


Δες εδω την περίπτωση των αεροψεκασμών στην Ουκρανία
http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/11/blog-post_272.html

Αυτό που μετράει είναι οι πληροφορίες και όχι η προσωπική κριτική σε κάποιον για να αποδείξουμε οτι τα στοιχεία που παραθέτει είναι λανθασμένα.

Το θέμα των εμβολιασμών είναι πολύ σοβαρό και δεν πρέπει να παίρνουμε θέση για αυτό χωρίς να έχουμε ερευνήσει λεπτομερώς το ζήτημα.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τώρα διαβάζοντας και παρακολουθντας εσάς τους δύο και όλη γενικά την επικαιρότητα πάνω σ΄αυτό το φλέγον θέμα, πίστε με τι πρέπει να κάνω όταν διαβάζω στην ον λάιν σημερινή έκδοση της Καθημερινής τα εξής:

"Παραίτηση του επικεφαλής της επιτροπής πανδημίας στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος

Ο Στράτος Πλωμαρίτης παθολόγος - λοιμωξιολόγος, ο οποίος ήταν επικεφαλής της επιτροπής πανδημίας της γρίπης στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης υπέβαλε την παραίτησή του, διαφωνώντας με τους μαζικούς εμβολιασμούς.

«Διαφωνώ γιατί είναι νέα γρίπη είναι φιλική, πιο ήπια από την κοινή γρίπη, για την οποία ο κόσμος εμβολιάζεται με φυσικό τρόπο και αποκτά ανοσία. Εμείς λέμε να εμβολιαστούν όλοι» υποστήριξε ο κ. Πλωμαρίτης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

Στο νότιο ημισφαίριο κανένα από τα τρομολάγνα σενάρια δεν επιβεβαιώθηκαν στην Αυστραλία έκαναν λόγο για 3.000 θανάτους και πέθαναν τελικά 100 άνθρωποι πολλοί πιθανόν από υποκείμενη νόσο πρόσθεσε.

«Το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς σε ό,τι αφορά την ασφάλεια του. Είναι εμβόλιο πειραματικό και κανείς δεν έχει δικαίωμα να δίνει πειραματικά φάρμακα στον κόσμο» ανέφερε ο κ. Πλωμαρίτης.

Όσον αφορά γιατί παραιτήθηκε από την επιτροπή του νοσοκομείου Άγιος Παύλος ανέφερε πως «είναι ανήθικο και αντιδεολογικό να συμμετάσχω σε επιτροπή που στόχο έχει να πείσει για τον εμβολιασμό. Εγώ δεν είδα κανένα επιχείρημα για να εμβολιαστώ. Τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τη νέα γρίπη είναι τρομερά».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΣΚΑΙ"

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_16/11/2009_308000


Προσωπικά εγώ απλά ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΊΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ...
(και αυτό έχει κάτι να μου πει...)

Ανώνυμος είπε...

Nα δοκιμαστεί το εμβόλιο σε ...γάτους. Και μάλιστα ...μαύρους.

:))))

Καλημέρες

BK είπε...

Γατούλη κάνεις λάθος για την δύστυχη κοπελίτσα... έπασχε από καρδιακό νόσημα. Για το εμβόλιο δεν παίρνω θέση. Δεν το έχω δει ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

κεελπνο ειναι η απαντηση που ψαχνετε.το εμβολιο ειναι ασφαλες οσο ειναι ολα τα εμβολια που παρασκευαζονται εν ετει 2009.αλλα τα παιδια σας τα εμβολιασατε για τη διφθεριτιδα για να μην πεθανουνε.τωρα τα μμε σας εχουν φρικαρει.και εις αλλα με (!)υγεια!!!εγω παντως και οι υπολοιποι σοβαροι συναδελφοι μου (εργαζομενοι στη δημοσια υγεια)το καναμε το εμβολιο.και δεν πηρε κανενας κανενα ποσοστο.και ειναι τοσο παραλογο οσο αν ειχαμε κανει το εμβολιο της κοινης εποχιακης γριπης.και σαφως η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.οταν ξερετε οτι σας διαβαζουνε να ειστε πιο φειδωλοι σε αυτα που λετε.και μπραβο στο μαυρο γατο που φαινεται διαβασμενος γιατρος.οσο για τα μμε,οπως τη βρισκει ο καθενας.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ είπε...

Προς τον ανώνυμο στο τελευταίο σχόλιο

Σοβαρός είναι αυτός που ερευνά και ακούει όλες τις γνώμες πριν εμβολιαστεί.Αυτός που ακούει μόνο τη γνώμη των ΜΜΕ και των φαρμακευτικών που είναι μονοπώλιο και δεν ερευνά δεν είναι σοβαρός.Είναι ευκολόπιστος.

Μαύρος Γάτος είπε...

Μόλις γύρισα από το ΑΧΕΠΑ όπου εμβολιάστηκα. Δεν μπορώ να κρίνω τις απόψεις του κυρίου Πλωμαρίτη που είναι πολύ πιό ειδικός από εμένα, να παρατηρήσω μόνο πως εγώ βλέπω τα πράγματα από τη σκοπιά του ΑΤΟΜΟΥ, ενώ εκείνος σαν ειδικός το βλέπει από την ΣΤΑΤΙΣΤΙΚή πλευρά- τώρα για το πόσο αθώα είναι αυτή η γρίππη, δείτε μόνο τον αριθμό των ΝΕΩΝ ατόμων που ήδη βρίσκονται στις εντατικές, όχι στην Αυστραλία, αλλά στην Ελλάδα. Σήμερα μόνο διασωληνώθηκαν δύο τριαντάρες μητέρες που κόλλησαν τον ιο από τα παιδιά τους.

Για το 19χρονο κορίτσι που πέθανε δεν ξέρω αν είχε καρδιοπάθεια, στο in.gr έλεγε πως ήταν υγιές πριν νοσήσει.

Και, όπως πολύ σωστά είπε και ο ανώνυμος, για τα υπόλοιπα δεν έχετε παρά αν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Κε.Ελ.Π.Νο.(Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσηματων)

http://www.keel.org.gr/home/

Μαύρος Γάτος είπε...

Φίλε μου Τοιχωρύχε, το ξανακοίταξα και είχα δίκιο - η μυοκαρδίτιδα και η πνευμονία που αναφέρονται είναι προφανώς επιπλοκές της γρίππης Α, και όχι υποκείμενες νόσοι...

Φοράδα μου: όπερ και εγένετο!!!!

Σ;ο)))

Μαύρος Γάτος είπε...

Ποτάμι που δε γυρίζεις πίσω, δυστυχώς για σένα ζούμε στην εποχή του Διαδικτύου και οι φούσκες σου σκάνε αμέσως:

επιστρατεύεις τώρα και "τέως οδοντίατρους" "επιχειρηματίες- εργολάβουςτης υγείας" που ειδικεύονται στο μάρκετιγκ "ολιστικών φαρμάκων;"

έλεος πιά!!!!

Ξεστραβώσου, βρε άνθρωπε!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Leonard_Horowitz

Leonard George Horowitz DMD, MA, MPH (b. 1952- ) is a former dentist, a health industry entrepreneur, and the author of a number of books, pamphlets, DVDs, CDs and articles on public health issues;

Horowitz works closely with some Web-based vendors of Holistic Health remedies of various kinds, occasionally setting up their websites for them. In the immediate wake of the 2003 SARS outbreak, he and some associates promoted what they claimed was "effective treatment" for the disease, a spectrum of naturopathic products all using the name "Urbani"...

Μαύρος Γάτος είπε...

Διαβάστε τις σχετικές δηλώσεις και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας σχετικά με την παραίτηση Πλωμαρίτη. Προσέξτε μόνο την αναφορά του Διοικητή του ΑΧΕΠΑ στους πέντε διασωληνωμένους (στην εντατική) ασθενείς. Σκεφτείτε επίσης ΠόΣΕΣ θέσεις υπάρχουν στην εντατική, και πόσο γρήγορα θα γεμίσουν αν ό μη γένοιτο εξαπλωθεί ακόμα λίγο η γρίππη...


ΠΗΓΗ: http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_16/11/2009_308000

H διοικήτρια του ΕΚΕΠΥ Βόρειας Ελλάδας Τζίνα Λεπτοκαρίδου-Λακασά, η οποία εμβολιάστηκε στις 10 το πρωί στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας την παραίτηση του κ. Πλωμαρίτη δήλωσε:

«Εφόσον δεν ήθελε να είναι στην Επιτροπή, είναι δεκτή η άποψή του. Θα ήθελα όμως να σας πω ότι το σενάριο που πρόβαλε θίγει όχι μόνο το Υπουργείο και το ΕΚΕΠΥ, αλλά όλη την Ελλάδα. Είναι απαράδεκτο από γιατρό να ακούγονται αυτά τα πράγματα».

Ο διευθυντής της Β΄ Παθολογικής του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» και μέλος της Επιτροπής Εμβολιασμών, Γεώργιος Λακασάς, ήταν από τους πρώτους που εμβολιάστηκαν και δήλωσε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και ότι οι κίνδυνοι που υπάρχουν για τα άλλα εμβόλια υπάρχουν και για το συγκεκριμένο.

Επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του απερχόμενου ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», νοσηλευτής Δημήτρης Μαυρόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα εμβολιαστεί.

Ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης ανέφερε ότι στο νοσοκομείο του άρχισαν κανονικά οι εμβολιασμοί, αφού προηγουμένως ενημερώθηκε το προσωπικό.

«Οι αντιδράσεις που υπήρχαν μέχρι χθες ξεπεράστηκαν. Το καλύτερο επιχείρημα που τους έπεισε να εμβολιαστούν είναι οι πέντε διασωληνωμένοι ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μας», δήλωσε ο κ. Γάκης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης Χρίστος Παπαστεργίου δήλωσε ότι η εικόνα την οποία ο ίδιος έχει είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα των νοσοκομειακών γιατρών δεν θα εμβολιαστεί. «Δεν πιστεύω ότι επηρεάστηκαν από την παραίτηση Πλωμαρίτη. Αυτή την εικόνα την είχα και πριν. Εγώ προσωπικά δεν θα εμβολιαστώ».

pølsemannen είπε...

..."Το εμβόλιο δεν είναι δοκιμασμένο" - σε ποιόν θα ήθελες να δοκιμαστεί; ...

Σε έναν αράπη φυσικά!!!

Ο Αράπης δεν έχει πλεηστέησιο.

Ο Κίτρινος μου σιάχνει το πλεηστέησιο.

Εγώ παίζω πλεηστέησιο.

Άρα; Ποιος είναι ο γαμάουα;

Στα διάλα θολοκουλτουριάρηδες.

Να ακούτε Alex Jones να μορφώνεστε!!!!

Αμόρφωτοι.

Ναούμ.

Μαύρος Γάτος είπε...

Κύριε Βίκιγκ λουκανικοπώλη, τα καταφέρατε, κι εσείς και η φοράδα, το εμβόλιο δοκιμαστηκε ήδη σ' έναν (τουλάχιστο) μαύρο γάτο (χωρίς πλεηστέισιο, μπάι δε γουαίη...)

Σ;ο)))

Μαριανα είπε...

Μαύρε Γάτε .. δεν είναι επικίνδυνη η γρίπη των χοίρων. Δεν είναι... κοίτα γύρω σου. Κοίτα με τα μάτια σου και όχι με τα μάτια της τηλεόρασης. Κοίτα την πραγματικότητα...

Ο ξαδερφός μου κόλλησε, ούτε οι γιατροί δεν ανησύχησαν, μόνο η καημένη γιαγιά στο χωριό που κάθεται μπροστά από αυτή την τηλεόραση κόντεψε να πεθάνει μόλις το έμαθε.. Κάθισε ο ξαδερφός σπίτι τρεις-τέσσερις μέρες και του πέρασε.


Δεν είναι επικίνδυνη η κατάσταση όπως έχει τώρα. Αν στο μέλλον γίνει επικίνδυνη και έχουμε θανάτους δεν το ξέρει κανείς αυτό.

Αλλά ο προληπτικός εμβολιασμός για έναν ακίνδυνο ιό μέχρι τώρα (όσο ακίνδυνος είναι και ο ιός της γρίπης) πρώτη φορά ακούγεται!! Ντροπή τους!!

Ξέρεις πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από την κοινή γρίπη;; Εκατομμύρια! Γιατί δε βγάζουν εμβόλιο γι' αυτήν; Αναλογικά αν το πάρεις συμφέρει, δε συμφέρει;;;
...μα όχι φυσικά... την ξέρει ο κόσμος την κοινή γρίπη. Ξέρει ότι δεν είναι επικίνδυνη.. Αλλά τι θα λέγατε για μια νέα γρίπη;

Μαύρος Γάτος είπε...

Μαριάννα, τα έχεις ΠΑΡΑ πολύ μπερδεμένα. Μα πάρα πολύ.

Κάθε χρόνο πεθαίνει κόσμος από τη γρίππη, κυρίως ηλικιωμένοι και καταβεβλημένοι άνθρωποι - εμβόλιο φυσικά και ΥΠΑΡΧΕΙ και πολλοί το κάνουν, αλλιώς θα πέθαιναν πολύ περισσότεροι. Αυτη όμως η "νέα" γρίππη είναι πολύ πιο επικίνδυνη ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ανθρώπους. Και το ότι την περασε ο ξαδερφός σου δεν ειναι καθόλου απόδειξη για το αντίθετο. Είναι σα να μού λες ότι δε φοράς ζ΄ώνη στο αυτοκίνητο γιατί ως τώρα δεν έχεις σκοτωθεί.

Μαύρος Γάτος είπε...

Τοιχωρύχε, είχες δίκιο για την κοπέλα - φαίνεται πως έπασχε από υκαρδιοπάθεια και δεν το γνώριζε. Αν σκεφτείς όμως ΠΟΣΟΙ πασχουμε από κάτι που δεν γνωρίζουμε, και πως οι άλλες δύο γυναίκες στην εντατική πάσχουν απλά από το ότι είναι "παχύσαρκες", θα δεις πως αυ΄το δεν αλλάζει τα πράγματα...

Σ;ο)

Μαύρος Γάτος είπε...

Επίσης, διαφωνώ κάθετα με τη λογική του κου Πλωμαρίτη, λόγω του ότι κανείς δεν εμβολιάζεται μόνο για να προστατέψει τον εαυτό του, εμβολιάζεται και για να προστατέψει ΕΜΜΕΣΑ τους γύρω του και το κοινωνικό σύνολο: όσο πιό λίγοι υγιείς εμβολιαστούν, τόσο πιό πολύ θα διασπαρεί η γρίππη, κι έτσι θα φτάσει σε πολύ περισσότερους ΕΥΠΑΘΕΙΣ ανθρώπους, από τους οποίους ΠΟΛύ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ θα πεθάνουν, απ ό,τι αν γινόταν αζικός εμβολιασμός.

melen είπε...

Μαυρογατί έχω μπερδευτεί.
Ο ένας γιατρός λέει έτσι, ο άλλος αλλιώς. Εφόσον δεν είμαι η ίδια γιατρός, δεν έχω τις γνώσεις που χρειάζονται για να αποφασίσω με σιγουριά, ναι ή όχι.
Λύσε μου όμως μια απορία:
αν είναι παραπληροφόρηση όλα αυτά, ποιο είναι το κίνητρο αυτών που διασπείρουν ψευδή δεδομένα;
Ακόμα και αν πρόκειται για μια φούσκα που ξεκίνησε από το πουθενά πώς εξηγείς το ότι:
α. Υπάρχουν γιατροί που διαφωνούν με τον εμβολιασμό -φαντάζομαι όχι από κακή πρόθεση προς τους ασθενείς-
β. Υπάρχουν χώρες, όπως η Ελβετία, που απαγόρευσαν το εμβόλιο στα παιδιά και τους γέρους.
Φαντάζομαι πως κι αυτοί θέλουν να προστατεύσουν τους πολίτες τους, θεωρούν όμως πως το κάνουν μην επιτρέποντας τον εμβολιασμό.

Όταν οι γιατροί διαφωνούν μεταξύ τους, ποιον να πιστέψω και ποιον όχι;
Ειλικρινά δεν ξέρω.
Νομίζω πως και οι μεν και οι δε έχουν καλή πρόθεση.
Προσωπικά θα περιμένω να δω τις εξελίξεις.

Καλησπέρα :))

Μαύρος Γάτος είπε...

Μελένια μου, δεν ξέρω γιατί η Ελβετία το απαγόρευσε στους ηλικιωμένους και μού φαίνεται από παράξενο έως ανησυχητικό, εαν είναι όντως έτσι- σε σχέση με τα παιδιά είναι τελείως διαφορετικά, δεν συνιστάται στα παιδιά έτσι κι αλλιώς.

Ξέρω όμως στα σίγουρα να σού πω ότι οι γιατροί που αντιτίθενται, δεν είναι τόσο αντίθετοι στο ίδιο το εμβόλιο, όσο στους μαζικούς εμβολιασμούς. Τέλος, εννοείται πως κανείς μας δεν εξυπηρετεί σκοπίμως τα συμφέροντα της Novartis και της Glaxo, ούτε και το αντίθετο, δεν έχουμε κάτι εναντίον τους - μη νομίζεις όμως ότι όλοι οι γιατροί είμαστε απρόσβλητοι από εμπάθειες και ιδεοληψίες... για να το θέσω σχετικά κομψά.

Σ;ο)

Silia είπε...

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου , σε όλα , και επικεντρώνω στο "μα δεν εμβολιάζεται κανείς μόνο για να προστατέψει τον εαυτό του, εμβολιάζεται και για να προστατέψει ΕΜΜΕΣΑ και τους γύρω του, αλλά και το κοινωνικό σύνολο: όσο πιό λίγοι υγιείς εμβολιαστούν, τόσο πιό πολύ θα διασπαρεί η γρίππη, κι έτσι θα φτάσει σε πολύ περισσότερους ΕΥΠΑΘΕΙΣ ανθρώπους, από τους οποίους ΠΟΛύ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ θα πεθάνουν, απ ό,τι αν γινόταν αζικός εμβολιασμός."

Μαύρος Γάτος είπε...

Πέστα πσιπσίνα μου...

¨Εχω βαρεθεί να νιουρίζω σε ώτα μη ακουόντων...